Buna ziua,
Am o intrebare la voi.
Vreau sa imi cumpar o masina nitro. Stiu deja care pentru ca o sa o cumpar in Olanda.
Dar este undeva in Romania un shop online unde pot sa cumpar nitro?
Multumesc.
Arno
Pagina 1 din 1
De unde sa cumpar Nitro?
Postat 26 June 2009 - 01:23 PM
Reclama e interzisa pentru magazinele online, dar un search cu varu' gogu ajuta, vei gasi cu siguranta, chiar pe alese.
Ce model iti vei lua ??? sa stim ce randuri vei ingrosa.
Ce model iti vei lua ??? sa stim ce randuri vei ingrosa.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 26 June 2009 - 02:58 PM
A zis bine xtra poate primesti totusi ceva oferte pe Mesaj Personal.
Cat despre alegere poate te mai gandesti si iti iei de la inceput ceva care poti folosi si pe viitor daca te hotarasti sa participi la un concurs sau pur si simplu iti iei ceva bun.
Nu mai intelege gresit nu e neaparat sa iti iei ceva cu inclinatii competitionale chiar daca nu vrei sa participi ai mult mai multe avanataje ai mai mult feedback de la cei care participa piese consumabile mai multe pentru clasa respectiva cauciucuri si alte consumabile piese.
Cat despre alegere poate te mai gandesti si iti iei de la inceput ceva care poti folosi si pe viitor daca te hotarasti sa participi la un concurs sau pur si simplu iti iei ceva bun.
Nu mai intelege gresit nu e neaparat sa iti iei ceva cu inclinatii competitionale chiar daca nu vrei sa participi ai mult mai multe avanataje ai mai mult feedback de la cei care participa piese consumabile mai multe pentru clasa respectiva cauciucuri si alte consumabile piese.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1