mai 2009
Postat 25 May 2009 - 02:06 AM
....ne deplasăm.....................verificăm..........................decolăm......
.
Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 25 May 2009 - 02:07 AM
Emil Cioran
Postat 25 May 2009 - 02:14 AM
Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 25 May 2009 - 02:17 AM
Emil Cioran
Postat 25 May 2009 - 08:00 PM
din acest WE. sa ne vedem cu bine la A 51
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 27 May 2009 - 07:22 AM
Asta se numeste "atentat" la stomacul lui Gicosu ! si tocmai acum inainte de H.F. Alba !
Vreti sa nu poata zbura cu cel mai FAIN model pe cel mai TARE aerodrom ?
Postat 27 May 2009 - 02:54 PM
Domnu' hash va rugam sa reluati initiativa ca era una buna..
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 27 May 2009 - 02:56 PM
Maverick, la May 27 2009, 03:54 PM, a spus:
Domnu' hash va rugam sa reluati initiativa ca era una buna..
ce sa zic. in ultimul timp nu prea am avut timp. editare de dupa dureaza cateva ore bune. plus ca e mult mai bine si comod pe camp sa stau decat sa alerg sa fac poze si filme :)
LE: plus ca mai mult de 5 urari de genu bravo mah, frumos, continua, nu am pe film. deci nu am motivatie sa merg mai departe...
Aceasta postare a fost editata de hash84: 27 May 2009 - 03:00 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ |
| Hash84 |______________ \______====== )-+
| | ~~~|/~~ |
\------------------------/ ()
Postat 27 May 2009 - 03:25 PM
Cat nu am putut sa ies la camp din cauza diverselor probleme asteptam cu sufletul la gura publicarea filmului din saptamana respectiva, ma facea sa ma simt ca parca am fost si eu acolo.
Nu pup in fund, nu laud pe nimeni, dar il inteleg pe om, e o munca suplimentara pe care o face si de care ne bucuram cu totii.
Sunt sigur ca mai sunt si altii care in liniste ti-au apreciat munca si efortul depus, ca, intradevar, nu e usor.
Tocmai pe aceia ii rog "sa ridice mana" si sa isi exprime recunostiinta si poate, cand mai ai timp (acum stiu ca e nasol cu licenta & shit) sa ne mai incanti privirile si sa ne tii vizual la curent cu ce se mai intampla pe camp.
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 27 May 2009 - 03:26 PM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 27 May 2009 - 04:32 PM
P.S.
La un moment dat , intr-un filmulet, in cel mai indepartat plan
se vede si avionul meu care in ciuda eforturilor nu mai ajunge pana la pista
si aterizeaza forta in iarba . A fost o adevarata " sarbatoare " acasa cand
cei apropiati au vazut secventa ......
Bravo lor si sa nu uitam ca adevaratele opere se nasc mai rar ! ca sa nu se treaca in banalul cotidian !
Postat 27 May 2009 - 04:43 PM
Cum ar zice neamtu': keep going good work http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Aceasta postare a fost editata de Abburo: 27 May 2009 - 04:43 PM
Postat 27 May 2009 - 08:39 PM
nu degeaba mi-am schimbat aparatul. foto fac, ca-mi place. plus ca imi exersez mana. mai greu cu editare, lipsa mare de timp, asa cum a zis si hash. dar tot vot fi foto, din partea mea, atata timp cat voi veni la zbor.
si poate si filmari, daca imi conving consoarta sa vina la camp, ea are mana buna, stie ce sa filmeze si cum. deh, ne-am specializat ficare pe cate ceva.
adi, tu zici ca neamtzul, eu ca englezul: keep walking (johnnie walker) ;) continuam sa facem ceea ce facem. mergem inainte.
look at this: http://www2.johnniew...tm#root/carlyle
ps: sa nu-l uitam si pe pistolaSHNIKOV, mana buna bag de seama.
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 27 May 2009 - 08:42 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 31 May 2009 - 10:41 PM
Prezenta numeroasa: dece, Porumbeu, Abburo, evrikus, suspinatu' si Bloodhound. Pe final, cand sa bagam avioanele in masina (eu si Bloodhound, a aparut si un domn cu sotia (domn despre care am aflat ca este 'nicolas') cu un Arcus si un Twinstar. I-am lasat la un frumos apus de soare:). Abburo si Evikus au plecat primii, dar trebuie sa remarcam initierea UNEI viitoare piloate, care a zburat cu tatal ei un minimag (cred) in dubla iar dupa 7-8 minute in care s-a jucat cu comenzile stanga-dreapta ii tremurau genunchii. Bravo Ana, felicitari si baga mult-mult simulator de acum incolo - data viitoare sa vedem decolari si aterizari frumoase!
Eu mi-am facut curaj si-am dat o tura cu Yak-ul, dupa ce m-am jucat putin cu masurarea temperaturii motorului in cazul folosirii a doi combustibili diferiti (cu, respectiv fara nitro) - rezultate neconcludente, e posibil sa fi masurat eu prost dar trecem peste - si aparent lui dece i-a placut ce a vazut. Aterizarea a fost OK, prima aterizare reusita cu Yak-ul la 3 Drumuri; exercitiile de la Chitila si-au spus cuvantul. Dece s-a dat cu o Katana de vreo 1,3 m anvergura - rog corectie daca nu e asa - cu o extrema incarcare alara de 130 g/dm^2 :blink:
Porumbeu a facut misto de trenul de aterizare in toate felurile si in toate partile, iar in final a reusit sa si rupa un semiprofundor. Mane, pune tata structura de carbon la cum tragi de avionul ala :blink: Abburo s-a spart in figuri cu micutul Giles, iar ziua a fost incheiata de Bloodhound intr-un mod fulminant - LA PROPRIU - dupa ce a aterizat in dead stick un superb Katana electric de F3A caruia i-a luat foc regulatorul in zbor... Din fericire structura aparatului a scapat. Nu acelasi lucru poate fi spus despre folie si, mai ales, regulator.
Dar, una peste alta, putin vant, cateva mici necazuri - reparabile - si o atmosfera specifica. O minunata zi de zbor!
Pozele, cum spuneam, vor veni maine.
Postat 01 June 2009 - 09:12 PM
ave, la May 31 2009, 11:41 PM, a spus:
Prezenta numeroasa: dece, Porumbeu, Abburo, evrikus, suspinatu' si Bloodhound. Pe final, cand sa bagam avioanele in masina (eu si Bloodhound, a aparut si un domn cu sotia (domn despre care am aflat ca este 'nicolas') cu un Arcus si un Twinstar. I-am lasat la un frumos apus de soare:). Abburo si Evikus au plecat primii, dar trebuie sa remarcam initierea UNEI viitoare piloate, care a zburat cu tatal ei un minimag (cred) in dubla iar dupa 7-8 minute in care s-a jucat cu comenzile stanga-dreapta ii tremurau genunchii. Bravo Ana, felicitari si baga mult-mult simulator de acum incolo - data viitoare sa vedem decolari si aterizari frumoase!
Eu mi-am facut curaj si-am dat o tura cu Yak-ul, dupa ce m-am jucat putin cu masurarea temperaturii motorului in cazul folosirii a doi combustibili diferiti (cu, respectiv fara nitro) - rezultate neconcludente, e posibil sa fi masurat eu prost dar trecem peste - si aparent lui dece i-a placut ce a vazut. Aterizarea a fost OK, prima aterizare reusita cu Yak-ul la 3 Drumuri; exercitiile de la Chitila si-au spus cuvantul. Dece s-a dat cu o Katana de vreo 1,3 m anvergura - rog corectie daca nu e asa - cu o extrema incarcare alara de 130 g/dm^2 ;)
Porumbeu a facut misto de trenul de aterizare in toate felurile si in toate partile, iar in final a reusit sa si rupa un semiprofundor. Mane, pune tata structura de carbon la cum tragi de avionul ala :) Abburo s-a spart in figuri cu micutul Giles, iar ziua a fost incheiata de Bloodhound intr-un mod fulminant - LA PROPRIU - dupa ce a aterizat in dead stick un superb Katana electric de F3A caruia i-a luat foc regulatorul in zbor... Din fericire structura aparatului a scapat. Nu acelasi lucru poate fi spus despre folie si, mai ales, regulator.
Dar, una peste alta, putin vant, cateva mici necazuri - reparabile - si o atmosfera specifica. O minunata zi de zbor!
Pozele, cum spuneam, vor veni maine.
frumoasa descriere Ave.
;)
rectificarea se refera la incarcarea alara a Katanei: 100g/dm2..... si ieri a fost pentru prima data cand m-am intors de la camp cu el (katana) intreg (adica cu trenul intact). ;)
Astept pozele!
Postat 08 June 2009 - 02:55 PM
Dar sa trecem la fapte. Pentru inceput, dl. Purumbeu nu pare sa aiba ochi decat pentru al sau Extra, pe noi muritorii de rand tratandu-ne cu fundu'...
Postat 08 June 2009 - 03:07 PM
Au avut si helper, dupa cum se poate vede in partea dreapta jos a pozei...
Aceasta postare a fost editata de ave: 08 June 2009 - 03:11 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla