Pagina 1 din 1
mare belea falfaie cuvele
Postat 14 June 2009 - 10:00 PM
cu chiu cu vai am reusit sa termin un vaporas pentru un prieten cu o cuva cumparata de la nch
dupa montarea tuturor pieselor la testele pe apa la actionarea manetei spre inainte si tot odata facand stanga dreapta falfaie cuvela
car ar putea fi problema ?
uitanduma pe forum am vazut ca si obelixx se confrubta cu aceasi belea pe care arezolvato mutand pazitia esc si antenei de langa motor
bun frumos lucrat da eu nu am esc langa motor ci numai antena asta sa fie problema?
dupa montarea tuturor pieselor la testele pe apa la actionarea manetei spre inainte si tot odata facand stanga dreapta falfaie cuvela
car ar putea fi problema ?
uitanduma pe forum am vazut ca si obelixx se confrubta cu aceasi belea pe care arezolvato mutand pazitia esc si antenei de langa motor
bun frumos lucrat da eu nu am esc langa motor ci numai antena asta sa fie problema?
Postat 15 June 2009 - 07:42 AM
E bine sa pozitionezi receptorul cat mai aproape de locul unde va iesi antena afara din coca si sa eviti ca firul antenei sa treaca mai aproape de 2cm de: ESC, acumulator, motor (care sper ca este deparazitat cu condensatoare), servouri si firele acestora. Chiar si de tubul si axul elicei. De asemene nici receptorul sa nu stea foarte aproape de obiectele enumerate. Firul de antena il ti ridicat cu un tub de plastic pe care poti sa-l cumperi de la un magazin de modelism (e mai rezistent), sau poti sa-l inlocuiesti cu unul de la baloanele ptr copii, dar din alea mai subtiri (e mai fragil dar fiind foarte ieftin il inlocuiesti cand il strici. Evita pe cat poti sa lasi firul de antena orizontal in barca si mai rau, sa-l strangi in vreun fel pe acolo daca este prea lung.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 15 June 2009 - 07:44 AM
Postat 15 June 2009 - 03:09 PM
bun sunt montate inele de ferita pe servouri
dar problema esteca sa montez cum zice navigator trebue sa renunt la antena care este telescopica si bag cablu printr-un bat debalon si atunci ce fac stau cu batu ala mereu nu pot sa-l strang
am mai facut un vaporas dar nu sa comportat in felu asta tot cu antena telescopica si firul de la antena intinsprin coca si nu am avut nici o problema
ma gandesc sa fie care cumva din cauza ca esc si receveru este montat intre servo ?
dar iarasi ma mai intreba ca doar am pus inele de ferita pe toate servourile?
o sa incerc sa mut antena si sa vedem poate pun si niste poze cu pozitionarea lor ms si sal
dar problema esteca sa montez cum zice navigator trebue sa renunt la antena care este telescopica si bag cablu printr-un bat debalon si atunci ce fac stau cu batu ala mereu nu pot sa-l strang
am mai facut un vaporas dar nu sa comportat in felu asta tot cu antena telescopica si firul de la antena intinsprin coca si nu am avut nici o problema
ma gandesc sa fie care cumva din cauza ca esc si receveru este montat intre servo ?
o sa incerc sa mut antena si sa vedem poate pun si niste poze cu pozitionarea lor ms si sal
Postat 15 June 2009 - 03:25 PM
ia alimenteaza separat din 4 baterii cred ca nu este bun becul al esc :)
Postat 16 June 2009 - 02:10 AM
jupo, la Jun 15 2009, 04:09 PM, a spus:
bun sunt montate inele de ferita pe servouri
Uita de antena telescopica!
Daca vrei scurta si groasa treci in 2,4 Ghz....
Aceasta postare a fost editata de nch: 16 June 2009 - 02:11 AM
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Arata acest topic
Pagina 1 din 1