Concurs 1:10 Touring - Arad!
Postat 10 May 2004 - 07:07 PM
Postat 11 May 2004 - 09:21 PM
Hotel Continental *** tel. 0257 – 281.700
70 Euro camera dubla (mic dejun inclus)
58 Euro camera single (mic dejun inclus)
Hotel Parc *** tel. 0257 – 280.820
1.950.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
1.500.000 lei camera single (mic dejun inclus)
Hotel Best Western Central *** tel. 0257 – 256.636
55 Euro camera dubla (mic dejun inclus)
45 Euro camera single (mic dejun inclus)
Hotel Ardealul *** tel. 0257 – 280.840
1.100.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
Hotel Roua *** tel. 0257 – 259.471
1.000.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
800.000 lei camera single (mic dejun inclus)
Hotel Petrom Residence ** tel. 0257 – 283.055
800.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
600.000 lei camera single (mic dejun inclus)
Hotel Olimp 2000 ** tel. 0257 – 279.443
800.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
Hotel Xemar ** tel. 0257 – 287485
750.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
650.000 lei camera single (mic dejun inclus)
Pensiune Rares ** tel. 0257 – 218.820
750.000 lei camera dubla (mic dejun inclus)
Scoala Sportiva Gloria tel. 0257 – 280.250
160.000 lei / loc
Asa dupa cum probabil stiti, competitia se va desfasura in sala. Regulamentul intern al clubului prevede accesul in sala doar cu pantofi de sport, va rog sa va conformati.
Sunt convins ca va fi o competitie frumoasa.
Cristian Faur
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 14 May 2004 - 09:32 AM
...toate bune si frumoase pin-acum. din bucuresti, la ora asta, sint aici CristiM, celebrul Viper si nu mai putin celebrul si "eternul" nea'costica de la frm. astazi se va alerga indeminarea (EB), diseara de la 17:00 vor fi antrenamente pentru touring 1/10, iar miine vor incepe mansele.
o veste foarte placuta de ultim moment: amicul zozo de la "zburatori" este in comisia tehnica a concursului (pacat ca nu-i si rafael p-aici...)!
va mai tin la curent cu noi "news" .
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 14 May 2004 - 12:36 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 14 May 2004 - 01:49 PM
Postat 14 May 2004 - 09:15 PM
TERAN, la 14 May 2004, 20:45, a spus:
i-mi poate spune si mie cineva la ce ora incepe competitia de la Arad si unde anume se afla sala strada ceva
Strada se numeste Grigore Ureche, sala este o cladire care apartine de fosta fabrica de zahar ( fabrica veche). Venind dinspre Timisoara, in momentul traversarii podului peste Mures, vezi pe stanga cosul de fum al fabricii. Continui pana la Piata Arenei, faci sensul giratoriu spre stanga si continui pe liniile de tramvai (Linia 2) . De acolo mai intrebi si vei gasi cu siguranta.
Postat 15 May 2004 - 03:02 PM
in nota pe care o intuiam, la arad nici macar instalatia de cronometraj electronic nu mai conteaza, daca nu "iese" socoteala programata...bineinteles ca au fost modificate rezultatele tiparite de imprimanta calculatorului conectat la sistemul electronic de cronometrare, chipurile, eroare de setari, dar, ma-ntreb, de ce oare nu a fost ACEEASI "eroare" pentru TOTI?...rusine!
chiar mi-e sila...speram ca s-a terminat cu circul rezultatelor, odata cu sistemul electronic de numarat, dar m-am inselat!
revin cu amanunte in citeva minute, ca acu' se mai da un start.
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 15 May 2004 - 03:23 PM
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 15 May 2004 - 07:30 PM
Postat 16 May 2004 - 02:50 PM
Pilotii:
Postat 16 May 2004 - 02:52 PM
Postat 17 May 2004 - 08:38 AM
Ce timpenie ca nu am fost.Poate ne vedem la Vaslui cu toate ca rezultatul meu nu va mai conta asa mult din cauza ca nu am fost la prima etapa.
Asteptam jurnal din partea celor care au fost la concurs.
Postat 17 May 2004 - 10:15 AM
vlado si trupa lui au conferit in mod hotaritor consistenta, in ansamblu, unui concurs care, altfel, n-ar fi adus nimic nou. am vazut o alta abordare a concursului, atit din punct de vedere tehnic, cit si din punct de vedere al implicarii.
apropo, o remarca vis-a-vis de "mini-bulgarei", pe de-o parte, si "mini-pirlogeii" nostri de la bucuresti, pe de alta: aoleu, nene, ce se "ating" astia ai nostri pe pista, in concurs, da' sa-i fi vazut pe copii bulgarilor, "automodelocid", nu altceva! sareau frate, peste orice mantinela, plesneau tot in calea lor, de credeai ca-i sfirsitul lumii...cre'ca si rafael ar fi fost un pic invidios pe figurile tip "tsukahara in echer" cu intoarcere la 'nspe grade reusite de ei, pacat ca n-a venit.
despre altele, in episodul urmator.
bafta si minuni!
Postat 17 May 2004 - 10:53 AM
multumim pt gazduire si organizare Dl Faur Vasile si pt participare Dl Vlado si echipei care la insotit, rezultatele si clasamentul vor fi probabil postate de RHC.
ps danke pt materialele de concurs Gabi si Stefan, si pt intelege Mitzonne.
Aceasta postare a fost editata de ikonet: 17 May 2004 - 10:54 AM
Postat 17 May 2004 - 12:20 PM
Mai vrem vesti.
Of, of ce rau imi pare.(sincer) Proba mea preferata,sa dus. :D :D
Poate vin la Vaslui
Postat 17 May 2004 - 02:36 PM
este foarte interesanta si destul de solicitanta din punct de vedere al sincronizarii celor doi alergatori si a mecanicului, precum si a gestionarii situatiei de moment.
ar fi bine daca am extinde aceasta proba, ca un "addendum", si la alte clase?
dar daca am incerca un campionat paralel, in organizare si administrare privata, la una din categorii(de exemplu, chiar la touring, electrice?)?
cu citeva cerinte suplimentare, cum ar fi, sa zicem, aceeasi culoare a caroseriei masinii?eventual si acelasi tip (porsche-porsche, mercedes-mercedes, etc.).
cred ca e momentul sa remarc acum si unele lucruri deosebite in ceea ce priveste evolutiile celor care au "aparut" mai de curind in automodelismul rc, si aici observam ca cel mai mare progres (vis-a-vis de anul trecut!) l-a facut ######. buggy-man continua ritmul galopant de acumulari tehnice in pilotaj, e deja in "linie dreapta". o usoara scadere de forma am vazut insa la viper, fata de anul trecut nu a progresat prea mult, probabil ca inca se mai acomodeaza cu schimbarea culorilor de club. ceilalti piloti au evoluat in notele lor obisnuite.
va urma,
bafta si minuni!
Postat 17 May 2004 - 05:02 PM
Sa incep cu multumirile de rigoare, in primul rand echipei din Bulgaria in special lui Vlado care s-a tinut de cuvant si a venit in Romania la acest concurs (delegatie formata din 8 concurenti), organizatorilor pentru efortul depus (timp&bani) in vederea sustinerii acestui concurs si nu in ultimul rand concurentilor care spre surprinderea mea (placut surprins) au fost, cel putin din pct. de vedere tehnic foarte bine pregatiti.
Sper ca pana maine sa fiu in posesia rezultatelor finale si sa le postez pe forum.
Postat 18 May 2004 - 02:15 PM
Mai povestiti si voi cum a fost! Vreau parerea a mai multor persoane!!!
Postat 18 May 2004 - 02:33 PM
######, la 17 May 2004, 11:53, a spus:
Laptop e o masina?
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 18 May 2004 - 02:45 PM
Olaf The Viking, la 18 May 2004, 14:33, a spus:
######, la 17 May 2004, 11:53, a spus:
Laptop e o masina?
Nu, Lap-top este nick-ul lui Mitzi adica Lap in top si apoi sa-l vezi pe Lap - topless... :)
Lasand gluma si prostiile, vreau sa spun doar ca mie mi-a lasat totul o impresie placuta! A fost prima oara cand am participat la ceva competitie/intrunire in domeniul auto. A fost o competitie pe cinste!
Bulgarii au adus o pata de culoare in acest eveniment atat prin manifestarile lor emotive in timpul concursului cat si al "tehnicii de lupta". Sa nu vorbesc de copii din echipa lor care ne-au aratat cateva figuri cu care ne-au ametit. Conditiile au fost excelente insa pacat ca nu exista un sistem electronic de cronometraj autohton si functional pe care sa va puteti baza ( dar am cateva idei.... )
Personal ma bucur ca v-am cunoscut in carne si mashinutze si sper sa ne mai revedem pe aceste meleaguri.
Cu prietenie,
zozo de la aero