Am incercat de 3 ori sa creez un topic nou in rubrica terenuri de zbor pentru intalniri in Brasov si imprejurimi. Cineva il tot sterge. As vrea sa stiu de ce. I-am scris moderatorului topicului respectiv Flyboy3D dar nici un raspuns.
Nu cred ca e bine sa aveti astfel de moderatori!
Pagina 1 din 1
Terenuri de zbor - topic nou Se tot sterge topicul
Postat 07 July 2009 - 08:34 AM
predal, la Jul 7 2009, 09:19 AM, a spus:
Am incercat de 3 ori sa creez un topic nou in rubrica terenuri de zbor pentru intalniri in Brasov si imprejurimi. Cineva il tot sterge. As vrea sa stiu de ce. I-am scris moderatorului topicului respectiv Flyboy3D dar nici un raspuns.
Nu ti-am sters io nimic. Mesajul daca a venit s-a pierdut intre restu.. Sorry.
Nici io nu cred ca e bine sa avem astfel de moderatori. Vrei sa dezvolti .... ?
Postat 07 July 2009 - 08:49 AM
Calin, la Jul 7 2009, 09:33 AM, a spus:
nu esti instare sa deschizi un topic si ce te-ai gandit... hai sa dau vina pe moderatori... nenorocitii nu or raspuns in timpul alocat de maria ta...
Interesant comentariu ... foarte constructiv.
In interval de 2 saptamani am tot incercat sa creez topicul. Daca crezi ca "maria mea" nu a asteptat destul pana sa intrebe care este cauza ...
Cred ca am vorbit destul de frumos cand am cerut sa mi se clarifice care e motivul pentru care se sterge topicul. Dupa ce l-am creat apare in lista dar a doua zi nu mai e.
In ceea ce priveste moderatorii ma refer la faptul ca nu ai raspuns la mesajul care ti l-am trimis. Si acolo te-am intrebat frumos ca sa stiu poate nu fac eu ceva bine.
Postat 07 July 2009 - 09:46 AM
comentariul meu n-a vrut sa fie constructiv sau distructiv, a fost pe masura aciditatii de care (poate) mi s-a parut ca ai dat dovada. Poate mai este un topic similar. Daca a fost sters de mai multe ori, cert este ca incalca vre-un regulament. Vezi sa nu mai fie topicuri similare, si daca sunt posteaza in alea. Moderatorii n-au nici o vina, ei respecta un regulament impus si fii sigur ca nu are nimeni nimic cu tine sa-ti urmareasca topicurile sa ti le stearga. Postul asta e mai constructiv http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 13 July 2009 - 01:35 PM
eu l-am tot sters.
avem asa :
la jurnal de zbor: intalniri de zbor la Brasov
la terenuri de zbor: teren codlea
teren sacele
la intalniri cupe....subiectele cu intalnirile anuale Hobbyconstruct de la Sanpetru/Sacele din 2004 pana in zilele noastre....cauta un pic daca cumva nu ti-e lene.
Nu te satisface nici unul din aceste subiecte?
avem asa :
la jurnal de zbor: intalniri de zbor la Brasov
la terenuri de zbor: teren codlea
teren sacele
la intalniri cupe....subiectele cu intalnirile anuale Hobbyconstruct de la Sanpetru/Sacele din 2004 pana in zilele noastre....cauta un pic daca cumva nu ti-e lene.
Nu te satisface nici unul din aceste subiecte?
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1