Incepator fruntas vreau sa incep de maine sa zbor...
Postat 01 June 2009 - 02:27 PM
Acuma as dori sa te intreb de unde stii consumul de 37 A? L-ai masurat cumva pe camp cu baietii? E EXCESIV de mare, daca e asa. Esti la limita regulatorului si nici pack-ul nu o duce prea bine (de aia tine numai 10 min). Se poate sa fie ceva in neregula acolo, trebuie vazut. Regulatorul se incinge (probabil) ca e fortat la curent mare (faptul ca nu are racire buna e ceva dar nu e tot, ar fi trebuit sa nu se incalzeasca decat foarte putin).
Stima si spor
Postat 01 June 2009 - 03:58 PM
motorul ala mergea pus pe un Blizzard...
Postat 01 June 2009 - 10:13 PM
Men, la Jun 1 2009, 03:27 PM, a spus:
Acuma as dori sa te intreb de unde stii consumul de 37 A? L-ai masurat cumva pe camp cu baietii? E EXCESIV de mare, daca e asa. Esti la limita regulatorului si nici pack-ul nu o duce prea bine (de aia tine numai 10 min). Se poate sa fie ceva in neregula acolo, trebuie vazut. Regulatorul se incinge (probabil) ca e fortat la curent mare (faptul ca nu are racire buna e ceva dar nu e tot, ar fi trebuit sa nu se incalzeasca decat foarte putin).
Stima si spor
Men poate m-am exprimat eu gresit , in paranteza am scris capacitatea regulatorului de 37 A. Regulatorul se incinge tare de tot inclusiv firele de la motor.
Postat 09 June 2009 - 08:38 AM
Zborul merge binisor m-am antrenat Sambata<Duminica si ieri in 2 reprize dimineta pana a inceput ploaia si seara pana a inceput ploaia cate 20 min.
i-mi place teribil mai ales ca nu l-am izbit deloc .Simulator nu am mai bagat deloc de vreo 7-8 zile ca nu mai gasesc unde am pus cablu.Piciarele au inceput sa tremure mai rar.
Fratilor nu dati cu pietre dar as dori sa trec pe Acromaster....asta sa nu va zic ca ma bate gandul la Penguin termic de 7.5 cc (frumusel foc).Am aruncat si io ieri pe Chitila doleanta mea
si sa uitat lumea ciudat la mine,cica sa mai exersez vreo 1 un an pe Easy Gliderul meu.
Voi ce parere aveti in legatura cu nebunia mea ? O intrebare sfioasa ar fi, daca zbor......... usor cu Acromasterul sau Penguinul e posibil sa invat mai repede sa zbor sau sa cad ?
Postat 22 September 2009 - 08:48 PM
crocodilu07, la Jun 9 2009, 09:38 AM, a spus:
Zborul merge binisor m-am antrenat Sambata<Duminica si ieri in 2 reprize dimineta pana a inceput ploaia si seara pana a inceput ploaia cate 20 min.
i-mi place teribil mai ales ca nu l-am izbit deloc .Simulator nu am mai bagat deloc de vreo 7-8 zile ca nu mai gasesc unde am pus cablu.Piciarele au inceput sa tremure mai rar.
Fratilor nu dati cu pietre dar as dori sa trec pe Acromaster....asta sa nu va zic ca ma bate gandul la Penguin termic de 7.5 cc (frumusel foc).Am aruncat si io ieri pe Chitila doleanta mea
si sa uitat lumea ciudat la mine,cica sa mai exersez vreo 1 un an pe Easy Gliderul meu.
Voi ce parere aveti in legatura cu nebunia mea ? O intrebare sfioasa ar fi, daca zbor......... usor cu Acromasterul sau Penguinul e posibil sa invat mai repede sa zbor sau sa cad ?
salut am si eu o intrebare ...nu stiu daca postez unde trebuie ......cine imi poate recomanda si mie un simulator care sa mearga si sa fie cat de cat realistic ..am incercat F..M..S.. dar mi se pare o porcarioara ...parerea mea ...eu am o radioa comanda pe usb dar nu merge in aerofly si nici in realfligh 3.. va rog un ajutor.
Postat 22 September 2009 - 11:31 PM
Postat 23 September 2009 - 12:12 AM
Dragos Avramescu, la Sep 23 2009, 12:31 AM, a spus:
deci sa folosesc Fms ...prob e ca pe vista nu se vede mai nimica la grafica asta e nasol si nu stiu cum sa fac de aia am cautat un simulator mai bunicel...ceva sugestii de simulatoare.
Postat 23 September 2009 - 10:42 AM
renatoa, la Sep 23 2009, 09:40 AM, a spus:
Lucrez pe el din stadiul de beta fara nici o problema, este ce ar fi trebuit sa fie Vista daca nu se grabeau.
am reusit sa instalez RF G4 si merge era de vina emulatorul pt joystick
Postat 24 September 2009 - 01:54 PM
crocodilu07, la May 24 2009, 04:18 PM, a spus:
ai dreptate in ceea ce priveste graba,cred ca mai aman cateva zile .ca nu stau cu
picioarele in apa,dar precum spui si tu nu stiu care este mai un din acesta cauza intereb pe cineva cu multa
experienta .
Eu am vazut ceva care pare bun
Este o alegere buna?
INCARCATOR INTELIGENT CU EGALIZOR INCORPORAT PRET-355ron
SIGMA 6S EQ este o statie performanta pentru incarcarea/descarcarea acumulatorilor acasa si in teren.
Egalizorul incorporat il face inca mai versatil si mai practic. Este dotat standard cu adaptori pentru cele mai folosite
tipuri de mufe de egalizare de pe piata.
Se poate alimenta de la 12V sau 220V. Alimetarea la 220V este incorporata.
Pe afisajul larg, cu doua randuri, se afiseaza toti parametrii incarcarii in timpul procesului.
Specificatii:
- Tensiune de alimentare 11...15V CC sau 220V CA
- Tipuri de acumulatori care pot fi incarcati
LiPo – 1...6 celule in serie
LiIon - 1...6 celule in serie
LiFePO4 – 1...6 celule in serie
NiCd/MiMH – 1...14 celule in serie
PbAcid – 1...6 celule in serie (baterii de 2 ... 12 V)
- Curent maxim de incarcare 6A
- Curent maxim de descarcare 1A
salut,
personal iti recomand Thunder 6 care e vreo 200 Ron si e excelent raport calitate/pret.
Caracteristici:
- poate incarca o gama variata de acumulatori
- senzor de temperatura
- protejeaza acumulatorul la temperatura, timp, capacitate (ca parametri de siguranta)
- program 'Storage' care pregateste acumulatorii pentru o perioada lunga de neutilizare
- cooler silentios integrat
- se livreaza impreuna cu cabluri de incarcare
- conexiunea la PC (prin cablu USB) ofera posibilitatea vizualizarii mai multor date despre procesul de incarcare, in timp real
Poate incarca:
- NiCd/MH: 1...15 celule in serie
- LiIo/LiPo/LiFe: 1...6 celule in serie
- PbAcid: 2...20V (1...10 celule in serie)
Specificatii:
Curent de incarcare: 0.1 ... 5 A
Curent de descarcare: 0.1 ... 1.0 A
Cicli programabili de incarcare/descarcare: 1...5
Memorie interna 5
Masa: 260 g
Dimensiuni: 140 x 95 x 28 mm
Tensiune de lucru: 11...18 V cc
Putere: 50 W
Poate fi alimentat la reteaua de 220 V prin intermediul unei surse de alimentare (nu este inclusa in set).
Continutul kit-ului:
1x Incarcator
1x Conectori pentru egalizare
1x Set cabluri de incarcare
1x Cablu pentru conectare la sursa de 12 V
1x Cablu USB
1x Manual in engleza
1x CD software
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW