L-am luat pana la urma iar zilele trecute l-am instalat pe model (Extra 300L). Ieri am dat doua rezervoare in rodaj.
Impresii:
Practic este Magnum-ul de 10cc la care s-a marit alezajul cu inca 2mm, alezaj x cursa 26 x 22mm. Calitatea executiei este mediocra dar totusi nu am gasit shpan inauntru sau alte mizerii. Axul nu este dintr-o bucata, este din otel mort cu manivela din otel tratat si presata in contragreutate. Carburatorul este foarte mare si greu, butoiasul este din otel si cantareste vreo 30g singur.
Chinezii astia au fost bine intentionati cand au bagat un carburator atat de mare dar nu s-au gandit prea mult daca motorul va fi capabil sa traga combustibil suficient la presiunea mica din Venturi. Deci, motorul merge relativ OK la turatii mici si medii dar amestecul saraceste drastic in full throttle. Este aproape imposibil de reglat sa mearga corect in toate regimurile.
Dar asta nu este singura problema, la Extra intre carburator si rezervor sunt 17.5cm, cu rezervorul impins maxim in fata (se poate deplasa cam 2cm). In timpul rodajului, cu amestecul usor bogat si motorul turat cam 30%, am ridicat fuselajul la verticala si turatia a crescut rapid apoi s-a oprit. Deci suprapresiunea = wax ! Dupa o inutila verificare a ansamblului rezervor & furtune care nu are nici o scapare de presiune, am marit gaura de suprapresiune de la ~ 1.5mm la 2mm cu un burghiu, si plin de nervi am repetat experimentul. Acelasi rezultat, orice urcare la verticala mai lunga de 1.5 - 2 secunde duce la saracirea amestecului pana la oprire.
In dimineata asta am comandat o pompa Perry. Sper sa se rezolve asa.
Extra_13.jpg (228.94K)
Number of downloads: 305
Extra_14.jpg (239.48K)
Number of downloads: 312