Modelism - RHC Forum: ajutor pt o barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor pt o barcuta

#1 Useril este offline   mardale 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 09-September 09

Postat 10 September 2009 - 06:55 AM

buna sunt nou in domeniul navomodelelor.Vreau sa modific o barcuta adica sa-i schimb rc si receptoru.oschimb pt ca era pe 27mHzsi cand ti-era lumea mai draga se pierdea semnalul
am cumparat o futaba t-4ex cu receptor r 136f cu 4 canale.Am motoare pe barca de 550 si vreau sa stiu ce regulatoare imi trebuie si schema cum trebuie sa le leg.totodata folosesc si un servo pt cuvare va rog sama ajutati observ ca sunteti meseriasi in domeniu.
Mersi mult
0

#2 Useril este offline   goctav 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 10 September 2009 - 07:20 AM

Vezi postareamardale, la Sep 10 2009, 07:55 AM, a spus:

buna sunt nou in domeniul navomodelelor.Vreau sa modific o barcuta adica sa-i schimb rc si receptoru.oschimb pt ca era pe 27mHzsi cand ti-era lumea mai draga se pierdea semnalul
am cumparat o futaba t-4ex cu receptor r 136f cu 4 canale.Am motoare pe barca de 550 si vreau sa stiu ce regulatoare imi trebuie si schema cum trebuie sa le leg.totodata folosesc si un servo pt cuvare va rog sama ajutati observ ca sunteti meseriasi in domeniu.
Mersi mult

Sint si eu nou pe aici ,sint menbri care te ajuta dar intr-o anumita limita ca nu vor sa-si piarda piata ,ba unii sint chiar aroganti :D Eu m-am lovit de aceasta situatie si am cautat sa sap singur pe net si am gasit ce-mi trebuia.
Daca vrei intra pe msg si-ti trimit niste likuri (goctav2000@yahoo.com).
Vezi ca sint citava siteuri de profil pentru pise unde gasesti regulatoare pt navomodele si toate piesele necesare si chiar scheme.
Cauta un sesvo ce are in jur de 5k forta sau mai mult depinde de pret.
Succes la sapat pe net.
0

#3 Useril este offline   emilian 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 12-April 09

Postat 16 September 2009 - 01:43 PM

Salut,
Trimite te rog un mesaj pe privat si stabilim cum facem să te ajut.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu