Arbitrii aia care stau la 5 m , probabil ca au "salarii" mari , daca aveam si noi macar aia 10 m pentru spectatori
probabil ca era mai bine, plus putina "propaganda " de informare inainte , de genul :
" Baieti fiti atenti ca urmeaza ceva ce nu ati mai vazut , va rog nu va apropiati , nu va speriati, ca nu este
nici un risc ... etc "
Si Serban de la AeroPoewer face un adevarat spectacol cu elicopterul, dar are zona lui mai la distanta putin
unde evolueaza si cu toate astea stiti ce am vazut in una din zile ca reactie a unuia care privea ? ! :
Vlad , fiul lui Dragos care si el zboara elicoptere super bine , s-a dat imediat inapoi doi pasi , sa pus in dreptul masinii
lor care este putin mai inalta in momentul in care Serban, desi la distanta a inceput sa zboare elicopterul T-Rex 700 in cercuri
largi cu coada inainte. ( a spus ca este foarte grea manevra , ca toate comenzile sunt pe invers etc , etc.)
Ce poti spune !No Comment !
Toate fiintele , si cu atat mai mult oamenii au un puternic instinct de conservare ! daca nu il ai cait de mic , inseamna ca esti putin dus !
P.S.
ABBURO , nu te mai tot necajii cand bag eu chestia cu "noi" de la Kitila si "voi" de la 3Drumuri , sunt doar glume , caci este bine sa glumim, sa
radem si sa ne simtim bine ca uite vine cineva si dispare zambetul tuturor - sa vedem daca mai rade cineva cand o venii domnul cu avionul ala Tinta.
( daca este asa mare pe cat se aude , cred ca pentru multi faptul ca vrea sa il zboare acolo sau ca aterizeaza fortat unul din ale mari care trec pe
deasupra va fi tot una ).
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 06 April 2009 - 01:25 PM