Modelism - RHC Forum: un avion cam greu dupa reparatie, ce sa ii fac? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

un avion cam greu dupa reparatie, ce sa ii fac? -balsa-

#1 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 26 June 2009 - 09:17 PM

Va salut, nu de mult am inceput si eu sa zburd un avionas, a fost cam greu la inceput, dupa 10 ore de simulator RFG4, am iesit cu avionul un balsa de 1m anvergura, prima oara a zburat superb, a doua iesire am avut o problema la partea electrica si l-am facut praf (jumatate). l-am reparat, l-am zburat, cu toate ca nu mai era ca la inceput se simtea altfel in aer dupa care l-am mai prabusit odata la o decolare nereusita deci a fost ceva mai simplu ca prima data de reparat, acum l-am reparat a zburat si cu acelasi motor nu mai urca foarte tare sau mult ca altitudine sa spunem ca urca cam 50-70 m max si atat, este si greu de bot acum am incercat sa mut in spatele CG-ul unele piese la avion dar tot degeaba, la inceput l-am zburat cu un pack 3s 1500 25c, acum cu unul de 3s 1800 20c, sa fie asta cauza sau sa schimb motorul, la inceput avea cam 600-650g acum are 850-900g motorul asta trage 400-900g, cam ce as putea sa ii fac ptr ca nu pot sa decupez din el ca sa il fac mai usor. sa ii pun un motor mai puternic asta inseamna sa il fac si mai greu, deci ce ma sfatuiti.
multumesc.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#2 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 26 June 2009 - 10:12 PM

Este clar ca diferenta de greutate , 200 g , la un model de 850 g , este cauza. In principiu cred ca trebuie sa cumperi un motor mai puternic , dar mai bine da un bip si lui '' RENATOA ''( are cunostiinte in aceasta zona ) si discuta ce motor trebuie sa cumperi , ca nu stiu .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu