Pacer sta in hangar...isi linge ranile de razboi in urma bombardamentului de ieri de la Paulesti :D
Asta e...dar macar se poate repara.
S-au adunat mai multi factori la crash-ul asta:
- lipsa mea de experienta(asta e una mare);
- in aer mi s-a parut greu de coada, la sol CG era ok;
- eleroane cu cursa diferentiata stanga-dreapta....p'asta am constatat-o dupa crash;
- cursa foarte mica pe elevator, insuficienta as putea spune.
- inca una mare...batea destul de rau vantul....
Paguba...2 profile ale fuselajul, el fiind crapat in lungime, dar se lipeste.
Motorul s-a desprind de fuselaj cu tot cu firewall(macar stiu ca e destul de tare firewallul :)) si s-a infipt in pamant vreo 2-3cm, elicea rupta...
La aripa, unui eleron i s-au rupt balamalele si intr-o parte are o gaura aripa, dar se repara...
In concluzie....avion foarte robust, a rezistat(daca se poate spune asa) foarte bine unei colziuni Head-on cu viteza maxima si motor la full throttle(n-am mai avut timp sa fac absolut nimic pentru a-l salva).
Cred ca daca era impanzit, cu goluri in fuselaj si in aripa chiar ca nu mai aveam ce sa mai culeg de pe jos...
Ce e de facut....
Marita cursa la elevator din statie(n-am mai avut reflexe sa mai dau dual-rates, am intepenit cand l-am vazut ca face nose-dive) sau si mai bine, confectionat alt stabilizator orizontal cu totul....vedem...
Cate un servo pe aripa....CLAR...sistemul cu un servo nu e eficient si nu am loc in avion pentru el.
in prima faza muuuuuuuuult expo pe eleroane...eleroanele erau mult prea eficiente, pe cand elevatorul abia facea fata....deci nu asigura stabilitate....
Cam atat....poza spune mai multe
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
+ bonus una de cand era bebe.