Modelism - RHC Forum: intrebari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

intrebari chituire barca nadit

#1 Useril este offline   teodorb 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 10-February 09

Postat 03 March 2009 - 02:28 PM

sal, am inceput construirea unei barci dupa modelul lui allen (multumiri atit lui allen pt proiect cit si tuturor celor care au postat pe acest forum, am invatat cite ceva citind postarile)
acum am o intrebare. barca am construit-o din komatex. este absolut necesar ca ea sa fie imbracata cu tesatura din fibra de sticla si chituita cu rasina? pot sa o chituiesc direct cu chit auto polieteric si dupa aceea sa o vopsesc? este vreo problema?
0

#2 Useril este offline   ionutcj 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 23-February 09

Postat 03 March 2009 - 07:33 PM

nu trebuie nici o fibra, trebuie finisata brut cu un smirghel mediu,sa nu ai colturi mari, dupa care degresezi cu diluant sau plastic primer, si dai kit auto, dar subtire sa nu ai mult de smirghelit, dupa care dai un plastic primer,spritzkit, si 3 straturi de vopsea, e buna si spray, ideal ar fi auto suflata, dar merge si spray,...bafta
0

#3 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 03 March 2009 - 10:56 PM

Vezi postareateodorb, la Mar 3 2009, 02:28 PM, a spus:

sal, am inceput construirea unei barci dupa modelul lui allen (multumiri atit lui allen pt proiect cit si tuturor celor care au postat pe acest forum, am invatat cite ceva citind postarile)
acum am o intrebare. barca am construit-o din komatex. este absolut necesar ca ea sa fie imbracata cu tesatura din fibra de sticla si chituita cu rasina? pot sa o chituiesc direct cu chit auto polieteric si dupa aceea sa o vopsesc? este vreo problema?

1. Nu mai trebuie nici o tesatura de fibra

Ordinea operatiilor verificata pe mai multe coci din forex/Komatex

1. smilgher
2. degresat
3. chit auto ordinar (de preferat bodysoft ...e un chit mai moale pentru plastic care se slefuieste usor)
4. Filler /Primer ordinar de auto ( uita de plastic primer ....ca merge si fara. reduci din costuri)
5. repeti operatiile de la punctul 2,3,4 in functie de cat de pretentios esti...
6. vopsea auto sau spray ( de recomandat vopsea auto ieftina cu lacul si intaritorul aferent....tot in functie de cat de pretentios esti) vopseaua la spray se zgarie usor!!! eventual vopsea spray+lac auto

spor

recomandare ....coca din fibra de sticla
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu