22.07.2009 Videoclip Anamaria Ferentz la Rapa Rosie
Postat 23 July 2009 - 02:34 AM
Ieri, 22.07 am filmat un videoclip pentru AMF la Rapa si prin imprejurimi ...
si voi include imagini filmate cu voi de 1-2 Mai 2009, ca nu va strica ceva publicitate, nu ? ;-)
Cine NU vrea sa apara, sa zica ! ;-)
stay tuned
http://picasaweb.goo...r.3/AMF09FRESH#
Edi
Din comunicatul de presa:
Povestea videoclipului urmareste iesirea din cotidian a AMF. Artista evadeaza din cotidian la volanul unui Hummer H2 de 6 litrii care apartine cascadorului Liu, cunoscut pentru activitatea sa atat in Romania cat si la Hollywood.
Dupa o plimbare pe teren accidentat, artista ajunge intr-un loc mirific, "Rapa Rosie". Isi pune ochelari 3D si retraieste atmosfera meetingului de modelism, care are loc in fiecare an de 1. Mai pe acel platou. Acolo gaseste oameni care manevreaza aeromodele de toate tipurile, masini telecomandate si alte vehicule hibride ... o lume colorata si vie, care, desi virtuala ii da o satisfactie imensa.
Videoclipul este filmat cu cinci camere de catre operatorii Edi Schneider, Mihai Lazar, Sorin Sabau, si Lucian Vuicin (Helicam).
AMF este extrem de multumita de investitia facuta in acest clip. Asteptam cu nerabdare saptamana viitoare cand videoclipul sa fie gata montat si gata de lansat pe micile ecrane.
Piesa Fresh da si numele albumului pe care AMF l-a lansat in luna mai si este al treilea single de pe material.
Postat 23 July 2009 - 01:46 PM
Edi Schneider, la Jul 23 2009, 03:34 AM, a spus:
Ieri, 22.07 am filmat un videoclip pentru AMF la Rapa si prin imprejurimi ...
si voi include imagini filmate cu voi de 1-2 Mai 2009, ca nu va strica ceva publicitate, nu ? ;-)
Cine NU vrea sa apara, sa zica ! ;-)
stay tuned
Intai de toate, eu nu vreau sa apar.
Apoi, va rog sa ma luminati si pe mine ce e aia "AMF" si ce rost are ea in natura inconjuratoare? Cam cu ce a contribuit ea la imbogatirea patrimoniului universal de stiinta si cunoastere?
ps. Litri se scrie cu un i, sa nu reincepem discutiile...
Edi, scuze pentru munca ta (al carei rezultat noua ne place), dar cine a facut acest minunat scenariu? V-as sugera, daca vreti neaparat sa rimeze cu Hummer si cu blondele, sa il angajati pe Bufnila pe post de consilier de imagine. El va sti sa traga sforile valurilor si asa mai departe. Numai el!
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 July 2009 - 01:49 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 23 July 2009 - 02:14 PM
Nici eu nu stiu cine e AMF ... stiu ce inseamna AMR , APC , ASP .... dar AMF nu stiu.
Fara suparare .. ca sa fiu clar.. iti apreciezi mult munca pe partea video dar compozitia (cred ca asa se numeste ) ... subiectul... actiunea.. imaginile surprinse n-au legatura cu modelismul. Succes in continuare.
Postat 23 July 2009 - 02:23 PM
ZOD, la Jul 23 2009, 03:14 PM, a spus:
Nici eu nu stiu cine e AMF ... stiu ce inseamna AMR , APC , ASP .... dar AMF nu stiu.
Fara suparare .. ca sa fiu clar.. iti apreciezi mult munca pe partea video dar compozitia (cred ca asa se numeste ) ... subiectul... actiunea.. imaginile surprinse n-au legatura cu modelismul. Succes in continuare.
AMF o fi prescurtarea pentru AnaMaria Ferencz, cea din titlu?
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 23 July 2009 - 02:24 PM
Aceasta postare a fost editata de protheus: 23 July 2009 - 02:24 PM
Postat 23 July 2009 - 02:41 PM
Edi Schneider, la Jul 23 2009, 02:34 AM, a spus:
Cum adica retraieste atmosfera meetingului de modelism? Dumneaei a mai fost acolo si in trecut, la intalnirile de la Rapa?
Si, ca sa intelegem mai exact, pana la urma comunitatea asta de aeromodelisti este....virtuala, asa cum o vede AMF prin ochelarii 3D?
Aceasta postare a fost editata de MADA: 23 July 2009 - 02:43 PM
Postat 23 July 2009 - 02:44 PM
scuzati-mi comentariul, dar chiar nu inteleg ce legatura poate avea intalnirea de la Rapa Rosie cu un videoclip...
sau e prea "profunda" ideea si nu ma prind de substrat? eu fiind mai greu de cap... :)
@Edi....scuza-mi comentariul, eu sunt fan al filmelor tale, ies superbe, dar....
Postat 23 July 2009 - 03:10 PM
Postat 23 July 2009 - 06:49 PM
Eram pe cale sa schimb acum, in clipa asta scenariul si sa bag altceva decat pe voi in clip.
Pentru ca simt doar URA si negativism in comentariile voastre.
Credeam ca va fac un bine, sa va promovez gratis la TV, sa va cunoasca lumea, publicul ignorant cum sunt eu, cel care va vad din exterior,
cel care nu auzise de Futaba, cum voi nu ati auzit de Letus Elite.
Am 24h sa hotarasc definitv ce se va intampla la Rapa, in ochelarii domnisoarei Anamaria Ferentz.
Intr-adevar, litri se scrie cu un singur "i". Am facut greseala sa dau copy/paste din comunicatul de presa a "casei de discuri" fara sa-l citesc detaliat, la 5 dimineata.
Mai sunt si alte gafe, cu cascadorul cunoscut la Hollywood etc...
Imi torn cenusa in cap.
Deci citind comentariile voastre, balanta sta la 90% spre a nu va arata in clip. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu vreau sa pun pe nimeni in lumina proasta,
nu vreau sa cuplez sula cu prefectura. Totusi nu e videoclip cu Gutza si l-as fi facut intr-un stil f. sensibil, desi habarnist in ale modelismului, bazandu-ma pe chestii
pur estetice din punctul meu de vedere. Probabil nu si al vostru.
Anul acesta am filmat de 3 ori mai mult material de 1-2 Mai, dar incerc sa gandesc limpede pana maine si tin cont de parerile voastre. Iau cursorul de pe empty trash.
Maine, vineri ora 19:45 voi hotari ce se va intampla in ochelari.
Va multumesc,
Edi
shogi, la Jul 23 2009, 04:10 PM, a spus:
Postat 23 July 2009 - 07:02 PM
Postat 23 July 2009 - 07:10 PM
1. orice mijloc de propaganda a modelismului este bine-venit
2. nu stiu de ce comenteaza cei ce nu au fost la rr... Poate ca rautatea nu-i lasa sa doarma linistiti.
3. Edi, din partea mea ai sprijin, hai sa vedem ce e de facut; faci o treaba buna, sigur nu strici nimic.
4. @Zod - normal ca la RR nu este o intalnire de modelisti, este de ciurli burli, cioflingari si alte specimene, v'o 160 in total care vin an de an. Este diferita de alte actiuni, mai frumoase si mai devreme acasa - alea care iti plac tie. Vad ca iar nu te poti abtine in a arunca cu noroi. Sa fi sanatos!
big
Postat 23 July 2009 - 07:18 PM
Aceasta postare a fost editata de gun man: 23 July 2009 - 07:28 PM
Postat 23 July 2009 - 07:25 PM
poate aveti vre-o sansa sa o " invatati " sa piloteze ceva ( in vis ! ) !
E vedeta frate si fata de altele "vedete "chiar are super voce si talent !
Pe mine unul nu ma deranjeaza nimic din orice s-ar intreprinde in viata de zi cu zi si in care ar fi si doar amintit acest sport !
Pe masura ce ar aparea din ce in ce mai multe actiuni in acest sens ar intervenii si autocenzura in ceea ce priveste calitatea
si selectia pietei de show etc !
As fi multumit si daca la McDonald's spre exemplu , alaturi de o "cocoace" de a lor s-ar da si un simplu poster cu un YAK de 2,3 m
( sau o prapadita de Cessna de la Artech ) avand-ul la mansa pe unul din minunatii nostrii piloti, mai batran sau mai tanar, indiferent
din ce colt al tarii ar fi el !
Decat nimic mai bine si doar atat !
P.S.
Edi , de fapt cel mai bine este sa faci cum crezi ca vei avea mai mult succes cu videoclip-ul - in loc de modelism poti
pune o stupina de albinarit ( ca si alea zboara si sunt si harnice ) iar daca in final le transformi in " albinele salbatice " care
sa o atace pe AMF sigur ai avea mai mult succes - ca asta place la romani - stirile de la ora 5 - SANGEEEE !
Bafta la ce faci in continuare si multumim ca totusi te ai gandit si la noi!
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 23 July 2009 - 07:28 PM
Postat 23 July 2009 - 07:28 PM
Ana Maria Ferentz, care mai recent s-a hotarat sa-si spuna AMF.
Nu e nici Gutza, nici Pink Floyd, nici Chick Corea, nici Chet Baker, nici Nina Simone, nici Lady Gaga, nici Montserrat Caballé; nici Christina Aguillera.
Melodia este una trendy, dance, de vara. Nici manea, nici dark gothic, nici speed metal, nici hip-hop, nici jazz, nici bluegrass, nici opera, nici folclor (sa nu zic world music).
Din pacate nu pot sa o dau aici la ascultare, dar cine introduce in Google "AMF Fresh" probabil din 2 clickuri o poate asculta.
Postat 23 July 2009 - 07:39 PM
Eu nu am ce cauta in acest forum.
Postat 23 July 2009 - 07:43 PM
shogi, la Jul 23 2009, 04:10 PM, a spus:
N-a sarit nimeni de cur in sus cum ti-a placut tie sa te exprimi. Si, apropos, daca tot o faci fa-o macar ca lumea, barbateste.
S-au exprimat niste pareri. Unii dintre noi n-am fost la rapa anul asta, dar am fost in alti ani, si oricum nu cred ca asta era cel mai relevant aspect.
Poti sa detaliezi putin cam ce ti se pare tie ca ar avea comunitatea asta de castigat prin faptul ca ar aparea intr-un videoclip de muzica dance?
Aceasta postare a fost editata de MADA: 23 July 2009 - 07:44 PM
Postat 23 July 2009 - 07:44 PM
Postat 23 July 2009 - 07:49 PM
MADA, la Jul 23 2009, 08:43 PM, a spus:
S-au exprimat niste pareri. Unii dintre noi n-am fost la rapa anul asta, dar am fost in alti ani, si oricum nu cred ca asta era cel mai relevant aspect.
Poti sa detaliezi putin cam ce ti se pare tie ca ar avea comunitatea asta de castigat prin faptul ca ar aparea intr-un videoclip de muzica dance?
si pina acum a avut ceva de cistigat ca nu a aparut sau poate avea ceva de pierdut ca apare ?eu ma bucur ca mai pot vedea secvente de la Ripa Rosie de anul asta montate profesional la televizor pe o muzica acceptabila . Chiar nu inteleg ce aveti impotriva .Edy nu face promisiuni ca altii de pe acest forum ca va face emisiuni de 40min pe un post de televiziune national , el face un videoclip in care linga o blonda ( buna ) vor aparea si secvente de la RR. hai sa-l incurajam .
Aceasta postare a fost editata de Laur73: 23 July 2009 - 07:54 PM
Postat 23 July 2009 - 07:59 PM
De-aia si eram foarte curios sa aud argumentele lui shoqi. Dar probabil ca e vorba doar de entuziasmul de a se vedea la televizor.
Postat 23 July 2009 - 08:44 PM
Orice imagine a unui model, poate trezi amintiri in fosti "studenti" ai Cluburilor Copiilor sau chiar trezi imaginatia unor nestiutori complet.
Tine-o tot asa, ca e un drum bun pentru modelism, orice forma de promovare a acestuia.
Postat 23 July 2009 - 09:12 PM
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 23 July 2009 - 09:15 PM
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 23 July 2009 - 09:19 PM
Da, eu am fost primul care a aruncat cu piatra si in nici un caz in felul emotionant in care arata filmele lui Edi, ci pur si simplu in alaturarea unor obsedati de tot ce zboara (sau se rostogoleste pe roti), cu blondele naturale sau vopsite ale istoriei contemporane. ASTA m-a facut sa vars si nu m-as simti onorat sa ma vad filmat (desi nu am putut fi la RR09) sub nicio forma, langa monstrii sacri ai Dorobantiului si Bamboo-ului.
Daca ar fi fost numai rapa, cu o muzica adevarata, cu tot ce se petrece acolo si cu multe altele care mai sunt, o filmare ca si cea de anul trecut, da, as fi stat din nou sa salivez cu sira spinarii umeda, la vederea filmului despre...modele electrice, cu metanol, benzina, cu aer, etc.
Dar asa...modelele alilante nu ma umezesc. ...
Nici macar nevoia de a populariza acest hobby cu orice pret nu o inteleg, dar asta poate ca ar merita sa fie alta discutie.
Revin cu intrebarea: totusi, ce e aia Ana Maria-si-mai-cum-o-chema-o?!
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 23 July 2009 - 09:23 PM
Laur73, la Jul 23 2009, 08:02 PM, a spus:
Nu te supara nici tu dar cred ca lui Ana Maria nu i-ar placea unul scund si chel s-o invete sa piloteze! :unsure:
Postat 23 July 2009 - 09:34 PM
gicosu, la Jul 23 2009, 10:23 PM, a spus:
Da' tu i-ai lasa lui AMF pe mana Fucker-ul ,sau Fokker-ul, sau cum ii zice la triplanul ala? :blink:
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 23 July 2009 - 09:42 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 23 July 2009 - 09:40 PM
Edi Schneider, la Jul 23 2009, 07:49 PM, a spus:
Va multumesc,
Edi
De Letus Elite chiar nu am auzit, dar am auzit in schimb de Lotus Elite, Elise, Evora, Exige, doiunuunu....
Cat despre clip, scurt si la obiect: daca-mi apare muia pe acolo, nu am nimic impotriva.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 23 July 2009 - 09:45 PM
am doar o mica sugestie. in montajul tau sa faci in asa fel incat lumea sa nu zica ca alea sunt jucarii. nu stiu cum. aici te descurci tu.
Big, la Jul 23 2009, 08:10 PM, a spus:
bigule, una e sa vezi un avion de 2m care scoate fum cat cuprinde si alta e sa vezi o spuma. au si astea farmecul lor, dar totusi... uite eu iti dau exemplu din intamplarile mele de prin parcuri : toti care veneau, se uitau la spuma, ziceau :"e din scartaietoare" si plecau mai departe....atat! asta a vrut sa zica. tre sa vezi ceva sa te faca sa zici uaaaaaaaaa. apropo o sa pun un film smecher de smecher de azi cu ce a invatat florin 100% sa faca. acolo sa vezi uau!
in legatura cu rapa rosie : nu conteaza numarul oamenilor care vin. as scrie cate ceva despre, dar in alt subiect poate.
Skyspy, la Jul 23 2009, 10:12 PM, a spus:
te inseli amarnic prietene. daca faci ceva cu cap, stai tu linistit ca nu se ia nimeni de tine! faza cu gasca....ce sa zic...te referi la astia smecheri cu modele mari presupun. suntem un pic altfel domnii mei pt ca aici e nevoie de disciplina. ruperea unui avion mare implica mult mai multe decat un avion mic - pierderi materiale si eventual raniri.
vorbeam cu un incepator la chitila. nu dau nume acum. m-a abordat pe mess mai intai. apoi la chitila dupa ce a mai trecut un timp, cand l-am intrebat de ce nu a venit la noi din prima, omu a zis ca i-a fost rusine... ca noi avem scule :unsure:, ca suntem intimidanti :D sau ceva de genu. apoi a vazut ca suntem oameni normali :blink: si dispusi sa ajutam, daca bineinteles si vrei sa fi ajutat.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 23 July 2009 - 09:46 PM
Va admira foarte mult pentru ceea ce faceti (prin prisma filmuletelor pe care i le-am aratat) si daca ar fi venit si ea
de 1-2 Mai, v-ati fi facut cu totul alta idee despre ea.
George, am inteles gluma ta si Laur la fel ! Sunteti de-ai mei !!
gicosu, la Jul 23 2009, 10:23 PM, a spus:
Postat 23 July 2009 - 09:57 PM