Modelism - RHC Forum: variator de tensiune - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

variator de tensiune variator de tensiune

#1 Useril este offline   Nazdravanul 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 14 September 2009 - 02:26 PM

Salut ! am un prieten care are nevoie de un variator de tensiune de 7.2v si 14A...are un catamaran cu 2 motoare ( luat de la un tip din Ploiesti cu vreo 200 euro cu livrare pe bala la Butimanu http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif) )si ar vrea asa ceva...daca poate sa realizeze cineva asa ceva va rog sa mi trimite ti msg. Multumesc
0

#2 Useril este offline   goctav 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 14 September 2009 - 02:55 PM

Vezi postareaNazdravanul, la Sep 14 2009, 03:26 PM, a spus:

Salut ! am un prieten care are nevoie de un variator de tensiune de 7.2v si 14A...are un catamaran cu 2 motoare ( luat de la un tip din Ploiesti cu vreo 200 euro cu livrare pe bala la Butimanu http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif) )si ar vrea asa ceva...daca poate sa realizeze cineva asa ceva va rog sa mi trimite ti msg. Multumesc

Sapa bine frate pe forum ->tehnice->regulator.ca ai sa gaseti ce vrei despre regulatoare
Eu am pierdut 10 zile pe acest forum pina m-am lamurit

Suces

Gabriel
0

#3 Useril este offline   Nazdravanul 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 14 September 2009 - 04:34 PM

Vezi postareagoctav, la Sep 14 2009, 03:55 PM, a spus:

Sapa bine frate pe forum ->tehnice->regulator.ca ai sa gaseti ce vrei despre regulatoare
Eu am pierdut 10 zile pe acest forum pina m-am lamurit

Suces

Gabriel

ideea e ca si daca gasesc informatii pe site ( am schema de la epsicom si alte 2scheme) nu ma aajuta pentru ca nu ma pricep deloc la electornica...eu barcuta mi am facuto cu ajutorul unor baieti de pe site( marian, allen,catalin...carora le multumesc inca o data)
0

#4 Useril este offline   goctav 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 14 September 2009 - 04:52 PM

Vezi postareaNazdravanul, la Sep 14 2009, 05:34 PM, a spus:

ideea e ca si daca gasesc informatii pe site ( am schema de la epsicom si alte 2scheme) nu ma aajuta pentru ca nu ma pricep deloc la electornica...eu barcuta mi am facuto cu ajutorul unor baieti de pe site( marian, allen,catalin...carora le multumesc inca o data)

Nu am cu sa te ajut in cazul asta ,eu abia am sa fac unul pt mine (nu am tip) si il fac cind ajung la servici .Sa fie de rezerva ,ca am cumparat unul de la cineva.
suces

Gabriel
0

#5 Useril este offline   cristelu2006 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 03-March 08

Postat 15 September 2009 - 05:04 PM

Vezi postareaNazdravanul, la Sep 14 2009, 03:26 PM, a spus:

Salut ! am un prieten care are nevoie de un variator de tensiune de 7.2v si 14A...are un catamaran cu 2 motoare ( luat de la un tip din Ploiesti cu vreo 200 euro cu livrare pe bala la Butimanu :rolleyes:) )si ar vrea asa ceva...daca poate sa realizeze cineva asa ceva va rog sa mi trimite ti msg. Multumesc

Nu are deloc regulator?
Sau este busit cel original? mai multe detalii cu ce motoare este echipat ce acumulator etc.
Daca se poate ceva poze ? Dar daca e cel pe care-l stiu eu e "varza" ( scuze pt stapan ).

Aceasta postare a fost editata de cristelu2006: 15 September 2009 - 05:10 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu