Am urmatoarea problema la care nu stiu rezolvarea sau raspunsul, problema suna in felul urmator: se dau doua radiocomenzi, una Futaba FF7 in 40 MHz iar a doua tot Futaba FF7 FASST in 2.4 GHz legate printr-un cablu Futaba profesor-elev.
Prima intrebare ar fi: se pot lega aceste doua radiocomenzi?
A doua intrebare ar fi: daca eu (FF7 in 40 Mhz) am avionul cu receptor pentru comanda mea si vreau sa fiu elev, celalalt cu FF7 FASST 2.4 GHz poate fi profesor si sa-mi controleze avionul, daca am vreo problema in zbor sau sa preia controlul avionului meu?
Multumesc anticipat pentru rezolvari si raspunsuri.
Pagina 1 din 1
Doua radiocomenzi legate prin cablu profesor-elev
Postat 24 July 2009 - 09:07 PM
Frecventa de emisie e cea de la profesor, elevul nu emite decat semnal spre statia profesorului. Mai bine zis, elevul emite prin modulul statiei profesorului, nu prin propriul sau modul.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 24 July 2009 - 09:08 PM
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 24 July 2009 - 09:50 PM
Am inteles si multumesc mult pentru informatie.
Am uitat sa intreb inca ceva: daca una din statii este in modul 2 si cealalta in modul 4, merg legate intre ele?
Am uitat sa intreb inca ceva: daca una din statii este in modul 2 si cealalta in modul 4, merg legate intre ele?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
Postat 24 July 2009 - 10:07 PM
Cam peste mana ce faci... daca in cele doua moduri 2 si 4 canalelel sunt aceleasi pe amble statii e ok. Se poate verifica usor cu receptorul.
Nu uita sa setezi (trimezi) ambele statii identic. Tot aici intra setarile pt EXPO, DR etc!
Nu uita sa setezi (trimezi) ambele statii identic. Tot aici intra setarile pt EXPO, DR etc!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 24 July 2009 - 10:50 PM
protheus, la Jul 24 2009, 10:53 PM, a spus:
Nu cred ca are legatura, semnalul emis e acelasi. Doar sa nu incurce comenzile proprietarul.
Proprietarul (elevul) sunt eu si as avea nevoie de un profesor linga mine, in caz de urgenta, eu m-am obisnuit cu modul 2 iar "profesorul" merge pe modul 4 al radiocomenzii.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1