dupa cum bine stiti unii din voi (cei care veniti pe chitila), mi-am facut cu ajutorul lui Hash, un indicator de nivel al combustibilului in rezervor. indica prin 4 leduri fiecare sfert de rezervor. indicatorul, are 4 senzori, plus masa, care au fost fixati pe fundul rezervorului, (vezi foto) si izolati si etansati cu rasina epoxidica, din cea folosita la fibra de sticla. toate bune si frumoasa, a functionat impecabil (si functioneaza in continuare).
IMG_7437.JPG (82.34K)
Number of downloads: 370
IMG_7438.JPG (79.76K)
Number of downloads: 383
problema cea mai stranie este ca azi, am constatat cu stupoare, ca pierd presiunea din rezervor. motivul: rasina, in contact cu metanolul (5% nitro) s-a macinat. mai exact, s-a facut ca un cauciuc, o parte, i-ar o parte s-a scorojit.
aveti vreo idee, sugestie, cum as putea rezolva acest aspect? ce as putea folosi in loc de rasina respectiva?
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 26 April 2009 - 09:45 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________