intampin urmatoarea problema si as dori sfaturi sau solutii daca sunteti amabili :
- navomodel de nadit cu statie in 40 Mhz ( nu stiu ce firma producatoare ca e personalizata cu numele vanzatorului ) . barca pleaca frumos de la mal si la 10-15 metri pierde semnalul , nu mai raspunde la nici o comanda , intra in functiune failsafe-ul , face un cerc apoi isi continua frumos drumul , fara incidente si pana la 400metri ( masurati cu firul de pe mulineta ) . la intoarcere , in zona "minata" ( 10-15 m ) nu are probleme . problema se repeta constant . toti acumulatorii sunt noi si bine incarcati . daca pun mana pe antena radiocomenzii se reia comunicatia .
cum pot elimina anomalia ?
multumesc anticipat
marius
Pagina 1 din 1
probleme emisie-receptie,rog sfaturi
Postat 01 July 2009 - 11:17 PM
Daca ai ridicat antena receptorului bine pe barca si zici ca merge 400m dar la 15m iti face figuri eu zic ca este un contact imperfect la antena statiei, desfa carcasa si verifica daca este stransa bine piulita cu firul de semnal pe surunul de la antena, eventual mai strange antena.
Daca toate astea nu merg inseamna ca ai descoperit un micro triunghi al Bermudelor. :o
Daca toate astea nu merg inseamna ca ai descoperit un micro triunghi al Bermudelor. :o
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 02 July 2009 - 06:46 AM
Stati cu mana pe antena pana iese din zona periculoasa, Sau verificati sa nu fie un contact imperfect la antena, ori la alimentarea emitatorului.
O treaba inceputa este pe jumatate terminata.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1