Iulie 2009
Postat 24 July 2009 - 06:33 AM
Dar ce nu stiti voi este ca uite de la ce varsta pilota Florinel Showtime-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yHvNOKODVOw...player_embedded
Postat 24 July 2009 - 07:40 AM
gicosu, la Jul 24 2009, 07:33 AM, a spus:
Dar ce nu stiti voi este ca uite de la ce varsta pilota Florinel Showtime-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=yHvNOKODVOw...player_embedded
Io zbor cam ca asta micu' din filmul tau :D . Deci se pare ca acest sport nu are varsta.... muhahahah
Cat despre Florin% ... dom'le ce-i al lui e pus deoparte si nimeni nu se poate atinge. Felicitari Florine pentru indemanarea deosebta pe care ai capatat-o :D
Stii ce cred ca ai putea face acum? Sa-ti scrii o mica autobiografie: de unde pasiunea, cine si cum te-a initiat, cum ti-ai desavarsit aptitudinile, etc. Ahh, o remarca as mai avea: daca faci acest lucru incearca sa nu scrii ca "pa" forum :D...
Postat 27 July 2009 - 10:27 AM
Controlul de rigoare si lansare. Zbor excelent pret de vreo 45min, ceva loopinguri ranversari si stat in vant (mostra pe video) Foarte stabil, cu viteza destul de mare la trecerile dea lungul pantei, da o satisfactie deplina zborului. Insa aterizarea este un calvar.
Cum aterizati fratilor pe o asemena vreme? Eu am fost obligat sa cobor la baza pantei si sa aterizez pe teren plat. Si acolo destul de greu, caci la baza nu era vant constant, ci in rafale. Fiind destul de departe (lenea e mare doamna) am apreciat gresit altitudinea si am deschis franele la vreo 8-10m fata de sol, convins fiind ca eram la maxim un metru. Toate acestea confirmate de prietenul meu Zoly, care filma.
In fine, a urmat o angajare si o hai sa-i spunem "aterizare" mai dura. Avariile minore. O fisura fara deplasare in coada, una la incastrarea aripilor(cam slaba incastrarea aia) si un cablu de directie rupt. O sa repar avariile, dar de zburat nu mai am cand, pana dupa 16 august cand voi reveni din concediu.
Va las sa va delectati cu niste imagini de amator, care a pus camera la ochi si ce a putut....a facut.
Aceasta postare a fost editata de Radu_: 27 July 2009 - 10:32 AM
Postat 27 July 2009 - 04:25 PM
Momente de bucurie , gasim mereu acolo glumele si voia buna sunt ca si la ordinea zilei! ...Multumesc lui AVE ,pt filmare la prima parte a filmuletului cu Revolver , la care comentariu dat in pelicula ( avand alaturi feciorul) nu a ezitat sa-i raspunda decat la subiect. Cateva explicati foarte bune si pt cei mai mici :wub: ( ROG SA NU-L CRITICATI ) AVIZ AMATORILOR CARE CAUTA SCANDAL UNEORI PE AICI!
ADY ! ..SUPORT MORAL BINE VENIT CA INTOTDEAUNA ( MULTAM) B)........ GABY( FURIOSUL) care a venit special impreuna cu sotia sa vada inaugurarea Revolverului ( bahhh ..2,4 ca te sparg ..sti ca mi se pune pata rau! :D )
PORUMBEU ! cu partea a doua a filmuletului care l-am pus la rewiev ( Revolver)...10X Cuvantul PRIETEN ! ..spune tot! B)
Toate la un loc ..o zi superba de DUMINICA! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=6i0z1d4DXjc...re=channel_page
Aceasta postare a fost editata de TUROK: 27 July 2009 - 04:28 PM
Postat 27 July 2009 - 04:36 PM
Mi-a placut mult cum zboara... se preteaza foarte bine la F3A... curat si calm in miscari. De viteza no comment!
Mi-a placut in postul de mai sus... ca la premiile Oscar :D) !!!
Postat 27 July 2009 - 07:24 PM
Sa ai parte de zboruri cat mai multe
Apropo.....daca ai timp, trimite-mi si mie un mesaj in privat despre efectul franelor aerodinamice....macar asa sa ma dumiresc si eu inaite de a-l face praf......
Numai bine si aterizari line
Postat 27 July 2009 - 07:51 PM
duminica in schimb am avut acc full, deci am tras ceva, selectate doar astea:
hash84 cu al sau extra300

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 27 July 2009 - 07:54 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 27 July 2009 - 10:15 PM
TUROK, la Jul 27 2009, 10:43 PM, a spus:
ete ca nu toti sunt vitezomani ;) :D
Postat 28 July 2009 - 08:08 AM
Postat 28 July 2009 - 08:57 AM
allen_g30, la Jul 28 2009, 09:08 AM, a spus:
Felicitari pentru zbor Allen, foarte fain noul tau model. Motorul de la tine a primit elice ieri si azi va primii si dispozitivul de fixare a elicii pe ax. Abia astept sa il vad la treaba.
Postat 28 July 2009 - 04:51 PM
Radu_, la Jul 27 2009, 11:27 AM, a spus:
Insa aterizarea este un calvar.
Cum aterizati fratilor pe o asemena vreme? Eu am fost obligat sa cobor la baza pantei si sa aterizez pe teren plat. Si acolo destul de greu, caci la baza nu era vant constant, ci in rafale.
Intotdeauna aterizarea trebuie sa fie in directia opusa vantului. Totusi parerea mea este ca nicio aterizarea nu seamana cu alta, cu atat mai mult pe vant. Daca ai spatiu cat de cat suficient, este de preferat sa aterizezi un pic in forta, decat sa zbori la limita si sa-l angajezi.
Postat 28 July 2009 - 05:38 PM
mihaimcg, la Jul 28 2009, 05:51 PM, a spus:
Ai perfecta dreptate ! Motor pana ajungi sa filezi foarte aproape de sol !
Necazul apare la rafale care inclina aripa stanga/dreapta si brusc cand nu te astepti ! Aici conteaza si de model , cat de repede se angjeaza
si cat de repede raspunde la comenzi ca sa il redresezi !
Si nu in ultimul rand si de noroc !
Postat 28 July 2009 - 06:24 PM
Postat 28 July 2009 - 07:56 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 28 July 2009 - 08:34 PM
BogdanStancu, la Jul 28 2009, 08:56 PM, a spus:
Deci sa inteleg ca il indrept spre panta in jos si deschid franele? Pai daca-l aliniez paralel cu panta (deci cu botul in jos) nu-l infunda vantul?
Postat 25 September 2009 - 01:46 PM