Modelism - RHC Forum: Aprilie 2009 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Aprilie 2009

#61 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 06 April 2009 - 01:14 PM

Nu ca nu ne-a placut ! A fost " cool ' dar daca era putin mai departe, adica pe pista nu in parcare era O.K.
Arbitrii aia care stau la 5 m , probabil ca au "salarii" mari , daca aveam si noi macar aia 10 m pentru spectatori
probabil ca era mai bine, plus putina "propaganda " de informare inainte , de genul :

" Baieti fiti atenti ca urmeaza ceva ce nu ati mai vazut , va rog nu va apropiati , nu va speriati, ca nu este
nici un risc ... etc "

Si Serban de la AeroPoewer face un adevarat spectacol cu elicopterul, dar are zona lui mai la distanta putin
unde evolueaza si cu toate astea stiti ce am vazut in una din zile ca reactie a unuia care privea ? ! :

Vlad , fiul lui Dragos care si el zboara elicoptere super bine , s-a dat imediat inapoi doi pasi , sa pus in dreptul masinii
lor care este putin mai inalta in momentul in care Serban, desi la distanta a inceput sa zboare elicopterul T-Rex 700 in cercuri
largi cu coada inainte. ( a spus ca este foarte grea manevra , ca toate comenzile sunt pe invers etc , etc.)

Ce poti spune !No Comment !

Toate fiintele , si cu atat mai mult oamenii au un puternic instinct de conservare ! daca nu il ai cait de mic , inseamna ca esti putin dus !

P.S.

ABBURO , nu te mai tot necajii cand bag eu chestia cu "noi" de la Kitila si "voi" de la 3Drumuri , sunt doar glume , caci este bine sa glumim, sa
radem si sa ne simtim bine ca uite vine cineva si dispare zambetul tuturor - sa vedem daca mai rade cineva cand o venii domnul cu avionul ala Tinta.
( daca este asa mare pe cat se aude , cred ca pentru multi faptul ca vrea sa il zboare acolo sau ca aterizeaza fortat unul din ale mari care trec pe
deasupra va fi tot una ).

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 April 2009 - 01:25 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#62 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 06 April 2009 - 01:22 PM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Apr 6 2009, 01:56 PM, a spus:

Ok! La concursurile oficiale FAI juriul sta la o distanta de 5 m de cercul de rotatie iar spectatorii la 10 m.In regulament se recomanda si un gard de protectie dar acesta se pune doar la clasele de viteza si curse.La acrobatie suprafata circulara este libera asa cum am vazut la competitiile europene la care am participat.Daca este necesar sustin si cu poze.
regulamentul il gasiti aici: ftp://www.fai.org/sporting_code/sc4/sc4_f...trolline_09.pdfFAI, pagina 79
Greu de apreciat la ce distanta eram de capetele indignatilor dar pentru linistea voastra modelul se misca fix pe o suprafata circulara pentru care o sa vedeti pe iarba langa mine o sapca pusa intentionat inainte de decolare pentru a nu ma apropia sau departa de voi.Cat despre zburat deasupra masinilor, capetelor este mai mult o reactie generata de frica, emotie, adrenalina.Surprinderea mea a venit de la faptul ca s-au speriat aeromodelisti si nu necunoscatori veniti aiurea sa caste gura.Speriat un fel de a spune caci din inregistrare se vedea ca baietii faceau misto dupa capota masinii, probabil l-au speriat asa de tare pe hash incat chiar a pus botul...
Ce sa mai comentam aiurea: daca nu v-a placut spuneti si promit ca nu mai fac!

N-ai inteles nimic.. nimeni nu iti contesta nimic... iar arunci nenumaratele concursuri apuse la care ai participat... si nu pune nimeni botu... (apropo de lipsa de respect ) tu pui botu ?
DT
0

#63 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 06 April 2009 - 01:28 PM

RENATOA: nu se folosesc fire de nylon pentru ca au o proprietate ciudata, sunt elastice. La 22m de fir se lungeste cam cu 10 cm si practic miscarea nu se transmite la model, e ca si cum ai avea 2 arcuri legate de model, tragi de unul se lungeste celalalt. Cat despre cablurile de otel nu se mai folosesc de mult monofilare unde apare fenomenul zis de tine ci cabluri torsadate cu 6+ lite pe cablu, al meu are 14 lite, putin probabil sa se rupa....totusi daca cedeaza un cablu modelul ramane blocat pe o comanda si ori vine in pamant ori face looping si ajunge tot acolo, dar sa iasa din cerc in capul cuiva exclus....
Real: imi cer scuze inca o data ca nu v-am anuntat ce urmeaza.Totusi in capul meu era ca aeromodelisti fiind mai cunoastem cate ceva.

ZOD; BRAVO< BRAVO...(de n ori!) ai pus degetul pe rana cu campionatele "nationale" Exact asa este cum zici tu. Ma doare si pe mine treaba asta rau de tot.Pentru ca eu stiu cum este la alte campionate si cupe in afara tarii.Este o placere, este sublim, cunosti oameni deosebiti. O experienta din asta te marcheaza pe toata viata.Dar la noi nu se vrea sa sarim gardul, cel putin nu oficial.Si stiu cum era si inainte, acum 20 si ceva de ani cand era concurs adevarat. O sa deschid un topic separat pe tema asta
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#64 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 April 2009 - 01:30 PM

Nu vreau sa comentez ce s-a intimplat acolo, sau ce s-ar putea sa se fi intimplat, fac doar doua observatii:

- daca la RC pilotul poate sa stea 'pe cimp', la captive, trebuie musai sa stea in centru. Pur si simplu nu are alta optiune, in centrul cimpului liber. El nu se poate muta fata de pista (spectatorii insa au aceasta optiune).
- pentru cei care zboara captive, apare o obisnuinta. Pur si simplu 'jdemii' de treceri pe linga tine si nu se intimpla nimic. Probabil ca la prima mie te mai uiti, dupa aia intervine rutina. Sansa sa se rupa ambele cabluri, si sa scape bestia din cerc, e atit de mica ca nu se gindeste nimeni la asta. Pur si simplu asa se zboara, mult mai apropiat ca la RC.

Asta nu scuza nimic, e doar alta disciplina 'aero' cu alte cutume.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 06 April 2009 - 01:31 PM

0

#65 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 06 April 2009 - 01:30 PM

Salutare...nu am fost acolo dar am vazut filmuletul.
Nu pot sa spun absolut nimic de experienta pilotului...dar pot sa spun ca cel mai bun pilot acrobat din Romania (la 1:1) a murit pentru ca era prea bun si prea sigur pe el. A avut probleme, a vrut sa revina pe pista dar nu a avut suficienta inaltime. Cei din conducerea lotului, cei din conducerea zborului au amutit si l-au lasat sa se descurce...ca doar el nu avea nevoie de sfaturi. Moarte lui nu valoreaza nimic daca lumea nu invata nimic din asta. Desi pare total off-topic puteti citi aici.
Deci scuze Dom*Profesor ....dar siguranta de sine pe care o aveti este cel mai mare inamic al Dvs.
Cu stima,
Un fost pilot sportiv.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#66 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 01:41 PM

ZBG, dar asta a fost prima lectie care am invatat-o in aviatie. Toti cei care au ajuns sa se dea mari asi au sfarsit tragic .Sunt multe exemple.Din cauza asta cand vorbesti cu un pilot gasesti ceva special la el, are o conduita aparte prin modestie, spirit de echipa.....Ma bucur ca esti unul din cei care cunosc aspectul asta.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#67 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 06 April 2009 - 01:44 PM

profesore nici nu stiu cum sa iti raspund la ce ai scris mai sus.
sa le luam pe rand :
1. tipam ca sa auda tot campul, si poate sa ma sustina cineva. din pacate nu a fost sa fie. desi in spate, se auzea ca nu trebuia sa faca asta, ca e prea aproape etc
2. totul este comandat mecanic si cablu ala tine 50 kg. avioanele mari tot cad si sunt 99.99% testate. si vrei sa am incredere intr-un placaj cu motor si 2 fire? omule sincer aici nu gandesti.
3. eram interesati de el, daca nu ne speriai pe toti, si poate veneam sa te intrebam cate ceva. acum orele tale de antrenament si munca nu imi spun nimik, pentru ca vad ce fel de om esti. un nimic
4. nu te mai lua de zod, pentru ca nu l-am vazut niciodata ca vrea sa fie in centrul atentiei prin ceva. sa sara el din multime prin orice mijloace. in schimb ce ai facut tu acum duminca, ne-ai facut pe toti sa fugim dupa masini si sa te admiram..... suferi amice. si suferi rau. suferi dupa vremurile demult apuse in care erai rege. esti un inadaptat. asa mi se pare. ca multi altii. ziceti ca nu aveti bani de modele. ce cautati domnilor pe camp atunci sambata si duminca? la munca, nu la intins mana!

multumesc ca datorita tie exist pe camp, cu toate ca eu doresc sa exist intr-o lume cat de cat civilizata, multumesc ca m-ai invatat sa zbor si m-ai ajutat cu primul meu model si ai fost alaturi de mine. multumesc ca m-ai ajutat financiar, ai facut ore suplimentare, te-ai abtinut de la mancat ca sa imi pot lua eu un model.
daca tu esti trecutul.... iarta-ma dar nu vreau sa am trecut. traiesti in trecut. esti imatur. vrei sa dovedesti ca esti mai bun ca noi. deci cum ziceam. ai probleme. cine e emo dintre noi doi acum?eu doar tip, dar tu te simti neinteles de noi si pentru asta suferi. eu ma exteriorizez. tu nu prea. deci cine e emo dragul meu "profesor"?

nu cred ca te-am vazut la tunsul pistei, la stransul gunoaielor.
ai captiv. e avion mai special. noi venim acolo o data pe saptamana. vrem sa ne bucuram de timpul acela. si vi tu ca mare smecher "care esti" si blochezi activitatea tuturor. nu mi se pare normal treaba asta. exact la fel ai facut si la sanpetru acu 2-3 ani parca. erai in mijlocul pistei RC si unde veneau la aterizarea avioane 1:1. ai obstructionat activitatea si acolo, in conditiile in care Marinaru zbura captive tot atunci undeva in margine, pentru a nu deranja!
deci te rugam ca de aici incolo, sa anunti cand vrei sa zbori si sa te retragi intr-un cap al pistei,departe de noi "hobbistii". cine o sa vrea sa te admire, o sa vine langa tine fara probleme. cine nu, isi vede de treaba lui. e vorba de respect aici.
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#68 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 02:22 PM

Hash fi sigur ca toti cei de fata au fost de partea ta , macar in gand ( se aud comentarii si pe film ).
Pacat ca nu a avut nimeni inspiratia sa faca o poza de ansamblu cu toti cei prezenti la zbor ca sa se vada mai
bine atitudinea si reactia lor de a se adapostii in spatele masinilor.
Nu au reactionat sa te sustina ( si nu a fost bine ) din motive personale : unii mai timizi,
mai tacuti, altii poate se cunosteau mai bine cu domnul Profesor si pur si simplu le-a fost jena, etc.
Asa se va intampla atata timp cat nu este un aerodrom privat cu abonament si reguli stricte, pe care daca le incalci
iei "ban" ca pe net.
0

#69 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 06 April 2009 - 02:27 PM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Apr 6 2009, 02:41 PM, a spus:

ZBG, dar asta a fost prima lectie care am invatat-o in aviatie. Toti cei care au ajuns sa se dea mari asi au sfarsit tragic .Sunt multe exemple.Din cauza asta cand vorbesti cu un pilot gasesti ceva special la el, are o conduita aparte prin modestie, spirit de echipa.....Ma bucur ca esti unul din cei care cunosc aspectul asta.

Doar o singura observatie vreau sa mai fac...Nu vorbesc de cei care au vrut sa se dea mari asi si au sfarsit tragic EXCLUS asa ceva. Doar faptul ca s-ar putea interpreta ca m-am gandit ca Misu Pal a vrut sa se dea mare ma face sa rosesc de rusine... Deci vreau sa fie clar...nu despre asta vorbesc. Omul era un as...facea ce vroia el din avion...si pe deasupra era extrem de modest si dispus sa invete pe altii cu modestie. Ce a patit el e altceva......a avut o problema...si a incercat sa o rezolve cum stia el cel mai bine, nerespectand "cazul special" care spunea clar "se aterizeaza in fata evitand obstacolele". A avut multe alte "incercari" din care a iesit, exemplu vria plata cu Zlin 726...din care a iesit desi toti asteptam ori sa sara cu parasuta(cum scrie la carte) ori il vedeam in pamant...dar asta e...uneori din prea multa experienta si siguranta se omit anumite reguli de baza.
Deja am deviat prea mult...dar nu vroiam sa se interpreteze gresit.
Dvs. sunteti sigur pe avion si pe aptitudinele dvs. ...dar asta poate deveni periculos.

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#70 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 06 April 2009 - 02:31 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Apr 6 2009, 03:22 PM, a spus:

cu domnul Profesor

ai impresia ca e profesor? :wub: :wub:
nu va lasati pacaliti de nick-urile de pe forum.
flying is my life...
0

#71 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 02:46 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Apr 6 2009, 03:31 PM, a spus:

ai impresia ca e profesor? :wub: :wub:
nu va lasati pacaliti de nick-urile de pe forum.

Nu ne lasm pacaliti fi sigur , iar excesul de politeturi daca ai obrazul fin ar trebuit de fapt sa te deranjeze,
cai altfel suna a misto sau a periat !
Cum ar fi sa zic eu acum ca astept raspunsul de la Ovidiu peste 25 - 30 min domnule Administrator Sef ! Eeeee .. !
Cam naspa , nu-i asa !
0

#72 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1885
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 06 April 2009 - 02:59 PM

Cu scuzele pentru bagat in subiect pentru ca nu am fost de fata
Dar imi trec fiori numai la gandul sa fi fost acolo.
Am urmarit imagini in tari cu traditii vechi:
-la RC un mic gardulet pentru picioare.
-la captive un serios gard , solid, inalt de jur imprejur .
Asta spune ceva!
A nu tine cont de pericolul potential este legat de discernamantul pilotului dar si de consideratia si respectul pe care acesta le arata celor din jur.
Hash reactia ta este cea a unui om civilizat .
0

#73 Useril este offline   Rontaila 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 29-May 07
  • Interests:Tot ce zboara cu motor sau se scufunda in mare

Postat 06 April 2009 - 03:03 PM

Nu am fost pe Chitila sa "admir" evolutia captivului ,dar am o intrebare cere a aparut dupa citirea acestui subiect : "pilotul" este din Pucioasa ?
Asta ar explica multe :wub:
Primul sosit ,ultimul plecat..
0

#74 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 03:06 PM

Vezi postareaRontaila, la Apr 6 2009, 04:03 PM, a spus:

Nu am fost pe Chitila sa "admir" evolutia captivului ,dar am o intrebare cere a aparut dupa citirea acestui subiect : "pilotul" este din Pucioasa ?

In ce sens ?
0

#75 Useril este offline   typer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 06 April 2009 - 03:45 PM

Vezi postareaRontaila, la Apr 6 2009, 04:03 PM, a spus:

Ma , nu e din Pucioasa, ca rupea avionul, aveonul e ok.

by the way, eu m-am nascut in Pucioasa, pazeeeeaaa cand vin!!!
Nu se poate sa nu mostenesc nimik din talentul alora de acolo :wub:. Doamne fereste!
"An engineer once said to build something great is like swimming in honey"

"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
0

#76 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 06 April 2009 - 03:54 PM

Hmmm... Dupa bunicu' din partea lu' tata, am si eu ceva radacini pe langa Pucioasa. Dovada sunt cele doua aparate prapadite pana acum (Mustangul si Calmato Sports) asa ca FEREA!
:wub:
Ave
0

#77 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 04:21 PM

Eu propun sa incheiem discutia cu ai sa zicem " incidentul " de ieri.
Poate au fost si erori de cominicare intre cei de fata , poate si supararea a creat
oarece tensiune tot intre cei prezenti si domn'Profesor, dar nu este cazul sa continuam
ca o dam in alte alea.
Toti aeromdelistii sunt bineveniti in continuare pe Kitila cu captive sau fara cu rugamintea
de a evita crearea unor situatii similare , prin simpla anuntare a intentiei de zbor si deplasare
in centrul pistei, in momentele de pauza in zbor ale celor prezenti.
0

#78 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 05:16 PM

Ce elegant se putea rezolva problema cum zici tu Real.
Silviu cu prima ocazie am sa-ti arat licentele mele.Tu ai ce sa-mi arati in afara de sticla cu rom?

Trăind în cercul vostru strâmt
Norocul vă petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor ÅŸi rece.

Va multumesc pentru baia de CACAT.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#79 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 06 April 2009 - 05:50 PM

Pentru a schimba subiectul si a primii si eu citeva critici postez un film facut ieri undeva pe plaiurile Romanesti .
Legativa centurile de siguranta si sa incepem :lol:
http://vimeo.com/4026105

Vreau sa precizez inainte de a fi criticat urmatoarele
Interzis copiilor sub 16 ani , :lol:
Participantii la acest film si-au dat acordul ,
Nici o vietuitoare nu a avut de suferit , :)
Masinile au toate full casco,
Filmul a fost realizat intr-un mediu controlat ( de futaba FF7). :lol:
Fotografie Aeriana
0

#80 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 06 April 2009 - 05:57 PM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Apr 6 2009, 06:16 PM, a spus:

Ce elegant se putea rezolva problema cum zici tu Real.
Silviu cu prima ocazie am sa-ti arat licentele mele.Tu ai ce sa-mi arati in afara de sticla cu rom?

Trăind în cercul vostru strâmt
Norocul vă petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor ÅŸi rece.

doua prajini de as avea
legate cu sarma otelita de 50kgf
intr-un picior m-as ridica
si tot nu as putea
s-ating nasu lu autointitulatu profesor.

...pacat de talent.
0

#81 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 06:10 PM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Apr 6 2009, 06:16 PM, a spus:

omule!!!!!!!!!!
deci tu nu ai inteles nimik!!!!!!!!!!
nu e vorba de ce licente ai si ce diplome si ce aptitudini ai! esti bun cu sforile, impresionant de bun, nu neg asta, DAR
pt ce ai facut duminica - adica zborul ala langa noi esti un rahat in ochii mei, si probabil ai multora! si de asta rahat la rahat trage!
era vorba de bun simt, care vad ca iti lipseste. cand deja mai mult de 3 oameni, care nu se cunosc intre ei iti spun un lucru, inseamna ca ai o problema!
la al doilea zbor, dupa ce te-am atentionat, de fapt am tipat la tine sa nu zbori langa noi, cu o incapatanare crasa, si un zambet diabolic imi spui "hai ca ma duc 5 m mai incolo sa nu iti mai fie frica". asta numesc eu nesimtire crasa, si revin la ce ti-am zis prima data! esti foarte prost SI inconstient. si scuze ca incalc regulile forumului de a nu folosi cuvinte urate. dar asta esti man. asta vad. asta imi dau seama dupa scurta interactiune cu tine. mi-e rusine ca "zici" ca "reprezinti trecutul" aeromodelismului.sau asta o fi doar in mintea ta. dupa cum am spus, nu te cunosc, dar dupa ce am vazut acum, nu vreau sa am de-a face cu tine si cu prietenii tai. imi pare rau ....

de ce simti nevoia sa te iei de altii? de ce te iei de silviu cu sticla lui de rom? omu isi vede de treaba cu sticla lui. fiecare cu ce are. nu deranjeaza pe nimeni, spre deosebire de tine! de ce vrei sa pari mereu deasupra celorlalti? ai cumva complexe, esti invidios pe altii ? presupun ca regreti "epoca de aur". BAH! nici cainii nu sunt egali intre ei! tu esti un rege caruia i-a disparut regatul, si probabil de asta esti cum esti. dar incearca sa corectezi anumite chestii. sau acu intra incapatanarea aia de pa camp? ca nu ai ajuns la varsta la care sa nu poti schimba ceva, sau poate ma insel.

ideea de baza e urmatoarea: PE VIITOR TE RUGAM NU MAI ZBURA LANGA NOI! nu la 5 m, ci te duci la 50m. ca nu iti cad picioarele
0

#82 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1885
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 06 April 2009 - 06:22 PM

Rugamintea ramane si nu e doar de la unul singur.
Hash calm fratioare ca viata e scurta.
Este pacat sa mai continuam.
Este totusi topic de zbor si de cat de placut a FOST ZBORUL.
Toate bune
0

#83 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 06 April 2009 - 07:14 PM

Vezi postareaHorja, la Apr 6 2009, 07:22 PM, a spus:

Este totusi topic de zbor si de cat de placut a FOST ZBORUL.
Toate bune

da, zborul este placut. si toti vrem sa venim din placere in continuare.

dar nu inteleg un lucru: de ce la camp doar hash a protestat ? restul unde erau ?
0

#84 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 07:25 PM

pt toti captivistii cu bun simt si care nu creeaza probleme : va rog sa ma scuzati pt expresia "esti bun cu sforile". da sper ca ati inteles ce am vrut sa zic, si nu am zis-o cu rautate.

@tempus. i-ai vazut pe toti in spatele masinilor. nimeni nu a comentat nimic. doar pe la spate si in soapta. ii manca baubau daca deschideau gura. ne manca pe toti!
0

#85 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 07:31 PM

Vezi postareaTempus, la Apr 6 2009, 08:14 PM, a spus:

da, zborul este placut. si toti vrem sa venim din placere in continuare.

dar nu inteleg un lucru: de ce la camp doar hash a protestat ? restul unde erau ?

Am incercat eu sa explic ... din timiditate, rusine etc. dupa firea omului.

P.S.
La coada la aprozar , snapanul de vanzator a furat-o la cantar pe o batrana in fata mamei mele.
Mama a vazut si a atras discret atentia batranei, care necajita i-a spus mamei : atat sa ii ajute Dumnezeu.
Cand a venit randul mamei , faza s-a repetat, si atat i-a ajutat Dumnezeu caci maica-mea IA DAT CU TASUL
DE LA CANTAR IN CAP CU CE AVEA IN EL CU TOT ! ce a a iesit nu va puteti imagina !

Concluzie : doua forme de manifestare si de reactie diferite in cazuri similare.
Din pacate eu seman cu tata !
0

#86 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 06 April 2009 - 07:33 PM

Si pentru ca romanu s-a nascut poet va propun un subiect de la olimpiada de romana de anul trecut.
Cititi textul, poate fi interesant :rolleyes:

Subiectul al II-lea (40 de puncte)

Se dă textul:

Uite, am să vă „povestesc” o imagine pe care am luat-o cu mine pentru totdeauna. Era într-o duminică galbenă de vară, ca înainte de ploaie. Treceam pe o străduţă complet pustie. Şi, deodată, în vitrina unui magazin de oglinzi o pisică neagră. Cocoţată pe un calorifer, cu spatele aproape lipit de geam şi cu faţa spre o oglindă uriaşă, se privea împietrită cu nişte ochi de-un verde jad. M-am apropiat. Eram în faţa ei, reflectată în oglindă, lângă ea, pe aceeaşi suprafaţă lucioasă şi netedă şi, în acelaşi timp, în spatele ei, după geam. I-am făcut semne, am încercat s-o ademenesc, dar ea a rămas nemişcată ca un sfinx, făcându-se indiferentă. După mai multe încercări nereuşite, în cele din urmă am plecat de-acolo cu un sentiment de profundă... jignire. Am intrat într-o casă unde m-am plictisit îngrozitor cu un fel de prieten. Când am ieşit, uşurată, m-am dus direct la magazinul de oglinzi. Ea era încă acolo, cum o lăsasem. Nu m-am apropiat însă, m-am uitat aşa la ea mai mult timp, de departe, ca să n-o tulbur cumva. Şi cu toată ruşinea, mărturisesc că încercam un soi ciudat de ... invidie. Cine naiba a mai pomenit să invidiezi o pisică? Doamne, ce frumos se plictisea (?) pisica aceea mică şi neagră.”
(Simona Popescu, Despre ceea ce se poate învăţa de la o pisică mică şi neagră)

a)Demonstrează, în aproximativ o pagină, prezenţa celor şase componente ale actului de comunicare în textul dat. 10 de puncte
b)Scrie un text epistolar, de maximum o pagină, în care referentul să fie prietenia. 30 de puncte
Notă! Numărul de pagini recomandat este orientativ.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#87 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 06 April 2009 - 07:54 PM

Din pacate, in Romania, mai precis in nesimtirea din Romania, o atitudine pasiva la nesimtirea unuia nu face decat sa te coboare in ochii respectivului la stadiul de carnat, putoi, pitic, etc. Daca vrei ca faza sa nu se mai repete, trebuie, pt. moment, sa te cobori la nivelul nesimtitului si sa fi mai nesimtit decat el.
Deci, aviz amatorilor care zboara captive in parcarea de la Chitila: in porbagaj la masina am o lopata si, pe linga asta, am facut tenis in tinerete ce-i drept cu mingii nu cu aeromodele, dar toate au un inceput.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#88 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 20-December 08

Postat 06 April 2009 - 07:56 PM

Vezi postareaLaur73, la Apr 6 2009, 06:50 PM, a spus:

Pentru a schimba subiectul si a primii si eu citeva critici postez un film facut ieri undeva pe plaiurile Romanesti .
Legativa centurile de siguranta si sa incepem :)
http://vimeo.com/4026105

Vreau sa precizez inainte de a fi criticat urmatoarele
Interzis copiilor sub 16 ani , :)
Participantii la acest film si-au dat acordul ,
Nici o vietuitoare nu a avut de suferit , :D
Masinile au toate full casco,
Filmul a fost realizat intr-un mediu controlat ( de futaba FF7). :rolleyes:

Erai mult prea departe , dar ar fi fost tare sa dai gol cu avionul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

Ca sa-mi dau si eu cu parerea apropo de incidentul cu captivul - am vazut filmul , oricum am da-o a iesit rau . Asadar sa speram ca e ultima data cand zboara vreun captiv (sau termic ) la 5m de masini.
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
0

#89 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 06 April 2009 - 08:02 PM

Revenind putin, doar 10 minute la topicul acesta, va prezint in filmulet botezul a doua modele Yak54 de la Graupner.
Evenimentul s-a petrecut sambata la pista de la 3Drumuri. Protagonistii sunt Turok in prima parte a filmului si subsemnatul in cea de a doua parte.
In ambele cazuri este vorba de primul zbor al fiecaruia...

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#90 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2009 - 08:15 PM

[quote name='Abburo' post='290891' date='Apr 6 2009, 09:02 PM']Revenind putin, doar 10 minute la topicul acesta, va prezint in filmulet botezul a doua modele Yak54 de la Graupner.
Evenimentul s-a petrecut sambata la pista de la 3Drumuri. Protagonistii sunt Turok in prima parte a filmului si subsemnatul in cea de a doua parte.
In ambele cazuri este vorba de primul zbor al fiecaruia...

Foarte frumoase modelele ! Sa le zburati sanatosi !
Cred insa ca ar mai trebui usor lucrat la pista ca ar fi pacat da la o denivelare
sa topaie cum si cand nu ar trebui.

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 April 2009 - 08:15 PM

0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu