Buna,
am primit de caurand un receiver Corona RP4S1 pentru un Depron . Are instructiunile de folosire in engleza cu care insa nu m-am preocupat inca. Intrebarea mea este daca cumva unul din voi are instructiunile traduse in limba romana si daca are cineva experiente placute sau neplacute cu acest tip de receiver ? L-am montat pe un Extra 300 dar inca nu am iesit cu el afara.
Pagina 1 din 1
Receiver Corona RP4S1 Instructiuni sau Experiente
Postat 12 March 2009 - 06:59 AM
fredyc3, la Mar 10 2009, 02:45 PM, a spus:
Buna,
am primit de caurand un receiver Corona RP4S1 pentru un Depron . Are instructiunile de folosire in engleza cu care insa nu m-am preocupat inca. Intrebarea mea este daca cumva unul din voi are instructiunile traduse in limba romana si daca are cineva experiente placute sau neplacute cu acest tip de receiver ? L-am montat pe un Extra 300 dar inca nu am iesit cu el afara.
Din 'auzite' are niste probleme de centraj prima varianta, v2 a scapat de problemele astea.
Eu nu am folosit modelul ala dar am doua rp8d1 care functioneaza ireprosabil.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla