Salut cu respect toti membrii forumului ,
de cateva zile citesc forumul , sectiunea navomodele pentru pescuit , am ramas impresionat de ceea ce ati reusit unii dintre dumneavoastra sa construiti ;
imi doresc de foarte mult timp sa imi cumpar o barca pentru nadit si in discutiile dumneavoastra am vazut mai multe modele de barci care imi plac :carponizer ; viper ;modelele de pe navopescuit.lx.ro ;si alte cateva modele ,
nu am deloc experienta in asa ceva si imi este foarte greu sa ma decid pe care sa cumpar ;
este drept ca depinde foarte mult si de buget dar am vazut ca sunt barci incepan cu 1600 ron --2000 ron
daca dumneavoastra ar trebuii sa alegeti intre barcile existente pe piata , tinand cont de experienta pe care o aveti si poate sa mai aduceti ceva mici modificari ulterior care su nu mai coste asa de mult ca barca , ce model ati cumpara ???
va multumesc !
Pagina 1 din 1
ALEGERE barca nadit...
Postat 05 March 2009 - 03:40 PM
de la mai marii forumului, sunt mai multi care au de vanzare, dar iti recomand sa iei de la cei de pe forum,ca au modele reusite, eu nu am bani sa imi iau una, incers sa o construiesc, lasa-ti id de yahoo, si cere oferte cu poze, sigur o sa primesti!!, asta e sfatul meu de incepator ca si tine:D
Postat 05 March 2009 - 04:11 PM
Razvan 81, la Mar 5 2009, 06:05 PM, a spus:
din Constanta ,
multumesc de raspuns ,
dar totusi daca ai cumpara o barca ce model ai alege ?
ce parere ai despre cele de pe navopescuit.lx.ro
vad ca folosesc piese din Germania si ca sunt de ceva timp pe piata ....
id: ag23drr
multumesc de raspuns ,
dar totusi daca ai cumpara o barca ce model ai alege ?
ce parere ai despre cele de pe navopescuit.lx.ro
vad ca folosesc piese din Germania si ca sunt de ceva timp pe piata ....
id: ag23drr
...si eu tot din constanta!!!
id: ipsihi
...tabula crasa, mortua est!
Postat 06 March 2009 - 07:02 AM
Razvane ia legatura cu nea ipsihi, lasa piesele din germania,nu o sa-ti para rau
Arata acest topic
Pagina 1 din 1