Cine mai presteaza servicii de "lucrari in agricultura, stropit pasinui, stropit paduri, publicitate, flimare/foto aeriana"...etc cu kamov 26.
Pt cei ce au firme...se merita? e profitabil?
multumesc
Pagina 1 din 1
Cine mai zborara K 26 in RO?
Postat 17 July 2009 - 07:08 PM
Info despre KA-26 in Timisoara: este unul dezafectat pe aerodromul Cioca care inca zbura in urma cau vre-o 2 ani... Deci pauza in zona asta.
Ca ai adus vorba de KA-26...
Off topic:
De unde as putea gasi detalii cum se face pe Kamov schimbarea diferentiala a pasului colectiv de la cele 2 rotoare pentru a obtine cuplul cu care se face rotatia in jurul axei verticale?
Stiu ca are 2 platouri ciclice si un cilindru intre ele care aparent este parte dintr-un mecanism hidraulic de lungire/scurtare a bratelor ce leaga cele 2 platouri ciclice...
Poze de detaliu ar fi chiar deosebit de interesante.
Ca ai adus vorba de KA-26...
Off topic:
De unde as putea gasi detalii cum se face pe Kamov schimbarea diferentiala a pasului colectiv de la cele 2 rotoare pentru a obtine cuplul cu care se face rotatia in jurul axei verticale?
Stiu ca are 2 platouri ciclice si un cilindru intre ele care aparent este parte dintr-un mecanism hidraulic de lungire/scurtare a bratelor ce leaga cele 2 platouri ciclice...
Poze de detaliu ar fi chiar deosebit de interesante.
Aceasta postare a fost editata de docmarius: 17 July 2009 - 07:11 PM
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
Postat 17 July 2009 - 11:37 PM
Aparatul dezafectat DUPA TINE are vreo sansa de reconditionare?
Din cate stiu eu in Timisoara exista o firma "west copter" (daca se considera reclama se poate sterge) care cel putin pana anul trecut inca presta servicii cu Ka 26....
Poate o sa dau o fuga intro zi la aerodrom sa vad cariciopterul.
Numai bine
Din cate stiu eu in Timisoara exista o firma "west copter" (daca se considera reclama se poate sterge) care cel putin pana anul trecut inca presta servicii cu Ka 26....
Poate o sa dau o fuga intro zi la aerodrom sa vad cariciopterul.
Numai bine
Arata acest topic
Pagina 1 din 1