Chist pilonidal... imi mananca zilele
Postat 09 July 2009 - 06:56 PM
Excizie?!! zic..eh lasa ca nui nimic ..e doar cat o boaba de porumb ce poate sa fie asa de nasol.Mdea...am indraznit si lam intrebat de curand cam cu ce se mananca excizia asta si ma lamurit de ma facut sa nu ma mai duc.Nici internetul nu ma inveselit mai tare :) ,sunt niste poze pe net cu excizii de chist unde se vad urmele lasate...cam ca craterul lasat in urma de bomba atomica...asta ar trebui sa insemne sa las cam 200 grame, daca nu mai bine din "c...l meu pretios pe acolo.
Bine inteles,nu am deschis acest topic ca sa va spun povestea mea,lam deschis doar sa vad daca a mai trecut cineva din mica noastra comunitate prin asa ceva si daca cumva a gasit alta solutie in afara de mult iubita operatie pe care nu o doresc la nimeni( o gaura in c.r destul de mare:D).
Precizez ca este deschis,chistul meu in ficare zi lasand urme pe chilotii mei de la "armani".Bagati solutii va rog frumos(exclus introducere kerosen cu seringa si dat foc) :blink:
Postat 10 July 2009 - 12:03 AM
Postat 10 July 2009 - 01:19 AM
Se da una gaura cu bormasina cam de 4-5 cm in domnu'chist,se introduce praf de pusca si restul il stiti.
Lasand gluma la o parte se pare ca alta solutie care sa dea rezultate in afara c.ur.ului carpit nu exista.Pracatic el nu este periculos dar este suficient de jenant..bla bla bla.Poate totusi cineva dintre noi sa lovit de problema asta si a gasit o solutie alternativa.Ma refer strict la chist pilonidal care de regula se formeaza din cauza parului crescut aiurea sau mama masii.
Bafta si la mai multe gauri.
Postat 10 July 2009 - 01:52 AM
PS : du.te cat mai repede si rezolval la doctor ca altfel o sa se faca si mai naspa , in cel mai rau caz creste mai mare si e mai nasol .
Bafta si minuni.
Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 10 July 2009 - 01:53 AM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 10 July 2009 - 08:18 AM
Va spun cand revin ce am patit pe acolo.
Bafta,
Postat 10 July 2009 - 08:32 AM
aantikk, la Jul 10 2009, 09:18 AM, a spus:
Bafta,
Bafta :rolleyes:.
Membru retras!
Postat 10 July 2009 - 10:39 AM
aantikk, la Jul 10 2009, 09:18 AM, a spus:
Bafta,
Sa nu-ti gaseasca vreo elice'nfipta acolo ;)
Insanatosire grabnica
2) Esti pe forumul rhc.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
0729 618 393
Postat 10 July 2009 - 11:19 AM
Costel
Postat 10 July 2009 - 09:46 PM
Multumesc pe aceasta cale tuturor care miau trimis mesaj privat.
Se pare ca este ok,nu este prea mare.Mau vazut 3 chirurgi si dupa o consultatie prelungita miau dat verde :D ,se pare ca nu este inca atat de grav ca sal scoata.Astia numai cand nu se mai poate taie.
Costel,mam exprimat gresit,asa este...dupa ceva vreme totul este ok,se vindeca si nu lasa cine stie ce urme dar in prima faza (zile,saptamani,luni)credema,ai ditamai gauroiul in mestecatoare.Nu este periculos(chistul),asa mau asigurat chirurgii ...dar este extrem de incomod.
Nu doresc nimanui sa se simta pe 'ciclu' un an de zile :) .
O sa va tin la curent(fiind o boala relativ des intalnita la barbati)cu rezolvarea sau incercarea de rezolvare a rahatului asta mic si blestemat.
Sunt tare suparat ca nu pot ajunge la intalnirea Hobby construct din cauza unei idiotenii.De un an ma gandesc cum o sa fie...eh am aflat...nu o sa fie...ca deh,avem tepi la buci.
Bafta si sa nu mai ziceti vreodata "ma doare-n c.r" ca nu se stie :)
Aceasta postare a fost editata de aantikk: 10 July 2009 - 09:49 PM
Postat 10 July 2009 - 09:49 PM
aantikk, la Jul 10 2009, 10:46 PM, a spus:
:) :) :D ^_^ :D
Nu m.am putut abtine !
Membru retras!
Postat 10 July 2009 - 09:53 PM
Postat 10 July 2009 - 10:04 PM
ipsihi, la Jul 10 2009, 10:53 PM, a spus:
Da,asa este,dar nu la toti este atat de simplu,depinde de ceea ce gasesc in interior si ca sa se asigure ca o sa reuseasca operatia trebuie taiat si din tesutul sanatos,de aici rezulte de regula gaura care ramane.
O sa vad,sunt convins ca nu pot scapa fara operatie pt ca acest chist este defapt raspunsul organismului contra unui corp strain.
Intre timp o sa merg pe reteta unui membru important al acestui forum care a dat rezultate.Nu ii dau numele inca pt ca nu vreau sa aibe probleme cu legea :D in cauz de esec.
Daca functioneaza si la mine(la dumnealui a mers struna)atunci am sa il rog sa puna reteta minune aici pe forum.
Aici aveti cateva motive din care se poate face aceasta boala(chist)
1. statul perioade indelungate pe scaun(sofat,birou etc)
2. lipsa igienei in zona crepusculara
3. stuful care unora din noi le creste la cote alarmante.(stuf=par)
4. transpiratia in zona excesiva
Ar mai fi si altele dar acestea sunt cele care sunt legate cel mai des de aceasta boala,in cazul meu fiind valabile punctele 1 si 3 si ceva din 4.(o fi si 2 dar rezolv cand o sami fac stergatoare automata :) ).
Bafta si la mai mare.(iete ba,imi cresc numarul de posturi?!!!:)) rog un moderator sa imi dea un reset ca manc cam multi kw luma?)
Postat 10 July 2009 - 11:29 PM
aantikk, la Jul 10 2009, 11:04 PM, a spus:
O sa vad,sunt convins ca nu pot scapa fara operatie pt ca acest chist este defapt raspunsul organismului contra unui corp strain.
Intre timp o sa merg pe reteta unui membru important al acestui forum care a dat rezultate.Nu ii dau numele inca pt ca nu vreau sa aibe probleme cu legea :D in cauz de esec.
Daca functioneaza si la mine(la dumnealui a mers struna)atunci am sa il rog sa puna reteta minune aici pe forum.
Aici aveti cateva motive din care se poate face aceasta boala(chist)
1. statul perioade indelungate pe scaun(sofat,birou etc)
2. lipsa igienei in zona crepusculara
3. stuful care unora din noi le creste la cote alarmante.(stuf=par)
4. transpiratia in zona excesiva
Ar mai fi si altele dar acestea sunt cele care sunt legate cel mai des de aceasta boala,in cazul meu fiind valabile punctele 1 si 3 si ceva din 4.(o fi si 2 dar rezolv cand o sami fac stergatoare automata :blink: ).
Bafta si la mai mare.(iete ba,imi cresc numarul de posturi?!!!:lol:) rog un moderator sa imi dea un reset ca manc cam multi kw luma?)
chist pilonidal inseamna un fir de par cu traiectorie inversa, dupa extragere nu mai apar abcese, cel putin asa a fost la mine, upa 2 reprize de dormit pe burta cu analgezice ce nu-si mai faceau efectul si babeasca sare incalzita pusa pe buboi cu efect calmant temporar , vizita la urgente a fost iminenta, dar asta s-a intamplat acum v-o 25 de ani in urma, alte vremuri, alti medici!!!
Postat 10 July 2009 - 11:57 PM
ipsihi, la Jul 11 2009, 12:29 AM, a spus:
Credema ca am citit tot ce am gasit pe internet zile si nopti in sir.Tocmai de aceea nu ma atrage perspectiva operatiei.Din pacate este singura optiune care starpeste aceasta boala.Problema este ca el poate recidiva.
Este mult de discutat pe marginea acestui subiect,sper sa reuseasca din prima aceasta operatie(sa fiu curatat foarte bine).Probabil multi dintre dumneavoastra considerati ca sunt lucruri foarte grave si care nu sunt discutate ceea ce este foarte adevarat numai ca mie dracia asta mia adus numai neplaceri.Prefer sa mai fac 10 operatii de apendicita decat sa o fa pe aceasta.
Am fost curatat odata si nu a mers.Acum,singura solutie este extragerea chistului si a canalului format de acesta.De aceea spun ca este relativ grea recuperarea mai ales ca este pozitionata intrun loc destul de sensibil.
Postat 11 July 2009 - 01:46 PM
aantikk, la Jul 9 2009, 07:56 PM, a spus:
Curaj, aantikk! Noi o sa te iubim si cu inca o gaura in c.r. <_< Cica cei cu gropite in obraji sunt mai simpatici