Modelism - RHC Forum: ARC este gata de lucru, insa...... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ARC este gata de lucru, insa......

#1 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 May 2004 - 10:49 PM

Salutare la toata lumea!

ARC este functional, dar cine se va ocupa la concursuri de partea tehnica?
Eu unul o sa fiu pe pista!
RHCForum - Webmaster
0

#2 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 01 June 2004 - 11:42 AM

Gabi te referi la sistemul de cronometrare?

Pei putem sa ajutam toti la montarea si demontarea lui pe pista(Cine vrea). Eu sunt dispus sa ajut.
0

#3 Useril este offline   ubik00 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 20-July 03

Postat 01 June 2004 - 11:59 AM

in caz ca nu alerg si eu ...
ma ofer si eu cu placere sa ajut cu ce pot
0

#4 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2004 - 01:57 PM

...domnilor, ma refer la operarea pe calculator.
Cineva trebuie sa stea in fata calculatorului si sa lucreze!
RHCForum - Webmaster
0

#5 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2004 - 05:28 PM

Daca vrei pot sa ma ocup si eu de chestia asta numai ca uneori poate ma mai dau si eu cu mashinuta(la antrenamente).

Este bine daca s-ar putea folosi acest sistem si la antrenmentele sub forma de concurs.

Ce zici.

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 01 June 2004 - 05:31 PM

0

#6 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 01 June 2004 - 11:18 PM

bogdanut, la 1 Jun 2004, 11:42, a spus:

Pei putem sa ajutam toti la montarea si demontarea lui pe pista(Cine vrea). Eu sunt dispus sa ajut.

cand nu ajuta nimic, te-ajuta Cilit...

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 18 August 2004 - 11:27 PM

0

#7 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2004 - 11:29 PM

.....esti demential :D :D :lol: :lol:
RHCForum - Webmaster
0

#8 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 June 2004 - 05:56 AM

intrebare: sistemul de cronometrare susmentionat are omologare metrologica valabila pe teritoriul romaniei? intreb asta deoarece, daca va fi fi folosit si va furniza rezultate si masuratori in urma carora se vor stabili ierarhii OFICIALE, mi se pare de minim bun simt aceasta racordare la legalitate. altfel, nu cred ca e normal sa fie luate in considerare rezultatele furnizate de ceva(si cineva) care nu-i autorizat sa faca masuratori?!?!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#9 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 09:46 AM

Bravo Mizzone, bravo!

Nu sunt eu fraier ca bag banii in echipamente care sa-ti faca SI TIE "viata" mai usoara?
Da' nu-i nimic!Promit sa fi singurul care nu va beneficia de acest sistem!
Te las sa folosesti sistemul de cronometrare "omologat" al Federatiei!

Citeaza

mi se pare de minim bun simt aceasta racordare la legalitate. altfel, nu cred ca e normal sa fie luate in considerare rezultatele furnizate de ceva(si cineva) care nu-i autorizat sa faca masuratori?!?!

...iti spun eu ce este de bun simt, in rimul rand sa nu mai faci afirmatii gratuite si aici ma refer la ceea ce ai spus in legatura cu ce caroserii sunt regulamentare, FARA SA FIE REALA AFIRMATIA TA, iar in al doilea rand sa apreciezi cand cineva investeste si ptr. tine!

Oricum, si daca ARC ar fi fost omologat comentai capcitatea persoanei care opera cu acest sistem, s.m.d..
Esti un carcotas!
RHCForum - Webmaster
0

#10 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 10:34 AM

Bre ###### da te pricepi domle.Ia vezi dac a nu poti sa faci o poza asa cu toti?

Multumim Gabi pentru sistem iar cei carora nu le convine ceva nu au ce cauta la concurs.Asa cum a zis si ###### intr-un mesaj(bine scris) suntem prea putini ca sa fie chiar totul perfect (ca la carte) si pe deasupra sa ne mai si certam.Eu zic ca deocamdata suntem pe drumul cel bun cel al evolutiei.Ieri nu era nici un sistem de cronometrare ,acuma e. Miine cine stie ,poate vom face si o pista sau un podium la palat.
0

#11 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 June 2004 - 05:24 PM

@ buggy-man: 1+1=3. adevarat, sau fals?
cind "promiti" ca voi fi singurul care nu va beneficia..., realizezi ca de fapt ilustrezi un regim discriminator al aplicarii regulamentelor si procedurilor de competitie, vis-a-vis de un concurent sau altul?
da', de fapt, te inscrii in trendul actual al desfasurarii concursurilor auto rc, ce ma mai mir eu, ca doar ai de unde invata...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 02 June 2004 - 11:57 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#12 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 10:18 PM

...pentru mine rezultatul adunarii este foarte corect, problema este ca ptr. tine nu este corect si nu va fi niciodata!

Citeaza

cind "promiti" ca voi fi singurul care nu va beneficia..., realizezi ca de fapt ilustrezi un regim discriminator al aplicarii regulamentelor si procedurilor de competitie, vis-a-vis de un concurent sau altul?

....nu vreau sa te chinui cu dispozitive 'neomologate', te las sa te chinui singur!

Citeaza

da', de fapt, te inscrii in trendul actual al desfasurarii concursurilor auto rc, ce ma mai mir eu, ca doar ai de unde invata...

...Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut parte de un profesor ca tine, 'as fi avut ce invata'!

P.S. 'bafta si minuni'
RHCForum - Webmaster
0

#13 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 03 June 2004 - 02:20 AM

Mai oameni buni !!! In loc sa rasuflam usuratzi ca in sfarsit am scapat de o problema majora in automodelismul romanesc ,acum am ajuns sa ne certam ca de ce nu e omolagat si asa si pe dincolo ca nu are funda rosie si are albastra
.Pana la urma face acelasi lucru pentru toata lumea si in cazul in care nu merge perfect si invers.
Pe bune acum nu va mai certatzi aiurea .In sfarsit nu mai stau mosi ramolitzi sa dea cu pixul pentru banii nostrii si sa mai uite cate 3,4 ture pe cursa.Nu mai exista stres depinde doar de tine si masinutza ta.E unul sunt multzumit si abia astept sa mergem la Pucioasa . Salutare!!
www rc4fun ro
0

#14 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 163

Postat 08 June 2004 - 01:10 AM

Multumim Gabi.
Apreciabil gestul tau de a investi in ceva de care se va folosii toata lumea.

Inca odata, multumesc.

Stefan
URK
0

#15 Useril este offline   C()smin 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 20-August 03

Postat 09 June 2004 - 08:30 PM

ba mizzone a fost totala aia cu metrologarea.....
in loc sa zicem sarumana lu' nenea Gaby ca ne-a ajutat.....ce dracu cine stie cand aveam noi la dispozitie sitem de cronometrare.....in 2050 "poate"

Gaby...esti tare...Multumim

Cu toate ca eu poate nu pot sa apar, si daca apar nu concurez,
BAFTA TUTUROR sa faceti un concurs frumos, si sa veniti cu poze...poate filmulete...
8) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif 8)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu