north atlantic trawler kit
Postat 22 February 2009 - 05:51 PM
bine v-am regasit "navigatori"
abia asteptam sa aung acasa sa vad ce se mai discuta si se mai construieste pe forum
eu nu prea am asa mult timp de aceea am ajuns la concluzia ca e mai rapid si mai comod sa cumpar si eu un kit cu un pescador de atlantic
ceea ce am gasit e foarte simpatic si as vrea sa montez si telecomanda
abia asteptam sa aung acasa sa vad ce se mai discuta si se mai construieste pe forum
eu nu prea am asa mult timp de aceea am ajuns la concluzia ca e mai rapid si mai comod sa cumpar si eu un kit cu un pescador de atlantic
ceea ce am gasit e foarte simpatic si as vrea sa montez si telecomanda
Postat 23 February 2009 - 01:46 AM
da, voi incepe sa pun si ceva poze
pana acum nu am facut nici o poza dar aproape toate piesele le-am vopsit deja
voi incepe asamblarea dar am mai amanat putin pt ca trebuie sa pun la punct sistenul de guvernare(carma)
o sa fac ceva poze maine si le voi pune aici
sper sa va placa
spor la treaba in continuare
pana acum nu am facut nici o poza dar aproape toate piesele le-am vopsit deja
voi incepe asamblarea dar am mai amanat putin pt ca trebuie sa pun la punct sistenul de guvernare(carma)
o sa fac ceva poze maine si le voi pune aici
sper sa va placa
spor la treaba in continuare
Postat 23 February 2009 - 10:28 AM
acum mai imi trebuie ceva timp liber sa ma apuc sa fac ceva
nu are f multe detalii si nu este un model complicat dar mie mi-a placut cum arata si forma corpului
imi plac in mod deosebit pescadoarele
am gasit deja si o telecomanda, nu e cine stie ce dar merge,problema cea mare este mecanismul carmei sa incapa in pupa navei
nu are f multe detalii si nu este un model complicat dar mie mi-a placut cum arata si forma corpului
imi plac in mod deosebit pescadoarele
am gasit deja si o telecomanda, nu e cine stie ce dar merge,problema cea mare este mecanismul carmei sa incapa in pupa navei
Postat 23 February 2009 - 01:16 PM
in primul rand nu am de unde sa iau tub de alama care sa se potriveasca perfect cu axul
si in al doilea rand nu are cum sa se incalzeasca pt ca turatia motorului nu este mare
chiar si la navele reale de acest tip turatia nu este mare
sunt motoare destul de puternice dar cu turatie mica pt ca nu trebuie viteza
si in al doilea rand nu are cum sa se incalzeasca pt ca turatia motorului nu este mare
chiar si la navele reale de acest tip turatia nu este mare
sunt motoare destul de puternice dar cu turatie mica pt ca nu trebuie viteza
Postat 23 February 2009 - 08:15 PM
tub poti sa cumperi o dimensiune mai mare decit iti trebuie si il tai la un capat atit citi iti trebuie, in prealabil ai scos bucsa (prin incalzile) apoi bagi bucsa in capatul taiat cu axul elicei pus ca sa se centreze...operatie de 20 minute maxim
tel.0745026562
Postat 23 February 2009 - 08:42 PM
tot kit-ul e din plastic
si balustrazile tot din plastic dar sunt vopsite cu argintiu(asa scrie in instructiuni)
la inceput toate piesele erau albe dar le-am vopsit aproape pe toate
da si mie imi place Maverick dar pescadoarele din marea bering sunt cu totul altfel decat asta care l-am cumparat eu
asta este un model mai vechi, cred ca e model care se folosea acum 30-40 de ani
oricum are o forma f frumoasa
nu stiu de unde ai putea sa faci rost de planuri pt Maverick,cred ca sunt cam greu de gasit pe net
si balustrazile tot din plastic dar sunt vopsite cu argintiu(asa scrie in instructiuni)
la inceput toate piesele erau albe dar le-am vopsit aproape pe toate
da si mie imi place Maverick dar pescadoarele din marea bering sunt cu totul altfel decat asta care l-am cumparat eu
asta este un model mai vechi, cred ca e model care se folosea acum 30-40 de ani
oricum are o forma f frumoasa
nu stiu de unde ai putea sa faci rost de planuri pt Maverick,cred ca sunt cam greu de gasit pe net
Postat 23 February 2009 - 08:48 PM
in legatura cu ce spunea ZUE eu na ma refeream la lungimea axului ci la grosime
acum eu nu stiu de unde as putea cumpara asa ceva
eu sunt din constanta si din cate stiu aici nu exista un magazin cu piese si accesorii pt modelism
dar ce zici daca as pune in tub vaselina si astfel l-as etansa si as putea sa pun axul care-l am eu
o alta problema e ca nu am cuplajul cardanic intre ax si motor
aveti vreo idee?
acum eu nu stiu de unde as putea cumpara asa ceva
eu sunt din constanta si din cate stiu aici nu exista un magazin cu piese si accesorii pt modelism
dar ce zici daca as pune in tub vaselina si astfel l-as etansa si as putea sa pun axul care-l am eu
o alta problema e ca nu am cuplajul cardanic intre ax si motor
aveti vreo idee?
Postat 24 February 2009 - 09:00 PM
...faci comanda la magazinul de modelism din botosani , s.i.e.r.r.a.ro, (fara punctele din nume) de un ax port elice +elice, unul de 13cm e suficient, sau imi dai un telefon ,0726782105, daca vrei sa-l manufacturezi singur gasesti tot ce-ti trebuie la praktiker sau bricostore!!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 25 February 2009 - 11:13 PM
mersi pt idee, chiar nu m-am gandit la practiker
problema e ca nu stiu cum sa fac cuplajul dintre ax si motor "cuplaj cardanic"
ai vreo idee sau trebuie sa fac comanda de asa ceva?
oricum eu nu prea am de gand sa bag bani in proiectul asta pt ca este destul de mic si e mai degraba o jucarie
telecomanda o am de la o masina telecomandata stricata
deci in afara de kit-ul propriu zis care este cumparat in rest tot ce pun pe el este "home made"
problema e ca nu stiu cum sa fac cuplajul dintre ax si motor "cuplaj cardanic"
ai vreo idee sau trebuie sa fac comanda de asa ceva?
oricum eu nu prea am de gand sa bag bani in proiectul asta pt ca este destul de mic si e mai degraba o jucarie
telecomanda o am de la o masina telecomandata stricata
deci in afara de kit-ul propriu zis care este cumparat in rest tot ce pun pe el este "home made"
Postat 12 March 2009 - 10:43 AM
bine v-am regasit dupa o absenta de vreo 2 saptamani
din pacate nu am avut rabdare sa fac rost de un cuplaj cardanic mai performant si am pus in loc ceva ce am gasit prin casa
nu arata el chiar asa de bine dar vad ca merge destul de bine
am sa pun si ceva poze
din pacate nu am avut rabdare sa fac rost de un cuplaj cardanic mai performant si am pus in loc ceva ce am gasit prin casa
nu arata el chiar asa de bine dar vad ca merge destul de bine
am sa pun si ceva poze