Modelism - RHC Forum: Emisiune TV Fly High - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Emisiune TV Fly High O emisiune pe care o faceti voi.

#121 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 01 July 2009 - 04:27 PM

Vezi postareadramida, la Jul 1 2009, 03:22 PM, a spus:

Emisiunea continua.
Vom analiza toate informatiile oferite de voi pe forum pentru a face o emisiune de calitate.
Am vorbit cu Laur73 pentru secvente aeriene introduse in emisiune.
Azi am primit OSD-ul, emitatorul video si spliter-ul video pentru receptor de la RV. Next step camera video Aiptek 1080i. Aveti idee de unde o pot cumpara la un pret decent?
Nu uitati, sambata la 11 suntem pe Chitila.
Multumesc pentru idei si sprijin.

Intreb si a treia oara... Dramida, cand vom vedea prima emisiune pe un post tv ? In ce luna ? Va fi un post dintre Protv, Antena 1,3, Prima TV, TVR sau ceva gen OTV, National, etc?
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#122 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 05-November 08
  • Interests:filmari si fotografie aeriana, fpv

Postat 01 July 2009 - 04:43 PM

Vezi postarearenatoa, la Jul 1 2009, 03:43 PM, a spus:

Deci ai luat altul nou? Nu s-a putut repara ?
De splitter video puteai intreba, iti puneam unul de 5 cai in pachet, la 8$... of, of...

Salut Renato.
Am comandat un emitator nou in cateva ore dupa ce l-am stricat...as fi cumparat de la tine spliter-ul video daca as fi stiut ca ai la vanzare. Azi mi-a venit hartia sa ma duc sa-l iau de la posta. Ce mai ai la vanzare inafara de OSD-uri si splitere video?
Am schimbat cei doi tranzistori defecti dar se pare ca mai sunt componente defecte pe partea de cablaj cositorita in carcasa, la care nu am avut acces. I-am dat emitzatorul video unui electronist de pe forum, Cristi, alias EBA, specializat in depanare circuite cu componente smd, sa vedem la ce rezultat ajunge.
Multam fain pentru ajutor.

Pentru criticii mei care vor sa faca lumea in 6 zile:
-lucrurile iau timp, postul asta are numai o saptamana. Ce v-am oferit ca exemplu video nu a fost o dovada de virtuozitate artistica sau ceva cu pretentii de broadcast ci o dovada a hotararii mele de a incepe.
-chiar si in critica am gasit multe elemente constructive pentru care va multumesc.
-pe reporter o cheama Irina Sasu iar cameramanul sunt eu, Mihai Dragu.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 01 July 2009 - 04:45 PM

0

#123 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 01 July 2009 - 08:29 PM

Vezi postareadramida, la Jul 1 2009, 05:43 PM, a spus:

Pentru criticii mei care vor sa faca lumea in 6 zile:
-lucrurile iau timp, postul asta are numai o saptamana. Ce v-am oferit ca exemplu video nu a fost o dovada de virtuozitate artistica sau ceva cu pretentii de broadcast ci o dovada a hotararii mele de a incepe.
-chiar si in critica am gasit multe elemente constructive pentru care va multumesc.

...realizezi cat interes a starnit initiativa ta ?!!! ....direct proportional cu numarul si calitatea constructiva a criticilor...
0

#124 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 01 July 2009 - 09:58 PM

Vezi postarealefmir, la Jul 1 2009, 02:53 PM, a spus:

inceputul gen Pimp my Ride mi se pare putin tras de par...
Si daca ma intrebi pe mine Radu nu a evoluat spectaculos...
uite aici : http://www.youtube.c...h?v=Avb9tirBxog ...ai vazut ce stie baiatu' asta sa faca?si mai sunt multi ca el...de ce nu vorbesti cu ei?
...
parerea mea...hic :o

si cand te gandesti ca totul a fost filmat cu o camera foto... montaj parca in premier... lucruri de amator, dar cu efect maxim.

dramida, la 11.00 putina luma ajunge, dupa 14.00-15.00 o sa fie mai multa lume.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 01 July 2009 - 10:10 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#125 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 02 July 2009 - 12:21 AM

Vezi postareaallen_g30, la Jul 1 2009, 10:58 PM, a spus:

. montaj parca in premier...

windows movie maker :o
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#126 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2009 - 09:17 PM

@dramida. ca sa iti mai faci o idee despre filmare. pentru alea 4 minute de film ,florinel a avut ca sursa 28 de minute de film. trebuie filmat mult mult mult. ca apoi sa scoti cadrele interesante. si astea interesante nu o sa se intample niciodata la comanda.. trebui sa vezi mai multe pe camp. cand e multa lume. ori la 3d ori la chitila, ori de ce nu, prin alte orase.bafta! si aduna multa informatie. copiaza emisiuni din afara. doar nu o sa reinventam noi roata. ia un format de emisiune din afara cu succes si baga la noi. daca tot ai posibilitatea asta. numa sa faci ceva! noi facem critica aici, ca sincer nu vreau viata satului la tv, sau sa zica lumea uite-i si pe aia cu jucariile lor; nu s-au ocupat mamele lor cand erau mici de ei =)) - asa mi s-a spus . ca ne trebuie jucarii acum la maturitate =))
bafta si spor la treaba!
0

#127 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 02 July 2009 - 10:21 PM

sambata nu sunt disponibil (prieteniii stiu de ce) ...Dar duminica vin cu placere si poti sa tragi niste filmari :) ..zimi daca vi si duminica ca sa stiu daca vin cu yak-u ca daca nu as vrea sa scot altceva la zbor

bafta

p.s. Filmu ala dupa iutub e facut in windows movie maker

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 02 July 2009 - 10:22 PM

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#128 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 09:51 AM

Vad ca toata lumea discuta despre cum sa arate filmele, cand se filmeaza, ce titlu sa aiba, etc. Chiar nu intereseaza pe nimeni DACA sau CAND va aparea cu adevarat ceva pe un post tv? Nu intereseaza pe nimeni ca initiatorul postului ignora in mod repetat orice intrebare despre CAND sau UNDE (cu aproximatie macar) va fi difuzat ceva ? O emisiune noua intra atunci cand se schimba grilele, in cazul asta cel mai devreme la toamna. Cineva din acel post tv trebuie sa vada si sa aprobe un plan de emisiune, sa vada niste mostre de imagini, etc. Ori cu imaginile facute, la calitatea la care au fost facute, nu stiu cum poti convinge un om serios de la un post tv care va trebui sa-si ia raspunderea pentru acea emisiune. Daca e vorba de 0TV, ETNO TV, etc, atunci nu vor fi probleme sa intre pe post.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
0

#129 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 July 2009 - 09:57 AM

Pai e clar ca lumea care e interesata de cum sa fie facut filmul cat mai bun este interesata de promovarea modelismului, iar cei care tot intreaba pe ce post va apare de aparitia personala "pe sticla".
... cu picioarele pe pamant ...
0

#130 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 10:06 AM

Vezi postarearenatoa, la Jul 3 2009, 10:57 AM, a spus:

Pai e clar ca lumea care e interesata de cum sa fie facut filmul cat mai bun este interesata de promovarea modelismului, iar cei care tot intreaba pe ce post va apare de aparitia personala "pe sticla".

Uite nu m-am gandit la asta, cum sa apar eu la tv. Dramida, cand ma filmezi si pe mine, hai , te rog, iti aduc si camera video adevarata sa ma filmezi, iti dau si spaga, tot ce vrei tu, numai sa apar pe un post tv cu acoperire nationala, macar si prin martie anul viitor la inaugurare, nu conteaza cand....
Serios renatoa, daca pe la iarna inca nu a aparut nimic din cele promise la tv, nu o sa ai sentimentul ca ai vorbit degeaba, ca ai avut idei bune pentru emisiune care nu au folosit la nimic?

Aceasta postare a fost editata de misumat: 03 July 2009 - 10:09 AM

0

#131 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 10:27 AM

Vezi postareamisumat, la Jul 3 2009, 11:06 AM, a spus:

Serios renatoa, daca pe la iarna inca nu a aparut nimic din cele promise la tv, nu o sa ai sentimentul ca ai vorbit degeaba, ca ai avut idei bune pentru emisiune care nu au folosit la nimic?

auzi, tu nu ai pierdut nimik la viata ta? absolut nimik? nu ai fost dezamagit?
ce daca am vorbit degeaba? nu e bai. antrenament la degete si uzarea un pic a tastierei. sincer acum. mi se pare total deplasat ce ai scris mai sus. nu imi fac vise ca o sa avem emisiune de modelism, dar daca omu a zis ca se poate, de ce sa nu il ajut? si daca iese la toamna, cu atat mai bine. are omu toata vara la dispozitie sa culeaga material video si sa invete ce si cum.
0

#132 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 July 2009 - 12:08 PM

Fratilor, si de ce trebuie neaparat sa ne/va vada natiunea, daca exista intentii bune ?!
Asa cum s-a mai zis, un clip youtube are audienta mai mare ca orice TV ! Ca sa dati telefon la mama, "uite, acum apar la TV !!!" ?
De ce trebuie sa stati in dramida sau orice alt om de TV si nu va faceti clipurile proprii si dati drumul la un canal pe youtube cu serialul ideal de promovat modelismul, asa cum sunteti uimiti sa vedeti la altii ? ca pe alea care le dati drept exemplu tot de pe youtobe le dati, nu prinde nimeni pe cablu vreun canal american de profil.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#133 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 03 July 2009 - 12:27 PM

Cand eram in scoala generala , se infiintase " revista scolii " cu
interviuri si articole scrise de elevi. Calitatea ... va puteti imagina ...
raspandirea publicatiei la fel .... ( ream obligati sa le cumparam tot noi )

Cam asa este si cazul de fata ..... Domnisoara - Reporterita si Domnisoru cameraman !
NU VA APAREA PE NICI UN POST si cu asta basta ! Ne imbatam cu apa rece !

Daca initiatorul avea studii de regie/film , daca avea pregatire ca operator/cameraman
si activa in bransa, era cunoscut , avea conexiunea facuta cu producatorii de emisiuni,
participase la concursuri cu fime de scurt metraj poate mai avea sanse, dar asa .....

Poate la OTV daca cotizeaza la Danut ..... sau Magda Ciumac
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#134 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 03 July 2009 - 01:12 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Jul 3 2009, 01:27 PM, a spus:

Cand eram in scoala generala , se infiintase " revista scolii " cu
interviuri si articole scrise de elevi. Calitatea ... va puteti imagina ...
raspandirea publicatiei la fel .... ( ream obligati sa le cumparam tot noi )

Cam asa este si cazul de fata ..... Domnisoara - Reporterita si Domnisoru cameraman !
NU VA APAREA PE NICI UN POST si cu asta basta ! Ne imbatam cu apa rece !

Daca initiatorul avea studii de regie/film , daca avea pregatire ca operator/cameraman
si activa in bransa, era cunoscut , avea conexiunea facuta cu producatorii de emisiuni,
participase la concursuri cu fime de scurt metraj poate mai avea sanse, dar asa .....

Poate la OTV daca cotizeaza la Danut ..... sau Magda Ciumac

m-ati intristat :) . eu i-mi facusem mari sperante ca-l fac pe fimiu vedeta TV,nasol .credeam ca vad si eu o productie dea mea la vreun program de televiziune National .
sunteti foare rai , mi-ati distrus sperantele :) .
Fotografie Aeriana
0

#135 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 01:32 PM

Vezi postareaLaur73, la Jul 3 2009, 02:12 PM, a spus:

m-ati intristat :) . eu i-mi facusem mari sperante ca-l fac pe fimiu vedeta TV,nasol .credeam ca vad si eu o productie dea mea la vreun program de televiziune National .
sunteti foare rai , mi-ati distrus sperantele :) .

Am vizionat cu mare placere filmele dumneavoastra.
Superbe , mai ales cele din zone in care explodeaza
farmecul naturii ( munte iarna cu plafon de nori, apus de soare
la mare, dealuri impadurite la Slanic ... )

Dar nu au nici o legatura cu filmul cameramanului Dramida de le 3Drumuri
Eu la ala ma refeream , dar daca el are " trecere " la vre-un post TV , atunci
sunt sanse sa apara si secvente din filmele dumneavoastra...... altfel il " bate "
la ratting Nikita sau Sexy Braileanca....... nu mai zic de Ogica

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 03 July 2009 - 01:42 PM

0

#136 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 03 July 2009 - 02:02 PM

@Real design...
Nu cred ca emisiunea va fi seara tarziu sau in prime-time ca sa bata pe "vedetele" insirate de tine la rating....mai degraba undeva dimineata sau dupa-amiaza...
Filmuletul a aparut la 5 zile de cand a deschis omul topicul...avand in vedere aspectul asta, nu e rau.....e chiar FOARTE BINE!

Cat despre televiziuni...TVR il va primi cu drag...nu stiti emisiunile despre pescari in care nea Ion dadea la peste si insira speciile pescuite de el de-a lungul vietii?pentru cei de la TVR cam tot aia e...doar ca "pescarul" e pilotul si "pestii" sunt aeromodelele....

Lasati omul sa lucreze! poate ne aduce ceva nou dupa weekendul asta...E clar ca e ceva de durata...

@dramida...da-i inainte cu tupeu!!! :) nu te lasa descurajat!
0

#137 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 02:35 PM

Vezi postarealefmir, la Jul 3 2009, 03:02 PM, a spus:

@Real design...
Nu cred ca emisiunea va fi seara tarziu sau in prime-time ca sa bata pe "vedetele" insirate de tine la rating....mai degraba undeva dimineata sau dupa-amiaza...
Filmuletul a aparut la 5 zile de cand a deschis omul topicul...avand in vedere aspectul asta, nu e rau.....e chiar FOARTE BINE!

Cat despre televiziuni...TVR il va primi cu drag...nu stiti emisiunile despre pescari in care nea Ion dadea la peste si insira speciile pescuite de el de-a lungul vietii?pentru cei de la TVR cam tot aia e...doar ca "pescarul" e pilotul si "pestii" sunt aeromodelele....

Lasati omul sa lucreze! poate ne aduce ceva nou dupa weekendul asta...E clar ca e ceva de durata...

@dramida...da-i inainte cu tupeu!!! :) nu te lasa descurajat!

Eu nu am zis sa nu mearga inainte ! Dar sa vorbit deja prea mult aici si fapte prea putine.
VisAviz de emisiunea cu pescarii acolo sunt multi sponsori ( cei cu echipamentul ) sunt interesele
patronilor cu baltile si nu in ultimul rand are si iz de turism - delta, ape de rau de munte,
cabane , pensiuni si iar aici bani si interese.

Plus ca au aparatura profi , calitate, prezentatorul carisma etc ...
0

#138 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 03:24 PM

Vezi postarealefmir, la Jul 3 2009, 03:02 PM, a spus:

Nu e asa simplu nici macar la TVR. Trebuie facut proiect, cu multe detalii, cu gasire de sponsori si cu multe alte complicatii. Am avut ideea asta prin aprilie, sa fac o asemenea emisiune la TVR 2 (eu lucrez in TVR), in ideea ca daca tot merg la zbor pot sa iau si operatorul si iese emisiunea. Pentru TVR 2 (ca pe TVR 1 nu e loc de asa ceva iar pe TVR 3 chiar e audienta zero) a fost nevoie sa merg la Cornelius Rosiianu (il stiti de pe vremuri) ca el decide (sau intai el decide si apoi altii) ce emisiuni noi intra in grile si care ies. Am fost atunci la el cu ideea asta si mi s-a parut prea complicat de realizat si prea mult timp petrecut la realizarea emisiunii, timp pe care nu il am. Oricum, el mi-a zis sa fac acel proiect daca vreau si eventual se va aproba pentru grila din toamna (asta era in aprilie). Oricum, luni o sa aflu daca are vreo cerere de proiect pe aceasta tema pentru TVR 2. Si la TVR sigur nu i-ar fi zis cineva lui Dramida sa tina mare secret pe ce post va fi emisiunea, habar nu au astia de acolo de marketing si de-astea. Si inca ceva... pentru o emisiune de-asta exista operatori in TVR (ca in orice alt post tv), unii buni, care sa vina la filmare oficial, pentru emisiunea X. Nu e nevoie de Dramida sa filmeze el cu camera de acasa. Ca mai pui in montaj un film de sus de-al lui Laur sau similare...e altceva, pe avioane nu poti pune o camera de cateva kg ca sa iasa la aceeasi calitate, dar filmarile de baza se fac profesional.

Aceasta postare a fost editata de misumat: 03 July 2009 - 03:30 PM

0

#139 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 04:48 PM

E , acum ati auzot si parerea unuia care este din sistem ! Usor nu este !
0

#140 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 03 July 2009 - 04:50 PM

sincer sa fiu pe mine TVR 1-2-3 ma lasa rece... audienta zero (poate la sate ar prinde, si deci vor aparea o puzderie de tzarani inteligenti pe aici) iar o emisiune tre sa fie intr-o faza avansata de montare pentru a fi prezentata la diverse posturi pentru semnarea unui contract. Nu cred ca te baga cineva in seama daca vii cu un concept.

0

#141 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2009 - 05:50 PM

Vezi postareaCalin, la Jul 3 2009, 05:50 PM, a spus:

sincer sa fiu pe mine TVR 1-2-3 ma lasa rece... audienta zero (poate la sate ar prinde, si deci vor aparea o puzderie de tzarani inteligenti pe aici) iar o emisiune tre sa fie intr-o faza avansata de montare pentru a fi prezentata la diverse posturi pentru semnarea unui contract. Nu cred ca te baga cineva in seama daca vii cu un concept.

true.

Sambata la Chitila, la pranz, o sa aflati si ce echipamente video folosesc.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 03 July 2009 - 05:50 PM

0

#142 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2009 - 01:27 PM

Urmatoarea filmare duminica ora 10 la Aerodromul Tariceni din jud. Prahova la invitatia d-lui Craioveanu.

Multumesc lui Laur73 pentru materialele video de calitate oferite pentru emisiune si celorlalti forumisti care au avut amabilitatea de a-mi acorda un interviu (Catalin, Mihai, Alen, Alexandru, Kendo).

Ma bucur ca am gasit sprijin si o comunitate calda, si ca forumul RHC aduce lucruri bune pentru aeromodelism, indiferent din partea cui vin.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 06 July 2009 - 01:31 PM

0

#143 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 06 July 2009 - 02:29 PM

Materialul filmat sambata la chitila unde putem sa-l vedem si noi? Sau macar un teaser..
0

#144 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2009 - 04:17 PM

Vezi postareamorph, la Jul 6 2009, 03:29 PM, a spus:

Materialul filmat sambata la chitila unde putem sa-l vedem si noi? Sau macar un teaser..

O emisiune tv ia timp pana aduni materiale, pana faci editarea, voice-over, un generic, un bumper.

Partea buna e ca acum m-ati luat in serios, partea pe care o voi schimba este ca nu mai pun materiale nefinalizate pe net pentru ca se va creea parerea, dinou, ca e produsul final...sau poate cine stie, da bine si mai face cineva o stire de 2 minute sa arate cat poate :rolleyes: )

Aceasta postare a fost editata de dramida: 06 July 2009 - 04:22 PM

0

#145 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 06 July 2009 - 04:24 PM

e mai bine sa pui ceva din ce ai realizat, asa putem veni cu sugestii la obiect, ce e bine sa ramana, ce nu... etc.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#146 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2009 - 04:03 PM

Multumesc lui takeoff pentru gyro-ul oferit cu imprumut. Detalii in post-ul fpv
0

#147 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 09 July 2009 - 07:01 PM

si cu emisiunea ce se mai aude?
Fotografie Aeriana
0

#148 Useril este offline   nuclearul-vio 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 10 July 2009 - 01:49 PM

Fara suparare citesc in fiecare zi ce mai postati pe aici.
Parerea mea este ca intradevar dureaza pana faci ceva cat de cat sa arate bine sa se auda bine .
Cati dintre voi ati realizat montaje personale in moviemaker sau orice alt program ??? ati vazut cat dureaza pana iese ceva frumos!!!!
Deci asteptam.

Si acum sa o zic pe aia rara : pa baiatu asta il stresati cu " hai mai bagi un film ceva??" dar pe EDY nu-l mai stresati ca a promis ceva frumos ca iese de la RR si a trecut destul de atunci si nu a scos nimic .
Sau poate a scos si eu nu stiu .
0

#149 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 10 July 2009 - 02:00 PM

Intr-adevar, dar nu a cerut nimeni emisiunea.
S-au cerut un teaser si informatii despre emisiune.

Restu' e cancan.

Aceasta postare a fost editata de morph: 10 July 2009 - 02:01 PM

0

#150 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2009 - 10:52 PM

Vezi postareaLaur73, la Jul 9 2009, 08:01 PM, a spus:

si cu emisiunea ce se mai aude?

nuclearul-vio mi-a exprimat punctul de vedere.

Pana acum avem 5 interviuri, un teaser, elemente grafice si multe imagini de zbor si filmari aeriene de la laur73. Dupa filmarea de duminica de la aerodromul Tariceni PH vom avea suficient material pentru 3 emisiuni. Va anunt cand semnez cu o televiziune.

Voi posta un demo curand.

Intre timp daca aveti cunostinte referitoare la persoanele carora trebuie sa ma adresez pentru a propune o emisiune in grila de programe la o televiziune decenta, va rog trimiteti-mi un mesaj privat.

Ps. multumesc takeoff pentru giroscop

Aceasta postare a fost editata de dramida: 10 July 2009 - 10:55 PM

0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »