Modelism - RHC Forum: Intrare AV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Intrare AV

#1 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 20-December 08

Postat 19 April 2009 - 08:43 PM

Am o problema . In cautarea unei metode de a inregistra fluxul fpv am ajuns la camera video a parintilor , un jvc gr-dvl9800 .Are functie de inregistrare si av-in , chiar si S-video in , dar m-am lovit de o problema .
Conectand camera la vechea mea Panasonic totul este ok (vad si inregistrez ce livraza Panasonicul ), dar cand incerc acelasi lucru cu receptoarele de 2.4 sau direct la Aipteck imaginea devine distorsionata , aproape de nerecunoscut , cu dungi verzi pe ecran , de parca ar fi un semnal incompatibil .
E ceva ciudat , Panasonicul se conecteaza fara probleme la calculator, televizor , la fel si receptoarele in 2.4 , dar cand vine vorba de camera Jvc apare o diferenta .
Nu e de la cabluri , am testat tot felul de combinatii , rezultatul e identic (rau)
A mai patit cineva asa ceva ?
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 19 April 2009 - 08:54 PM

NTSC / PAL ?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2009 - 09:08 PM

PAL toate , de altfel ar fi aparut o problema cand ipoteticul NTSC Panasonic s-ar fi conectat la TV si calculator care sunt PAL
0

#4 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 20 April 2009 - 02:31 AM

macrovision protection ?
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#5 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 April 2009 - 07:22 AM

Vezi postareapistolaSHNIKOV, la Apr 20 2009, 02:31 AM, a spus:

macrovision protection ?

Nu am dar cum pot sa-mi pun pe avion ? La ce e bun , la crash ?

Nu merge . Am facut un cablu de 5 cm mufa mufa si tot asa ... purici digitali , cate un cadru . Parca semnalul av nu ar fi suficient de puternic .
Panasonicul in schimb livreaza un semnal av suficient de puternic ca sa treaca prin mai multe mate incurcate fara problema .Dar la fel se intampla si cu receptoarele in 2.4 cand le conectez la calculator prin tv-tuner, sau la tv pe camp , desi trec prin cativa metri de cablu (si relee) , semnalul este excelent .
Incep sa banui ca JVC-ul nu are amplificator la semnalul av iar panasonicul este singurul aparat capabil sa trimita un semnal av suficient de puternic pentru el.
0

#6 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 April 2009 - 08:37 AM

E ceva ce se mananca cu cabluri proprietare ... am testat legatura panasonic jvc cu un alt cablu , cu pinout identic si canch , nu merge .
Mama lor de imperialisti hrapareti .
0

#7 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 April 2009 - 02:49 PM

Nu am fost atent , pinout-ul nu era identic , dar nu mai conteaza , i-am dat de cap (partial ). Camera are dupa cun am banuit o intrare video foarte pretentioasa (a se citi e surda, chioara etc ) . Camera video cea veche avea un semnal av suficient de puternic ca sa se inteleaga cu ea dar rx-ul meu in 2.4 cu baterie inclusa nu prea . Intamplator am descoperit ca celelalte doua rx-uri au un semnal ceva mai puternic si folosind un cablu extrem de scurt (doua jack-uri cap la cap) pot sa o fac sa-mi accepte semnalul ...la limita .
E mai usor sa receptionezi video de la 1 km decat sa faci camera asta sa primeasca semnal av .

Uite asa arata problema :
http://www.youtube.c...h?v=6B2QWl_ogLs

Aceasta postare a fost editata de Ahernar: 20 April 2009 - 02:50 PM

0

#8 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 20 April 2009 - 04:23 PM

Semnalul tau este la limita sincronizarii. Iti trebuie un mic amplificator facut dintr-un tranzistor NPN chior astfel incat la iesirea lui sa obtii un semnal video complex care sa aiba 1Vvv dupa cum este standardul.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu