Simulator cu joystick
Postat 03 February 2009 - 08:47 PM
eu am incercat un simulator cu analog control si merge cat de cat
nu este acelasi lucru ca si telecomanda rc, dar in lipsa de asa ceva merge si game pad-u
aici poti gasi un simulator free http://n.ethz.ch/stu...ms/index_e.html ( asta pana iti iei unul mai bunicel)
bafta
Postat 04 February 2009 - 09:53 AM
ad525, la Feb 3 2009, 08:34 PM, a spus:
PS : Joysticul arata cam asa
Merge cu orice fel de joystick.. dar nu va mai fi simulator va fi un joc ca oricare altul.. Scopul simulatorului e sa te invete sa zbori. Cu gamepad-ul nu o sa zbori niciodata. N-ai precizie nu te obisnuiesti cu statia.. nu inveti nimic. Daca scopul e doar sa te joci.. atunci merge in simulator atata timp cat se vede ca joystick in windows si ai crackul care trebuie ...
Daca nu ai deja gamepad-ul ala... si vrei sa il cumperi.. mai bine iti iei o statie din aia speciala pt simulator cum zice si Abburo. Costa 65 de ron si din ce m-am uitat la emag costa fix cat gamepad-ul ala de l-ai pus in poza. Ar fi pacat daca costa la fel sa nu iti iei statia aia. Gasesti prin forum si statii gen EFLY sau WFLY sau cum le zice la 100 de ron bucata.. si e un subiect pe aici care iti explica cum sa legi statia aia la calculator. Eu am urmat pasii de acolo si am reusit.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 04 February 2009 - 09:54 AM
Postat 04 February 2009 - 02:22 PM
ps. pe FMS care "stie" RC cu iesire audio mere perfect. Pe realflight g4 sufletu'....am incercat cu ppjoy si tot felul de emulatoare dar nimic... inca mai sap.
Postat 04 February 2009 - 05:05 PM
@yr-zbg din pacate pentru real flight iti mai trebuie un programel care sa il pacaleasca. jocul e facut sa merga doar cu controler original.
cu semnalul "audio" de la o telecomanda pe 4 axe, bagat in placa de sunet + ppjoy+ sppconsole =un joystik cu 4 axe recunoscut de calculator.
Postat 04 February 2009 - 05:13 PM
scimitar, la Feb 4 2009, 05:05 PM, a spus:
adica cu un cablu nespecial.merge singur sau in gasca? nu inteleg ce vrei sa spui.
aduna-ti gandurile si exprima-te frumos romaneste.
Postat 04 February 2009 - 05:18 PM
yr-zbg, la Feb 4 2009, 02:22 PM, a spus:
ps. pe FMS care "stie" RC cu iesire audio mere perfect. Pe realflight g4 sufletu'....am incercat cu ppjoy si tot felul de emulatoare dar nimic... inca mai sap.
Am reusit cu un Efly cu cablu ala bagat in line in sau microfon parca .. si cu G4 si cu Aerofly si cu inca unu.. am uitat cum ii zice.
scimitar a spus:
cine merge singur ?
Postat 04 February 2009 - 07:45 PM
Cea mai buna solutie din toate pdv ramane ``statia`` pt simulator. Ii dai in bot de o ia dracu fara regrete deoarece costa 60Ron. Nu cred ca vrei sa faci acelasi lucru si cu statia, mai ales daca ai una scumpa.
Eu personal nu am reusit pe audio AFP, desi am incercat toate ``chestiile`` de pe net.
Pe USB.... :lol:
Da, desigur, AFP-ul este cu licenta, asa cum au toti de aici care il folosesc.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 04 February 2009 - 07:51 PM
Postat 04 February 2009 - 10:00 PM
Daca cineva a reusit...rog sa spuna cum, aici sau pe alt topic (pt. ca sunt mai multe legate de treaba asta.) Acu doua seri i-ai dat control total lui bigfoot pe calculatorul meu doar doar o merge...si nimic.
Multumiri anticipate.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 04 February 2009 - 10:00 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla