Futaba T-6EXP in 2,4 in 6 canale e compatibila la functia trainer cu una in 7 canale ?
e accelasi soft?
sau pot fi probleme?
va multumnesc
Pagina 1 din 1
o rugaminte futaba
Postat 04 March 2009 - 09:03 PM
matzisor, la Mar 4 2009, 07:37 PM, a spus:
Futaba T-6EXP in 2,4 in 6 canale e compatibila la functia trainer cu una in 7 canale ?
e accelasi soft?
sau pot fi probleme?
va multumnesc
e accelasi soft?
sau pot fi probleme?
va multumnesc
In primul rand scrie in documentatia ei cu ce alte statii functioneaza in mod trainer.
In al doilea rand eu am facut acest test si functioneaza ok. Nu e acelasi soft, dar nici nu trebuie... doar protocolul de date e comun!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 05 March 2009 - 11:53 PM
Pai nu conteaza frecventa unei statii, ca doar prin una pleaca semnalul (adica cealalta are inchisa emisia), adica prin cea de 2.4GHz (daca aia e T7-le). Inainte de modulul de emisie, partea de comanda e aceeasi (frecventa, intervalul, impulsurile sau cum li se zice).
PS: Cred ca T6 e in 35 MHz, nu in 36 .
PS: Cred ca T6 e in 35 MHz, nu in 36 .
Aceasta postare a fost editata de protheus: 05 March 2009 - 11:55 PM
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 06 March 2009 - 06:54 PM
Merge fara probleme (daca manualul statiei nu spune altceva).
Nu conteaza frecventa... de emis emite doar statia profesor.
Eu am cuplat T4-EX(profesor) cu T9-CP(elev) fara nici o problema, folosind cablul original de trainer.
Am deschis T4, in momentul ala T9 s-a deschis automat, le-am setat, si au functionat impecabil.
Evident, daca profesorul e statia mai potenta, atunci elevul (aka statia mai putin potenta) poate beneficia de mix-urile si programele profesorului in mod automat.
Nu conteaza frecventa... de emis emite doar statia profesor.
Eu am cuplat T4-EX(profesor) cu T9-CP(elev) fara nici o problema, folosind cablul original de trainer.
Am deschis T4, in momentul ala T9 s-a deschis automat, le-am setat, si au functionat impecabil.
Evident, daca profesorul e statia mai potenta, atunci elevul (aka statia mai putin potenta) poate beneficia de mix-urile si programele profesorului in mod automat.
Aceasta postare a fost editata de pistolaSHNIKOV: 06 March 2009 - 06:56 PM
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran
Emil Cioran
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla