tocmai ce am vazut un modelist care a intrat cu un avion maricel din spuma in blocul cu libraria din piata natiunile unite. rog daca e forumist sa ma contacteze. trebuia sa strig dupa el :)
Pagina 1 din 1
aeromodelist in piata natiunile unite
Postat 02 July 2009 - 08:16 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 02 July 2009 - 09:18 PM
hash84, la Jul 2 2009, 09:16 PM, a spus:
tocmai ce am vazut un modelist care a intrat cu un avion maricel din spuma in blocul cu libraria din piata natiunile unite. rog daca e forumist sa ma contacteze. trebuia sa strig dupa el :)
Inca 2- 3 chestii d'astea si o sa avem o " lege " a aeromodelismului.
P.S.
Asa a aparut si legea " cainilor " - dupa ce un Pittbul a omorat un copil .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 02 July 2009 - 10:01 PM
mama repede ati sarit. mea culpa. limba romana e grea :)
a intrat in scara blocului cu librarie, tinand avionul in brate.
a intrat in scara blocului cu librarie, tinand avionul in brate.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 03 July 2009 - 01:11 PM
Mama , si eu care credeam ca a daramat blocul cu avionul !..!!
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 03 July 2009 - 11:31 PM
ha ha, am avut aceeaşi senzaţie, exprimarea a lăsat loc la interpretări ;)
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran
Emil Cioran
Postat 05 July 2009 - 10:09 PM
Dar daca omul e forumist dar nu da reply... Eu zic sa il identificam prin eliminare. Incep eu : Nu eram eu ! :lol:
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 12 July 2009 - 07:02 PM
Maverick, la Jul 5 2009, 11:09 PM, a spus:
Dar daca omul e forumist dar nu da reply... Eu zic sa il identificam prin eliminare. Incep eu : Nu eram eu ! :D
Stiam :D Am vazut ca ai cam disparut de pe firmament in ultimul timp. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1