Stimate Doamne, stimati Domni.
Am deosebita placere sa va invit la Sacele-Brasov, in data de 5. aprilie 2009, de la ora 10, la Expozitia de aeromodele pe terenul de zbor Hobbyconstruct (str. Cimpului, nr. 27).
Intalnirea este deschisa tuturor care doresc sa-si prezinte modelul la sol si/sau in aer. Participantii isi pot zbura modelele cu conditia sa respecte spatiul de zbor, sa foloseasca pista delimitata (20x80m), sa respecte regulile de securitate si semneaza declaratia de asumare a responsabilitatii pt activitatea pe care o desfasoara.
Doritorii pot folosi terenul de zbor si in zilele premergatoare evenimentului pt. antrenament si acomodare.
Informatii la 0743-140677
Va astept
Giro Zoltan
Pagina 1 din 1
Expozitia de aeromodele Pe terenul de zbor Hobbyconstruct Sacele - Brasov
Postat 05 April 2009 - 09:45 PM
A fost o zi superba, terenul a fost ok, nu au fost bruiaje si participantii au fost foarte disciplinati, evoluand sub atenta supraveghere a grupei de interventie a politiei locale (sa nu intelegeti gresit, nu degeaba au fost prezenti acolo....cu ocazia asta le multumim...)....uni mai acrobati, altii mai pensionari sau chiar sedentari .....dupa pricepere...... Giro junior a facut o demonstratie de virtuozitate, seniorul s a ocupat de elevii lui, Nea' Feldioreanu a forjat la maxin trainerele sale...... ce sa mai lungim vorba.....a fost o zi frumoasa....
Aici puteti vedea cateva imagini, cu mentiunea ca nu am avut timp sa fac fotografii sau sa filmez prea mult....
http://www.youtube.c...h?v=UrQnFagYEc8
Aici puteti vedea cateva imagini, cu mentiunea ca nu am avut timp sa fac fotografii sau sa filmez prea mult....
http://www.youtube.c...h?v=UrQnFagYEc8
Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 05 April 2009 - 09:55 PM
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
Arata acest topic
Pagina 1 din 1