Da, stiu ca sunt deja multe topicuri despre LiPo dar sincer, nu am inteles nimic . As vrea sa achizitionez un E-revo 1/16 Vxl ,este prima mea electrica si de asta nu stiu nimic despre aceasta parte a rc . As vrea sa imi recomandati un pachet LiPo potrivit si un incarcator pe masura , si daca se poate as dori sa imi explicati si putin despre acest domeniu . Multumesc
Pagina 1 din 1
LiPo Help
Postat 12 August 2009 - 11:49 PM
http://www.maxamps.c...cts.php?cat=221
Astea sunt pacurile valabile pentru revo. Nu trebuie sa le cumperi neaparat de la maxamps, dar ca sa-ti faci o idee.
Din ce am vazut sunt pacuri de 2s sau 3s dar sunt puse 2 in paralel. In functie de ce asteptari ai, poti merge pe 2S pt 40 mph sau 3s pt 60 mph.
Iei masina si iti masori locasurile pt baterii. Cauti pacuri in general de 1600-2300 mAh si le adaptezi. Cel mai bine e sa ai 2 in paralel pt autonomie si stabilitate. 2S sau 3 S ,alegerea iti apartine. Ai grija la ratele de descarcare.
Astea sunt pacurile valabile pentru revo. Nu trebuie sa le cumperi neaparat de la maxamps, dar ca sa-ti faci o idee.
Din ce am vazut sunt pacuri de 2s sau 3s dar sunt puse 2 in paralel. In functie de ce asteptari ai, poti merge pe 2S pt 40 mph sau 3s pt 60 mph.
Iei masina si iti masori locasurile pt baterii. Cauti pacuri in general de 1600-2300 mAh si le adaptezi. Cel mai bine e sa ai 2 in paralel pt autonomie si stabilitate. 2S sau 3 S ,alegerea iti apartine. Ai grija la ratele de descarcare.
Aceasta postare a fost editata de sonic xz: 12 August 2009 - 11:50 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla