Modelism - RHC Forum: salut - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

salut se invarte in sens orar si nu are trim :( help

#1 Useril este offline   cataioan 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 08-April 09

Postat 09 April 2009 - 08:37 AM

http://image1.play-asia.com/640/5g/pa.98023.1.jpg

mi se invarte in sens orar si turat la maxim nu se ridica nici jumate de metru ( asta cred ca de la bateriile nefolosite timp de 1 an ).cand l-am cumparat omul mi-a zis k e walkera 22e si cand colo era chestia asta..rotorul pe spate functioneaza. va rog ajutati-ma :). mi-a spus ca se invarte asa dupa o cadere mai urata, dar nu vad nimic rupt sau desprins
0

#2 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 April 2009 - 08:51 AM

Daca se invirte in sens orar, giroscopul din receptor este defect sau dereglat.
Daca nu urca, nu ai baterie suficenta sau motorul este demagnetizat.

Aceasta este o zburatoare, care nu are legatura cu modelismul, cel mult face umbra asemanatoare pe asfalt.

Completeaza si tu cartusul cu localizarea, poate te poate ajuta un coleg cu expeirenta.
0

#3 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 09 April 2009 - 09:12 AM

Nu are gyro,nu are servo,zboara bezmetic si coada poti sa o controlezi cat de cat,undeva la peste 60%,cand e deja in inaltul cerului.
0

#4 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-May 09
  • Interests:aero

Postat 26 May 2009 - 11:11 AM

Imi pare rau sa iti spun dar acea jucarie nu are de a face cu modelismul.
Am si eu o bazaconie ca aia si vezi ca pe receptor poate sa aiba un potentiometru.Regleaza de acolo
0

#5 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 26 May 2009 - 12:18 PM

https://www.rhcforum.ro/public/style_images/master/snapback.png' alt='Vezi postarea' />cataioan, la Apr 9 2009, 09:37 AM, a spus:

mi se invarte in sens orar si turat la maxim nu se ridica nici jumate de metru ( asta cred ca de la bateriile nefolosite timp de 1 an ).cand l-am cumparat omul mi-a zis k e walkera 22e si cand colo era chestia asta..rotorul pe spate functioneaza. va rog ajutati-ma :wacko:. mi-a spus ca se invarte asa dupa o cadere mai urata, dar nu vad nimic rupt sau desprins

....am ajutat un prieten ce avea o "zburatoare" asemanatoare. In primul rand i-am facut un tren de aterizare din fibra de carbon cu bile de polistiren la capete ( prins de patine cu elastice ). In al doilea rand am inlocuit stabilizatorul din spate asa incat sa poata proteja rotorul anticuplu .In al treilea rand ne-am jucat pana am "obosit" la trimerele de pe asa zisa statie constatand nu numai ca nu este proportionala dar si ca nu-i putem face nimic suplimentar ( are pe stick-uri 3 contacte - pozitii suplimentare ---si atat ). Intr-un final am deplsat un pic CG-ul catre inainte si turandu-l continuu intre maxim si mijloc sa zicem ca a devenit un pic mai controlabil. In concluzie , dupa parerea mea mai mult nu se poate ...
0

#6 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-May 09
  • Interests:aero

Postat 27 May 2009 - 10:14 AM

Nu ai ce regla la ala statia e chinezarie mai mult ca sigur.Doar sa ambalezi motorul mai tare..poate creste si viteza de rotatie
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu