Intrucat am fost contactat de mai multi doritori de scoala de zbor parapanta in zona Bucuresti (unii sporadic, altii cand si cum) va voi ruga ca de acum inainte sa imi dati de stire pe Mi sau email, care mai doriti asa ceva. Va voi pune in legatura cu un confrate din zona, iar la brevetare dati un vinishor la intermediar! Am recurs la aceasta metoda pt. ca nu e bine sa pun nr. de telefon la public insa oricine doreste il poate obtine de la mine fara nici o problema sau conditie ori obligatie.
Pt. scoala de motodelta - idem.
Pt. scoala de ULM triax - idem.
BigIntermediaruManancaGrataru' !
Pagina 1 din 1
Scoala parapanta in zona Bucuresti
Postat 13 May 2004 - 07:44 PM
eu am incercat la bunloc parapanta si a fost superb
mi-ar place tare mult sa fac scoala...
dar e treaba cu timpu,fondurile etc
daca ma gandesc mai bine mai repede ash face o scoala de ultrausoare
pt asta gasesc si timp si bani :o
@big :dau eu si vinu si grataru
la urmatoarea editie la RR ca abia acum fac primu aeromodel :o
v-am descoperit tarziu
SilviuCareTrebuieSaDeaDeBautCuGrataruPlinCuMici
mi-ar place tare mult sa fac scoala...
dar e treaba cu timpu,fondurile etc
daca ma gandesc mai bine mai repede ash face o scoala de ultrausoare
pt asta gasesc si timp si bani :o
@big :dau eu si vinu si grataru
la urmatoarea editie la RR ca abia acum fac primu aeromodel :o
v-am descoperit tarziu
SilviuCareTrebuieSaDeaDeBautCuGrataruPlinCuMici
flying is my life...
Postat 18 May 2004 - 09:02 PM
salutare la toata lumea
totusi exista cineva prin forumul asta care sa imi poata spune:
1. cat costa EXACT obtinerea unei brevet de zbor pentru DELTAPLANE, incluzand toate taxele, impozitele, etc care sunt necesare pentru toate hartiile( fisa medicala, asigurare, s.a.m.d.)
2. care este cea mai apropiata locatie de Bacau a unei astfel de scoli
3.procesul de inregistrare a unui deltaplan fabricat in regie propie
4. alte informatii in domeniul asta
totusi exista cineva prin forumul asta care sa imi poata spune:
1. cat costa EXACT obtinerea unei brevet de zbor pentru DELTAPLANE, incluzand toate taxele, impozitele, etc care sunt necesare pentru toate hartiile( fisa medicala, asigurare, s.a.m.d.)
2. care este cea mai apropiata locatie de Bacau a unei astfel de scoli
3.procesul de inregistrare a unui deltaplan fabricat in regie propie
4. alte informatii in domeniul asta
Postat 19 May 2004 - 12:38 PM
@: johny24bc cel ami aproape de tine ar fi Galati. Acolo sunt cativa oameni inimosi care inca mai zboara delta si care te pot invata sa zbori. Ilie Vicol este gugu local.
Fisa medicala si asgurare nu costa ca la zbor fara motor nu se mai cere, adica nu mai sunt obligatorii.
Licenta in sine nu costa mult, 10-20 de euro, apoi ar mai fi taxa la FAR care este si ea destul de mica. Scoala costa vreo150 de euro dar depinde de instructor.
Deltaplanul fara motor nu se inmatriculeaza ci se omologheaza. Primeste un certificat de navigabilitate si gata. Aceasta procedura se face la Aeroclubul Romaniei, - Marinel Cheveresan este persoana care se ocupa de asa ceva. Vei avea nevoie de ceva documentatie dupa care ai construit, se vor face verificari la sol si in zbor si daca e ok, primesti hartia.
big
Fisa medicala si asgurare nu costa ca la zbor fara motor nu se mai cere, adica nu mai sunt obligatorii.
Licenta in sine nu costa mult, 10-20 de euro, apoi ar mai fi taxa la FAR care este si ea destul de mica. Scoala costa vreo150 de euro dar depinde de instructor.
Deltaplanul fara motor nu se inmatriculeaza ci se omologheaza. Primeste un certificat de navigabilitate si gata. Aceasta procedura se face la Aeroclubul Romaniei, - Marinel Cheveresan este persoana care se ocupa de asa ceva. Vei avea nevoie de ceva documentatie dupa care ai construit, se vor face verificari la sol si in zbor si daca e ok, primesti hartia.
big
FROGS CAN FLY!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1