Modelism - RHC Forum: reductor i>50 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

reductor i>50 need help !!!

#1 Useril este offline   giculeee 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 25-May 09

Postat 25 May 2009 - 06:31 PM

salutare am si eu o intrebare pentru cei care intamplator s-au mai lovit de probleme de genul asta.
de unde as putea sa fac rost de un reductor cu raport mai mare de 50 poate chiar 100. nu ma intereseaza sa fie nou ci functional ( si cat mai ieftin http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif )

PS: imi trebuie pentru lucrarea de licenta care se apropie vertiginos :| :huh: :D
heolp i'm freaking out
0

#2 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 25 May 2009 - 06:38 PM

Ai uitat sa precizezi pentru ce putere iti trebuie si, eventual, la ce turatie trebuie sa functioneze.
Daca este de putere mica poti incerca sa folosesti reductorul planetar dintr-o surubelnita pneumatica. Se gaseste usor in talcioc.
0

#3 Useril este offline   giculeee 

• Nou venit
  • Pip

Postat 25 May 2009 - 06:44 PM

Vezi postareadan_mitea, la May 25 2009, 07:38 PM, a spus:

Ai uitat sa precizezi pentru ce putere iti trebuie si, eventual, la ce turatie trebuie sa functioneze.
Daca este de putere mica poti incerca sa folosesti reductorul planetar dintr-o surubelnita pneumatica. Se gaseste usor in talcioc.

imi trebuie sa-l folosesc la un motor de 12 v cu o putere de vre-o 60 w pt a trage discul de ambreiaj de la masina cu el....deci imi trebuie oleaca de forta

Aceasta postare a fost editata de giculeee: 25 May 2009 - 06:49 PM

0

#4 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 25 May 2009 - 08:34 PM

Cum sa ``traga discul de ambreiaj``?? Unde sa-l traga pe acest disc?
0

#5 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 25 May 2009 - 08:35 PM

cel mai rapid poti sa folosesti un motor cu reductor cu tot de la un stergator de parbriz. Are un reductor melcat in el. Nu stiu raportul, dar sigur este unul foarte mare si forta cat cuprinde.
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#6 Useril este offline   giculeee 

• Nou venit
  • Pip

Postat 25 May 2009 - 09:49 PM

Vezi postareaRadu_, la May 25 2009, 09:35 PM, a spus:

cel mai rapid poti sa folosesti un motor cu reductor cu tot de la un stergator de parbriz. Are un reductor melcat in el. Nu stiu raportul, dar sigur este unul foarte mare si forta cat cuprinde.

am incercat cu 2 motoare cu reductor de la stergatoare si nu merg imi trebui un reductor cu roti dintate nu cu melc ... iar raportul e de 40 parca. acum nu stiu daca e din cauza reductorului cu melc dar motorul cu reductor de la stergatoare nu are forta necesara sa-mi traga discul de ambreiaj. :huh:
0

#7 Useril este offline   giculeee 

• Nou venit
  • Pip

Postat 25 May 2009 - 09:51 PM

reformulez sa trag de cablul de la discul de ambreiaj ...vreau sa inlocuiesc ambreiajul clasic cu unul electric ;)
0

#8 Useril este offline   giculeee 

• Nou venit
  • Pip

Postat 27 May 2009 - 05:16 PM

merci am reusit sa gasesc un motoreductor cu ambreiaj propriu si frana electrica de la un far de avion ;). daca o sa vedeti un avion "chior"...e vina mea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif :rolleyes: :D
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu