Modelism - RHC Forum: T2-008 drag motorizare tekin - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

T2-008 drag motorizare tekin

#1 Useril este offline   NAF 

• 0722580206
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1373
  • Inregistrat: 07-July 08

Postat 16 March 2009 - 09:05 PM

Azi am fost in regie(portiunea din regie spre cringasi-strand ca e mai putin circulat) si am vrut sa testez noua mea motorizare(Tekin).
Dupa ce simbata la sala mi-a crapat condensatorul de pe regulator,duminica am gasit unul identic l-am montat ,am incercat sa vad ce poate in cismigiu....dar a crapat din nou!!!! ceea ce m-a suparat tareeee si de aici si pina la modificarea majora a fost putin deci de la 330 microfarazi/16v m-am suparat si am bagat o GREUTATE(la propriu ca e cit o celula sub-c) un mare condensator de 470/200v ceea ce s-a dovedit f. bine.
AM LESINAT SI EU SI ASISTENTA linga mine!!!!! asa ceva nu am vazut ma intrec cu orice masina pe 50 si 100m,pacat ca nu am avut un prieten linga mine sa ma filmeze dar mai ies si zilele urmatoare asa ca as avea nevoie de cameraman dar mai ales ...are cineva radar ca tare sunt curios-eu zic 110-120km/h.
Constatari: dupa mine cel mai bun regulator(o sa-l vad si la sala unde trebe mai mult cuplu)
are autodetectie pt. 10 tipuri de erori(scurt,incalzire,polaritate inversa,iesire din raza statiei,etc)
suporta orice
minusuri-nu am baterii care sa ma tina!!!! adica un 4000 maciuite-lrp la nebunie maxima si drag setat pe nivelul 13(max) au avut cca 4min 30sec timp de alergat astea in conditii de liniuta de vreo 300m,poate in sala nu se consuma la fel,testez si va tin la curent.
Am sesizat o oarecare diferenta de burst fata de novak 3,5,dar ar trebui masurat real nu ochiometric
VA ASTEPT LA UN DRAG!!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu