Salutare.
Am o problema cu o telecomanda Technisport Hayabusa, ea in principiu arata ca functioneaza dar masina nu executa nici una din comenzile pe care ile dau. Nu face stanga/dreapta, nu accelereaza/franeaza. Am incercat sa ii schimb quarturile dar nici asa nu s-a rezolvat problema.
Care stie ceva astept sfaturi.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
problema electrica nu mai executa comezile din telecomanda
Postat 22 March 2009 - 05:26 PM
madd slr, la Mar 22 2009, 05:13 PM, a spus:
Salutare.
Am o problema cu o telecomanda Technisport Hayabusa, ea in principiu arata ca functioneaza dar masina nu executa nici una din comenzile pe care ile dau. Nu face stanga/dreapta, nu accelereaza/franeaza. Am incercat sa ii schimb quarturile dar nici asa nu s-a rezolvat problema.
Multumesc.
Multumesc.
o astfel de problema am avut eu zilele astea dar s-a rezolvat, aveam un fir deslipit in receptor, esc-ul arata ca primeste curent telecomanda la fel dar se pare ca la mine era de la receptor, incearca sa schimbi receptorul.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1