Modelism - RHC Forum: Sfaturi pentru un incepator... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Sfaturi pentru un incepator... Elicopter/masinutza cu motor termic...

#1 Useril este offline   PiltZu 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 30-March 09

Postat 31 March 2009 - 11:00 AM

Buna tuturor, ma bucur ca in sfarsit am gasit o comunitate, un forum, cu persoane care insusesc aceleasi pasiuni ca si mine...
Demult am vrut sa imi achizitionez o masinutza sau un elicopter cu motor termic dar nu am avut de la cine cere pareri/sfaturi si imi doresc ca acest forum sa vina in ajutorul meu...

Asadar, daca imi puteti spune ce braduri si modele (elicoptere si masinutze) sunt cele mai cautate si raport pret-calitate sa fie bun (pret. aprox 1000 Lei) atat noi cat si SH, daca cineva de aici are de vanzare sa nu ezite sa posteze si sa imi faca o oferta. Dealtfel si ce trebuie urmarit in achizitionarea unui elicopter/masinutza...
Ar fi super daca imi puteti da linkuri cu magazine atat din ro cat si de dincolo care comercializeaza astfel de modele si au raportul pret-calitate bun...

Si nu in ultimul rand daca este cineva din Sibiu care deja detine vre-un model, nu ezitati sa ma contactati, nu numai pt vanzare ci si pt a insusi acelasi hobby...

Va multumesc!!!

Aceasta postare a fost editata de PiltZu: 31 March 2009 - 11:03 AM

0

#2 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 31 March 2009 - 04:19 PM

Vezi postareaPiltZu, la Mar 31 2009, 12:00 PM, a spus:

Buna tuturor, ma bucur ca in sfarsit am gasit o comunitate, un forum, cu persoane care insusesc aceleasi pasiuni ca si mine...
Demult am vrut sa imi achizitionez o masinutza sau un elicopter cu motor termic dar nu am avut de la cine cere pareri/sfaturi si imi doresc ca acest forum sa vina in ajutorul meu...

Asadar, daca imi puteti spune ce braduri si modele (elicoptere si masinutze) sunt cele mai cautate si raport pret-calitate sa fie bun (pret. aprox 1000 Lei) atat noi cat si SH, daca cineva de aici are de vanzare sa nu ezite sa posteze si sa imi faca o oferta. Dealtfel si ce trebuie urmarit in achizitionarea unui elicopter/masinutza...
Ar fi super daca imi puteti da linkuri cu magazine atat din ro cat si de dincolo care comercializeaza astfel de modele si au raportul pret-calitate bun...

Si nu in ultimul rand daca este cineva din Sibiu care deja detine vre-un model, nu ezitati sa ma contactati, nu numai pt vanzare ci si pt a insusi acelasi hobby...

Va multumesc!!!

Salutare si bine ai venit!
Am mutat acest topic in zona dedicata incepatorilor....acolo unde ii este locul.

Te rog sa cauti cu rabdare pe acest forum si vei constata ca ai multe raspunsuri la intrebarile tale formulate mai sus! Citeste inainte de a intreba, sau a deschide alte topicuri...

Pentru vanzari/cumparari exista subforumul intitulat Bursa, unde gasesti o multime de modele de vanzare...
N-am inteles, vrei elicopter sau "masinuta"? :rolleyes:

Succes!

p.s. nu uita sa consulti regulamentul acestui forum, de AICI

Aceasta postare a fost editata de Primus: 31 March 2009 - 04:25 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu