Salutare tuturor maestrilor si totodata si incepatorilor, in costruirea navomodelelor.
Poate ca nu sunt primul si sigur nici ultimul dar apelez la bunavointa celor mai experimentati pentru a ma invata si pe mine cum sa imi fac propriul navo pt nadit.
spun direct ca am o schita dar nu e prea explicita si nu e facuta din mai multe unghiuri.
care aveti o schita pe care vreti sa o impartasiti eu as fi foarte recunoscator.
ma gasiti la mail: iacob_m_g@yahoo.com
si o sa intru zilnic pentru a afla mai multe de la voi si pt a invata. :rolleyes:
Pagina 1 din 1
cel mai incepator vreau sa invat
Postat 18 February 2009 - 11:31 PM
Buna treaba faceai daca iti completai profilul la inscrierea pe forum...
Era faza aia cu procentele, inspiratia si transpiratia. Mai pune ceva pe langa ele si obtii ce-ti propui. Incearca sa pui problemele corect si o sa vezi ca pe rand apar si rezolvarile. Pe forum sunt multe subiecte legate de navele de nadit. Merita citite.
Intai ca trebuie sa ai barca si sistemul RC cu tot ce-i pe langa el sa fie bine. Apoi sa faci acea barca sa fie speciala pentru nadit. Sau poate de la asta trebuie plecat.
Daca ai macar o schita si-ti place ce e acolo, e suficient. Pentru ce nu e in schita poti improviza. Concepi singur solutiile tehnice sa rezolvi problemele. Nu zic ca-i simplu, dar cred ca e mai simplu decat cantatul la pian. Zic si eu...
Ai rabdare pana apar cei de la navo si te contacteaza.
Bafta!
Era faza aia cu procentele, inspiratia si transpiratia. Mai pune ceva pe langa ele si obtii ce-ti propui. Incearca sa pui problemele corect si o sa vezi ca pe rand apar si rezolvarile. Pe forum sunt multe subiecte legate de navele de nadit. Merita citite.
Intai ca trebuie sa ai barca si sistemul RC cu tot ce-i pe langa el sa fie bine. Apoi sa faci acea barca sa fie speciala pentru nadit. Sau poate de la asta trebuie plecat.
Daca ai macar o schita si-ti place ce e acolo, e suficient. Pentru ce nu e in schita poti improviza. Concepi singur solutiile tehnice sa rezolvi problemele. Nu zic ca-i simplu, dar cred ca e mai simplu decat cantatul la pian. Zic si eu...
Ai rabdare pana apar cei de la navo si te contacteaza.
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 22 February 2009 - 11:18 AM
am cautat la utilizatorul catre care m-ai indreptat dar omul e aeromodelist nu navo.
Postat 22 February 2009 - 11:51 AM
zvety, la Feb 22 2009, 11:18 AM, a spus:
am cautat la utilizatorul catre care m-ai indreptat dar omul e aeromodelist nu navo.
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17986 si aici cum este?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 23 February 2009 - 11:23 AM
multumesc frumos pentru indicatii, manolo.
acum o sa incerc sa dau de el cumva, poate imi da si mie planurile de taiere la toate piesele.
zic asta pt ca eu pot lua imediat forex de la un magazin din galati (ca de aici sunt). :) :)
acum o sa incerc sa dau de el cumva, poate imi da si mie planurile de taiere la toate piesele.
zic asta pt ca eu pot lua imediat forex de la un magazin din galati (ca de aici sunt). :) :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1