Modelism - RHC Forum: Se poate face un concurs la Monster Truck Electric ??? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Se poate face un concurs la Monster Truck Electric ???

#1 Useril este offline   stefymaso 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 16-February 09
  • Interests:...somnul...

Postat 17 June 2009 - 02:01 AM

stiu ca sunt offtopic insa sunt posesor de MT 1/10 electric (e-Maxx) si ma "doare" sa vad atatea concursuri dedicate numai termicelor :) ... poate pentru la anu o sa mai includeti si o grupa pt. electrice :wacko:

Aceasta postare a fost editata de stefymaso: 17 June 2009 - 02:02 AM

E-MaXx Novak power
0

#2 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 17 June 2009 - 02:08 AM

Vezi postareastefymaso, la Jun 17 2009, 03:01 AM, a spus:

stiu ca sunt offtopic insa sunt posesor de MT 1/10 electric (e-Maxx) si ma "doare" sa vad atatea concursuri dedicate numai termicelor :) ... poate pentru la anu o sa mai includeti si o grupa pt. electrice :wacko:

cred ca daca isi manifesta dorinta de participare mai multi posesori de mt 1:10 electric organizatorii nu vor avea nimic in potriva sa faca clasa. deci, totul depinde de voi.

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#3 Useril este offline   danielb 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 14-May 09

Postat 17 June 2009 - 02:56 AM

in aceasi situatie sunt si eu impreuna cu Mihnea, poate organizatori o sa gaseasca o varianta si pentru noi
Bex Team Extrem Adventure
0

#4 Useril este offline   on_off road 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 526
  • Inregistrat: 30-October 08

Postat 17 June 2009 - 07:42 AM

Vezi postareadanielb, la Jun 17 2009, 03:56 AM, a spus:

in aceasi situatie sunt si eu impreuna cu Mihnea, poate organizatori o sa gaseasca o varianta si pentru noi

adunati-va 15-20 de oameni , veniti cu camioinul de baterii si va fi clasa si pentru voi . la fel si cu cei 1:10 termic . va-ti adunat mai multi se trage , daca nu , nu . ce e asa de greu de inteles :wacko:
daca voi nu ma vreti , io oricum nu va vreu
0

#5 Useril este offline   danielb 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2009 - 04:13 PM

Vezi postareaon_off road, la Jun 17 2009, 08:42 AM, a spus:

adunati-va 15-20 de oameni , veniti cu camioinul de baterii si va fi clasa si pentru voi . la fel si cu cei 1:10 termic . va-ti adunat mai multi se trage , daca nu , nu . ce e asa de greu de inteles :unsure:

decat sa fac pauza la fiecare cinci minute ca tine mai bine merg 30 min dupa care schimb bateriile :wacko:
0

#6 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 18 June 2009 - 12:36 PM

Vezi postareadanielb, la Jun 17 2009, 05:13 PM, a spus:

decat sa fac pauza la fiecare cinci minute ca tine mai bine merg 30 min dupa care schimb bateriile http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Ok, felicitari, e minunat ce ne spui dar, care-i scopul ???, nu-i asa ca inca nu ai incercat sa mergi 30 de minute dar esti convins ca poti ?, sau, in fericitul caz in care ai reusit performanta ai depasit 10 km/h ??

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#7 Useril este offline   mih77ro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 25-April 09

Postat 18 June 2009 - 11:08 PM

Vezi postareaon_off road, la Jun 17 2009, 08:42 AM, a spus:

adunati-va 15-20 de oameni , veniti cu camioinul de baterii si va fi clasa si pentru voi . la fel si cu cei 1:10 termic . va-ti adunat mai multi se trage , daca nu , nu . ce e asa de greu de inteles ;)

ce nu reusesc sa inteleg este de ce trebuie sa fim 15-20 de oameni????
cand am fost la Constanta nu am vazut mai mult de 7-8 masini pe clasa care concurau.....de ce noi trebuie sa spargem tiparul????ba mai mult am vazut clasa MT la care erau 3 masinute ;)
daca ne-am strange 10 disperati cu electrice nu vad care ar fi problema sa ne organizati cate o cursa.....in pauzele voastre.....alea multe pentru alimentare,reglare si asa mai departe.....fara sa deranjam prea mult si platind taxa de inscriere

in cea ce priveste autonomia asta este problema fiecarui participant,eu am 6 pack-uri lipo cu care ma pot da,la 5 minute cursa, pana mi se face rau
daca nu vreti electrice,din principiu,atunci treaba se schimba......ne spuneti si asta este....ne vedem de drum fara sa va mai deranjam cu intrebari
Welcome to Romania the land of jokes
Bex Team Racing
0

#8 Useril este offline   danielb 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2009 - 11:24 PM

Vezi postareaX-tra, la Jun 18 2009, 01:36 PM, a spus:

Ok, felicitari, e minunat ce ne spui dar, care-i scopul ???, nu-i asa ca inca nu ai incercat sa mergi 30 de minute dar esti convins ca poti ?, sau, in fericitul caz in care ai reusit performanta ai depasit 10 km/h ??

Cred ca ar fi mai bine sa-l intrebi pe "on off road" care a fost scopul , el a spus ca trebuie sa venim cu "camionul de baterii la concurs".
Astazi chiar am verificat cu bateriile lipo pe care le am merg exact 21 min, avand patru baterii poti face calculul.

motivul pt care am luat electrica este ca vreau ca timpul pe care il am la dispozitie sa-l folosesc pe pista si nu facand reglaje.......oricum sigur masinile electrice vor avea performante mult mai bune decat cele termice, am vazut si pe siturile americane viitorul apartine electricelor ;)

Cu toate ca asta este parerea mea nu am spus-o pe forum, dar nu pot sa nu raspund cand altcineva raspunde asa la o intrebare care mie nu mi se parea deloc deranjanta.
0

#9 Useril este offline   mih77ro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 June 2009 - 12:44 AM

conform topic-ului deschis cu prilejul concursului de la Constanta.....de mare succes in privinta prezentei asta este poza care demonstreaza foarte bine cea ce vroiam sa spun mai devreme.....sunteti o mana de oameni!!!!
Imagine atasata: PICT0515.JPG

revin cu intrebarea....de ce noi trebuie sa fim 15-20????
Bex Team Racing
0

#10 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2009 - 01:11 AM

@mih77ro
Mana aia de oameni sunt doar finalisti, numarul concurentilor a fost mai mare.
Se cere un numar mai mare al sustinatorilor de electric pt a ramane macar de 2 grupe in ziua concursului, daca se anunta 12 si vin 5 unde e farmecul ?
Cand ai vazut 5-6 masini ai vazut o mansa de calificari. voua in cazul in care v-ati strange 20 v-ar place sa trageti toti gramada ?
Ca si la termice electricele nu se amesteca, Lixx cu Nixx, BL cu B, numar de infasurari, etc , etc, daca sunteti putini cum sa se faca clase ?

@danielb
Probabil viitorul va fi al electricelor sau de ce nu al motoarelor cu hidrogen.
Sa faci reglaje face parte din farmecul modelismului, si nu se fac acasa ci la pista.
Despre performante..... e discutabil.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
0

#11 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 19 June 2009 - 01:57 AM

Vezi postareadanielb, la Jun 18 2009, 11:24 PM, a spus:

Cred ca ar fi mai bine sa-l intrebi pe "on off road" care a fost scopul , el a spus ca trebuie sa venim cu "camionul de baterii la concurs".
Astazi chiar am verificat cu bateriile lipo pe care le am merg exact 21 min, avand patru baterii poti face calculul.

motivul pt care am luat electrica este ca vreau ca timpul pe care il am la dispozitie sa-l folosesc pe pista si nu facand reglaje.......oricum sigur masinile electrice vor avea performante mult mai bune decat cele termice, am vazut si pe siturile americane viitorul apartine electricelor ;)

Cu toate ca asta este parerea mea nu am spus-o pe forum, dar nu pot sa nu raspund cand altcineva raspunde asa la o intrebare care mie nu mi se parea deloc deranjanta.

nu am vrut sa ma bag dar deja la 21 min iti trebuie pe putin un lipo de 10A, eu am inceput cu electricele si inca sunt pasiunea mea, am avut o grama de lipo-uri incepand cu maxamps si terminand cu zippy deci nu vb fara sa stiu. am pus si 2 lipo de 5A in paralel deci 10A si in regim de concurs am scos 17min cu o masina mult mai usoara ca e-maxx sau e-savage.
0

#12 Useril este offline   on_off road 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 526
  • Inregistrat: 30-October 08

Postat 19 June 2009 - 07:28 AM

acum , ca si data trecuta cand s-a anuntat ca nu se mai trage monster la concursurile private , au sarit cei cu electricile . rog pe flo sa inchida topicul , si sa posteze regulamentul si ce se trage cand se hotaraste ceva . nu de alta dar o ia razna iarasi topicul . spor
daca voi nu ma vreti , io oricum nu va vreu
0

#13 Useril este offline   danielb 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2009 - 08:20 AM

Vezi postareaX-tra, la Jun 19 2009, 02:11 AM, a spus:

@mih77ro
Mana aia de oameni sunt doar finalisti, numarul concurentilor a fost mai mare.
Se cere un numar mai mare al sustinatorilor de electric pt a ramane macar de 2 grupe in ziua concursului, daca se anunta 12 si vin 5 unde e farmecul ?
Cand ai vazut 5-6 masini ai vazut o mansa de calificari. voua in cazul in care v-ati strange 20 v-ar place sa trageti toti gramada ?
Ca si la termice electricele nu se amesteca, Lixx cu Nixx, BL cu B, numar de infasurari, etc , etc, daca sunteti putini cum sa se faca clase ?

dupa ce am vazut eu pana acuma in Romanica noaStra nu exista nici o pista mai ca lumea si nici nu prea exista concurenti asa ca daca cineva vrea sa faca performanta oricum nu are unde,

parerea mea este ca daca vreti sa fim multi, sa existe piste adevarate si concursuri pe masura TREBUIE SA-I INCURAJATI PE TOTI NOI VENITII SA VINA LA CONCURS....... chiar daca inventati reguli care nu sunt in alta parte ce conteaza..... IMPORTANT ESTE SA VINA LUMEA SI SA SE DISTREZE pentru ca nu cred ca are cineva ceva de castigat daca sunteti toti 30

daca vin numai 5....farmecul este ca cei cinci s-au simtit SUPER au aflat care este mai bun dintre ei SI CEL MAI IMPORTANT AU " DUS VORBA MAI DEPARTE "
0

#14 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 19 June 2009 - 09:14 AM

Puteti sa vorbiti aici cati vreti, sa va anuntati cei care vreti sa participati la asa ceva etc
Si menti ideea ca fara minim 12 participanti in ziua concursului nu poti face o clasa. ca sa ai 12 participanti in ziua concursului trebuie sa ai un fond de minim 20 de posesori.
Ca sa intelegeti la CT au fost 21 la truggy 12 la buggy si 7 la MT(clasa la care din pacate am avut cele mai mari probleme tocmai din lipsa participantilor)

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 19 June 2009 - 09:21 AM

0

#15 Useril este offline   bogdan luben 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 28-August 08

Postat 19 June 2009 - 10:43 AM

Din cate vad pana acum sunteti doar 3 cu electricele care doriti concurs. Sa vedem cati va puteti strange si cu ce si apoi vedem daca se poate face ceva si pentru voi. Va stringeti suficienti cu aceeasi clasa (nu amestecam MT cu onroad sau buggy) si poate aveti noroc, dara fara un numar minim de participanti nu se poate face concurs, asta ar trebui sa intelegeti.
Hormonu' bate neuronu'
0

#16 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2009 - 12:04 PM

@danielb

Nu exista o pista mai calumea, ok, sunt de acord, dar spune-mi te rog care e reperul tau ?? dupa ce criterii faci comparatii ?, pe pista la MR ai ajuns ?? te-a nemultumit ?

Daca vin 5 sa se distreze si stau 30 dupa ei tie ti se pare ok ?, nu stiu ce ai vazut tu pe afara dar termic si electric nu se amesteca niciodata, nici nu sunt nevoiti sa faca open-uri in situatia in care exista zeci de concurenti pentru fiecare clasa.

Sa te plangi ca nu ai pista la standard EFRA tu care nu vrei sa faci reglaje mi se pare cam tras de par.

Ideea e sa incurajam lumea sa vina la concursuri unde se intampla ceva ORGANIZAT.

Pana la urma nici macar nu stim ce model detii si cu ce faci tu performata si cu ce Lipo te dai cu orele, poate ca esti singurul care detine modelul minune si din start nu poti participa deoarece nu exista oponenti, amice..... esti un castigator, la revedere, drum bun.

0

#17 Useril este offline   NAF 

• 0722580206
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1373
  • Inregistrat: 07-July 08

Postat 19 June 2009 - 09:31 PM

Oameni buni nu va puneti contra celor care au electrice,sunt modele f.tari,reusite de multe ori mai bune(performante chiar) decit termicele,vorbesc un pic din experienta avind de ambele tipuri!!
Eu zic ca oricind se poate face un concurs de electrice,multi nu prea au timp de discutii pe forum dar cred ca daca se anunta ceva concret o sa apara multi concurenti,ginditi-va ca totusi sunt probe tari de tot la 2wd si 4 wd -1/10.
Acum cu polimeri poti face sigur finala de 10 min.
EU PERSONAL SUSTIN SI ACESTE MODELE SI SUNT UN CONCURENT ORICIND,ORIUNDE,ORICUM!
0

#18 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2009 - 10:46 PM

Vezi postareaNAF, la Jun 19 2009, 10:31 PM, a spus:

Oameni buni nu va puneti contra celor care au electrice,sunt modele f.tari,reusite de multe ori mai bune(performante chiar) decit termicele,vorbesc un pic din experienta avind de ambele tipuri!!
Eu zic ca oricind se poate face un concurs de electrice,multi nu prea au timp de discutii pe forum dar cred ca daca se anunta ceva concret o sa apara multi concurenti,ginditi-va ca totusi sunt probe tari de tot la 2wd si 4 wd -1/10.
Acum cu polimeri poti face sigur finala de 10 min.
EU PERSONAL SUSTIN SI ACESTE MODELE SI SUNT UN CONCURENT ORICIND,ORIUNDE,ORICUM!

TU PERSONAL AI CITIT DESPERE CE E VORBA??

Ce legatura au buggyurile 4wd si 2wd electrice, care le sti tu si pentru care este o competitie nationala, cu monster truckurile electrice la care pana acum sunt 3-4-5-8 doritori de clasa???
0

#19 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 19 June 2009 - 10:48 PM

Pentru un buggy electric 4wd ma bag si eu. Desi nu am decit doua baterii NiMh care nu ma tin impreuna mai mult de juma de ora. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#20 Useril este offline   stefymaso 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 16-February 09
  • Interests:...somnul...

Postat 19 June 2009 - 11:03 PM

stiu ca sunt offtopic insa sunt posesor de MT 1/10 electric (e-Maxx) si ma "doare" sa vad atatea concursuri dedicate numai termicelor :( ... poate pentru la anu o sa mai includeti si o grupa pt. electrice http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

...ce ati ajuns sa faceti de la o mica sugestie...va "bateti" aici in loc sa fim uniti caci de ... toti suntem fani automodele si nu numai ... klar la voi egoismul si concurenta v`au luat mintea .... acum sa fiu si eu 'taran" daca tot s`a deschis sezonul si sa sufar (am 1 pack de 8 celule nimh r20 de 10A cu care ma dau 45 min moderat deci race cred ca 20 de min fara probleme , am spinere pe roti :( [taran cu acte in regula] , si urmeaza sa fac o comanda de 300$ de piese [tuning] pe tower) in fine pana la urma este MODELISM=modelezi insa la voi e o concurenta nu distractie ...cat depre categori mai bine studiati ca si la buggy/tuggy/mt/etc nu toti au motoarele stok (poate faceti categori si pe marimea motorului etc nitro daca la electrice faceti brushed brushless:lol:)

Aceasta postare a fost editata de stefymaso: 19 June 2009 - 11:07 PM

E-MaXx Novak power
0

#21 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 20 June 2009 - 12:01 AM

Toata discutia asta nu ar avea loc, probabil, daca s-ar intelege ca automodelismul este un sport. Ca si tenisul, poti sa il practici ca hobby sau poti dori sa faci performanta.
Daca nu va este famliar, orice sport are un regulament. Surpriza, chiar si automodelismul se supune unor regulamente.
Si daca vi se pare ca la concursurile astea regulile sunt prea stricte va invit sa cititi ce spune EFRA despre reguli si limitari.
Eu consider ca organizatorii au fost si sunt foarte flexibili atunci cand impun un regulaent.
Exact cum am mai spus, daca se dorese clasa de mt, buggy, truggy sau on-road electric voi, posesorii de astfel de modele, sunteti singurii care pot convinge. Si asta nu o faceti printr-o cearta stupida ci prin manifestarea dorintei de participare a unui numar cat mai mare de posesori de astfel de modele.
Nu am retinut cine (si nici nu ma voi osteni sa caut) a sustinut ca a fost la concursul de la 23 August si a vazut o mana de oameni... Tu faci diferenta intre clasa si mansa? O data macar ai citit un regulament competitional? Ai urmarit macar o singura data ce se intampla la un concurs de "afara"?
Si ca sa explic ce a spus x-tra (printr-un exemplu extrem), ti-ar placea sa tragi prima mansa la ora 10:00 AM si urmatoarea la 16:00?

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#22 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2009 - 07:13 AM

@stefymaso

Nu ai inteles nimic ( sau nu ai reusit ), ca si sustinator al clasei MT electric nu vad sa ai o lista cu potentiali concurenti si sa-ti sustii propunerea/sugestia.

Evident ca exista concurenta, culmea, asta e si scopul unui concurs.
La termic clasele s-au supus regulamentului pt restrictia motoarelor cu 2 exceptii ( parca ), tocmai pt a oferi sansa de a vedea ce inseamna concurs si a nu refuza participarea unor colegi care nu avea timp sa-si procure un motor in timp util.

P.S. vezi ca sunt restrictii si la tobe.

Si daca tot suferi... ia fa un calcul asa :

4 manse de calificari x 5 minute, ai tras bine si ai prins finala ( felicitari ), da' cu ce te mai dai ??? ca s-a cam dus pack-ul minunat, asta in cazul in care te tine 20 de minute la performante maxima.

Bafta la cheltuirea celor 300 :(

0

#23 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2009 - 10:47 AM

Am si eu o rugaminte ca sa nu mai lungim discutia ca deja nu are sens, se poate face concurs la orice clasa pana la urma atat sa fie participanti.
Cine este posesor de MonsterTuck electric si ar vrea sa participe la un concurs sa postze aici Modelul si tipul de motorizare.
Va rog fara alte discutii atat modelul si motorizare

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 20 June 2009 - 10:49 AM

0

#24 Useril este offline   elbutchos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 20 June 2009 - 11:57 AM

Cu toate ca sunt posesor de MT electrice si chiar as vrea sa particip la un concurs sunt de acord cu Flo si X-tra.
Nu sunt multi care au cate 4-5 SETURI de baterii care sa-i tina pe perioada intreaga de concurs.
Din citite un Savage flux cu baterii de 5000mah aprobate ROAR tine 11 minute pe pista.
Citez de pe rcuniverse.com "Run time with the 5000mAh Racers Edge lipos was a respectable 11 minutes on the course."
Sunt prea multe variabile :

Motoare brushless + Lipo
Motoare cu perii +Lipo
Motoare fara perii + NIMH
Motoare cu perii +NIMH
Dimensiunile motoarelor.
Nu poti compara un Plettenberg Maxximum sau un Neu 1515 1Y cu un Ammo 2600 sau un Traxxas Velineon.

Pe langa ca ar fi putini MT-isti la concurs .... va trebui sa-i si imparti intre toate aceste "clase".
Daca nu vine un dilau ca asta " http://www.youtube.c...h?v=nEXWxgiJHXI " si ii ingenuncheaza pe toti ... ca poate. ( Observati la 0:35 )
Si ce faci ... il dai afara de la concurs ?

Poate daca ar fi un "sponsor" care sa puna la dispozitie 200 pack-uri identice de baterii incarcate pe perioada concursului ar fi alta mancare de peste. lol ;)

Asa numai de adunare la o pista si o intrecere la distractie merge ... dar la nivel profi nu cred ca va fi vreodata posibil.
Poate daca se da decret " toata lumea vine cu motoare 550 pentru brushed si 2600kv pentru brushless si musai baterii NIMH " ar fi o treaba dar ... poate multi nu au asa ceva pe masini.

Aceasta postare a fost editata de elbutchos: 20 June 2009 - 11:58 AM

HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
0

#25 Useril este offline   camsonat 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 07-January 09
  • Interests:masini in general

Postat 20 June 2009 - 08:49 PM

Vezi postareaporcofon, la Jun 20 2009, 01:01 AM, a spus:

Toata discutia asta nu ar avea loc, probabil, daca s-ar intelege ca automodelismul este un sport. Ca si tenisul, poti sa il practici ca hobby sau poti dori sa faci performanta.
Daca nu va este famliar, orice sport are un regulament. Surpriza, chiar si automodelismul se supune unor regulamente.

Bine spus si la obiect. Eu sunt unul din cei cu MT electric care mai nou e si mai puternic si cu autonomie mai mare si cu toate astea il am doar pentru satisfactia personala. Nu inteleg de ce trebuie sa-mi bat capul daca e mai tare decit altul sau nu. Ma distrez si gata. Cit despre piste amenajate cred ca se pot gasi trasee potrivite pt. MT electric oriunde este un teren denivelat si departe de multime. Nu am pretentia ca ma pot angaja in ceva organizat atita vreme cit scopul folosirii modelului este sa ma scape de rigurozitatea serviciului si agenda zilnica. Cred ca iarasi se iau lucrurile prea in serios. Cine e super pasionat (si aici vorbesc de cei cu nitro) si are si timp sa participe la ce doreste, cine nu sa se distreze cum il taie capul fara sa afecteze pe altii. Daca ne luam dupa prezenta la palat a electricelor, cred ca reprezentam 5% din total modele. Asa ca... da-tii inainte pe scari, borduri, gropi si alte vagauni fun sa fie.
E-REVO cu lumini,
Kit 2 viteze,
Boulder Holder body,
Proline Road Rage tires,
Brushless HV 5.5 Novak
0

#26 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2009 - 10:48 AM

Pana acum 2 oameni au fost onntopic deci 2 oameni isi pastreaza mesajele restul ,cu incercarile de convingere si lamuririe nu ma intereseaza si nu asta era ideea.
Fiecare este indreptatit la parerearea lui nu aveti cum sa ii convingeti. Anumite persoane vorbesc din experienta personala alti vorbesc din ce li se pare lor ca au vazut pe afara.
Daca totul decurge cum trebuie anul competitional 2010 va fi o minune de organizare si speram sa satisfacem pe toata lumea cu parere de rau acest an incercam diferite lucruri.
Nu e nimeni vinovat ca v-ati luat o masina la care nu sunt participanti pentru o clasa. Nu cred ,de altfel ,ca ati intrebat ce anume sa va luati ca sa participati la o competitie deci nu incercati sa va impuneti punctul de vedere.

Repet pentru ultima oara, asta daca vreti sa ajungem la o concluzie,vorbe multe si teorii din canapea si vorbe din auzite sunt destule altfel inchidem topicul si am terminat discutia.
Cine este posesor de MonsterTuck electric si ar vrea sa participe la un concurs sa postze aici Modelul si tipul de motorizare

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 21 June 2009 - 10:58 AM

0

#27 Useril este offline   mih77ro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 21 June 2009 - 11:05 PM

am inteles mesajul dar nu si cenzura asta de tip comunist
ai sters toate posturile fara sa ne avertizezi in prealabil ca nu avem voi sa avem divergente de opinii....nu stiam ca regulamentul forumului nu ne da voie sa raspundem
daca tot nu ne lasi sa discutam liber nici aici macar spune-ne unde o putem face....daca o putem face???
Bex Team Racing
0

#28 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 June 2009 - 12:42 PM

Si daca te anuntam ca sterg offtopicul ce faceai??
Special pentru tine am creat un topic cu tot offtopicul vostru la "tomberon" poate trageti de acolo o concluzie. http://www.rhc.ro/fo...showtopic=23820
De aici singura concluzie care poate fi trasa, este ca sunteti 2 participanti care nu intelegeti "De ce nu se poate?", si indiferent cati ar spune asta voi tot pe a voastra o tineti. Ce ma bucur este ca si-au spus parerea si alti posesori de Mt electric.
Nu am nimic cu voi sustin orice clasa atat timp cat se demonstreaza ca este o clasa.Singurul vostru impediment in organizare este lipsa de participanti in rest este total relizabil
Daca sunteti atat de inversunati sa participati va recomand clasa buggy 1/10 4wd este etapa de campionat national si v-ar ajuta packurile de la Mt.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 22 June 2009 - 12:45 PM

0

#29 Useril este offline   mih77ro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 June 2009 - 01:09 PM

eu am inteles foarte bine ca in 2 cu poti sa petinzi sa ti se faca o clasa
multumesc pentru topicul creat si daca ne strangem cat sa acoperim o clasa atunci te mai deranjam
Bex Team Racing
0

#30 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 22 June 2009 - 02:50 PM

Deranjati-l, deranjati-l, ca doar d-aia ia bani de la RHC!!! Mama lui...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu