As dori un sfat
Postat 27 March 2009 - 12:21 AM
Ma gandeam la lemn de balsa(pentru a nu se scufunda), si la atasarea unui sistem de propulsie banal, luat de pe o masinuta cu RC, stricata.
Mentionez ca nu doresc performanta imediata ci vreau sa ma obisnuiesc cu materialele, modul de intrebuintare, modul de aranjare a pieselor, si tot ceea ce tine de basic steps.
Va multumesc anticipat.
Postat 27 March 2009 - 08:55 AM
Daca ai avea si un plan pe care sa il pot face ti`as fi foarte recunoscator.
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de wishmaster: 27 March 2009 - 08:56 AM
Postat 27 March 2009 - 09:31 AM
Pentru inceput poti cumpara o barca chinezeasca si incepi modificarile.
Incepi cu statia si pe parcurs poti modifica totul in ea.
Avantajul ar fi ca la inceput ai o platforma gata cum ar fi motoarele montate, axele, locasul de acumulator, acumulatorul etc.
Cu ocazia asta te prinzi si cam care este miscarea.
Daca iti cumperi o chinezarie trebuie sa verifici daca ai acces facil in interior la componente ca sa nu trebuiasca sa tai din coca.
Hai bafta
Postat 27 March 2009 - 10:05 AM
Shumica, la Mar 27 2009, 09:31 AM, a spus:
[...] Hai bafta
De fapt "mor" toate statiile... Din cauza asta, pe IOR, modelele noastre fac cunostinta cu nemiloasa bordura (ZONA sau Woodoo)
@wishmaster ... i-ti urez bafta si spor la treaba...
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
Postat 27 March 2009 - 01:37 PM
in schimb daca imi iau o chinezarie poate nu o sa imi placa coca, paote nu o sa fie ce imi doresc, si atunci as prefera sa investesc acesti bani dati pe o chinezarie intr-o radiocomanda ceva mai performanta, urmand ca in urma informatiilor stranse de la voi prin viu grai cand ajung duminica, sa ma hotarasc exact ce gen de coca (oscilez inte un rigger sau o chestie gen lamaia) sa imi iau.
Acesta este motivul pentru care nu as vrea sa iau o chinezarie, si pentru care am ales sa fac o postare aici, deoarece as vrea sa fac un navo din balsa sau tot asa ceva usor, careia sa ii pun un sistem simplu de propulsie, si o carma. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 28 March 2009 - 04:11 PM
Multumesc.
P.S si te rog sa imi spui si ce e cracker box.
Postat 28 March 2009 - 09:49 PM
O barca... gasesti la 282 lei. Pentru a rula, mai trebuie: radiocomanda, servo, acumulator si probabil un regulator. Zue are una care "zbura" foarte frumos pe apa... Barca se numeste "rac 400". Cred ca este cea mai ieftina barca de pe la noi... dar, oricum, cu toate cele necesare ajunge pe la 6-7 mil (lei vechi)...
Ar mai trebui si un incarcator de acumulatori...
Te mai asteptam pe IOR ... ai grija, boala asta este al naibii de costisitoare...
ionristea@yahoo.com
Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
Postat 29 March 2009 - 01:06 AM
La varianta cu chinezaria trebuie sa te gindesti insa ca acei putini bani pe are ii dai acum vor fi pierduti.. Putin probabil sa mai folosesti ceva din ea la urmatoarele proiecte.
Postat 29 March 2009 - 08:58 PM
Daca planurile de la rba o sa arate bine cred ca o sa o fac pe asta, pare stabila, si manevrabila, plus ca nu are o arhitectura rea complicata, clasa imi place si nu cred ca o sa fie prea complicat.
Intre imp am gasit la un amic si o coca de la o chinezarie, sa vad daca e buna de ceva sau nu, dar cred ca o sa vin duminica pe IOR cu ea.