Baieti vreau neaparat un sfat la partea electrica....de fapt vreau pareri legate de un regulator si de restul pieselor care depind de el!
Am un receptor e-fly 6 canale care functioneaza la tensiunea 4.5-6.5v 10 mA iar regulatorul pe care l-am avut la set avea caracteristicile urmatoare:working currency 30A/50A max input voltage 5v-14.4 v output voltage(BEC) 5V/1A!
In momentul de fatza vreau sa comand de la s....a regulatorul Rookie 35 - 12V/ 35A (comanda la asta cade daca vrea marian sa imi faca unul :D )care are urmatoarele specificatii:
Tensiune: 6...12 V (5-10 celule)
Curent nominal: 40 A (maxim 10 sec)
Dimensiuni: 46 x 36 x 25 mm
Functie BEC 5 V / 1.2 A
Masa: 65 g
Vreau sa va intreb daca nu cumva este o problema legata de functia BEC a regulatorului deaorece are 5v/1.2 A iar receptorul 4.5-6.5v/10 mA...nu stapanesc atat de bine electronica dar mi se pare cam mare diferenta la amperaj (cu toate ca si ala vechi avea 5v/1A)....
A si voi alimenta regulatorul cu un pb/acid 12v 7.2 A si am un motor 12v despre care am mai vb...
Acum o dau din cola in fanta si va mai intreb si de servourile pe care voi mi le-ati recomandat mg 995...tiuie atat de tare cum zic uni?se intampla des sa tiuie asa?se poate face ceva in legatura cu asta? MG996R cum vi se pare?nu ar fi o diferenta mare la pret daca e mai bun binentzeles....
Traiasca Modelisti :D
Aceasta postare a fost editata de liviu85: 31 August 2009 - 12:00 PM