http://image1.play-asia.com/640/5g/pa.98023.1.jpg
mi se invarte in sens orar si turat la maxim nu se ridica nici jumate de metru ( asta cred ca de la bateriile nefolosite timp de 1 an ).cand l-am cumparat omul mi-a zis k e walkera 22e si cand colo era chestia asta..rotorul pe spate functioneaza. va rog ajutati-ma :). mi-a spus ca se invarte asa dupa o cadere mai urata, dar nu vad nimic rupt sau desprins
Pagina 1 din 1
salut se invarte in sens orar si nu are trim :( help
Postat 09 April 2009 - 08:51 AM
Daca se invirte in sens orar, giroscopul din receptor este defect sau dereglat.
Daca nu urca, nu ai baterie suficenta sau motorul este demagnetizat.
Aceasta este o zburatoare, care nu are legatura cu modelismul, cel mult face umbra asemanatoare pe asfalt.
Completeaza si tu cartusul cu localizarea, poate te poate ajuta un coleg cu expeirenta.
Daca nu urca, nu ai baterie suficenta sau motorul este demagnetizat.
Aceasta este o zburatoare, care nu are legatura cu modelismul, cel mult face umbra asemanatoare pe asfalt.
Completeaza si tu cartusul cu localizarea, poate te poate ajuta un coleg cu expeirenta.
Postat 26 May 2009 - 12:18 PM
https://www.rhcforum.ro/public/style_images/master/snapback.png' alt='Vezi postarea' />cataioan, la Apr 9 2009, 09:37 AM, a spus:
mi se invarte in sens orar si turat la maxim nu se ridica nici jumate de metru ( asta cred ca de la bateriile nefolosite timp de 1 an ).cand l-am cumparat omul mi-a zis k e walkera 22e si cand colo era chestia asta..rotorul pe spate functioneaza. va rog ajutati-ma :wacko:. mi-a spus ca se invarte asa dupa o cadere mai urata, dar nu vad nimic rupt sau desprins
....am ajutat un prieten ce avea o "zburatoare" asemanatoare. In primul rand i-am facut un tren de aterizare din fibra de carbon cu bile de polistiren la capete ( prins de patine cu elastice ). In al doilea rand am inlocuit stabilizatorul din spate asa incat sa poata proteja rotorul anticuplu .In al treilea rand ne-am jucat pana am "obosit" la trimerele de pe asa zisa statie constatand nu numai ca nu este proportionala dar si ca nu-i putem face nimic suplimentar ( are pe stick-uri 3 contacte - pozitii suplimentare ---si atat ). Intr-un final am deplsat un pic CG-ul catre inainte si turandu-l continuu intre maxim si mijloc sa zicem ca a devenit un pic mai controlabil. In concluzie , dupa parerea mea mai mult nu se poate ...
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Arata acest topic