Modelism - RHC Forum: ajutor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor ajutor

#1 Useril este offline   FDPAUL 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 17-February 09

Postat 22 February 2009 - 01:26 AM

va salut pe toti. Sunt nou pe acest forum si sper sa primesc aj din partea voastra. am o coca de fibra turnata de mine .am ceva cunostinte in fibra dar mai departe mam impotmolit nus sa o echipez.spoer sa ma ajutati.multumesc ca nus de unde sa incep si cu ce.
0

#2 Useril este offline   FDPAUL 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 February 2009 - 01:32 AM

ma intereseaza o schema de regulator si una de UBEC vas fi vesnic recunoscator pliz
0

#3 Useril este offline   dolce_catalin 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 22 February 2009 - 01:33 AM

Am eu ceva,dar nu stiu cat ti-ar fi de folosinta,eu ti-o dau...dar poate iti da altcv mai concret altcineva...
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 February 2009 - 03:04 AM

Vezi postareaFDPAUL, la Feb 22 2009, 01:26 AM, a spus:

multumesc ca nus de unde sa incep si cu ce.
Scuze ca intervin offtopic, dat ti-as propune sa incepi prin a renunta la limbajul de mirc si a scrie cat mai corect. E cazul de o litera mare la inceputul propozitiei sau frazei, fara prescurtari fara rost, cate o liniuta pe ici pe colo unde-i necesar...
Ai priceput ideea. Se pot intelege si accepta greselile de orice fel, daca sunt greseli (fie din nestiinta, din graba, neatentie sau oboseala).
Si asa ne intelegem greu... Sau macar foloseste prescurtarile de mirc, dar corect. PLS.

Ai ceva materiale si nu stii sa le montezi sau nu stii ce sa cumperi?

Aceasta postare a fost editata de bitex: 22 February 2009 - 03:49 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#5 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 22 February 2009 - 10:06 AM

Vezi postareabitex, la Feb 22 2009, 03:04 AM, a spus:

Scuze ca intervin offtopic, dat ti-as propune sa incepi prin a renunta la limbajul de mirc si a scrie cat mai corect. E cazul de o litera mare la inceputul propozitiei sau frazei, fara prescurtari fara rost, cate o liniuta pe ici pe colo unde-i necesar...
Ai priceput ideea. Se pot intelege si accepta greselile de orice fel, daca sunt greseli (fie din nestiinta, din graba, neatentie sau oboseala).
Si asa ne intelegem greu... Sau macar foloseste prescurtarile de mirc, dar corect. PLS.

Ai ceva materiale si nu stii sa le montezi sau nu stii ce sa cumperi?

Ba sa nu foloseasca prescurtarile de mirc deloc. Si asa n-a citit regulamentul si ma mananca degetele sa-l avertizez in loc de bun venit. Sa citeasca si sectiunea de navo ca s-a discutat destul despre ceea ce-l intereseaza. In ultima vreme, tot cam odata la trei zile apare un membru nou cu aceleasi pretentii: sa i se dea pe tava tot ce vrea. ;)

0

#6 Useril este offline   FDPAUL 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 February 2009 - 01:50 PM

Imi cer mii de scuze pentru felul in care am scris.Scuze tuturor. Sper sa ma intelegeti era o ora tarzie ,,oboseala,, si nici nu am vaste cunostinte in calculatoare. Acum sper ca voi primi si ceva ajutor dupa cele intamplate. Am un motor 755/40si un regulator 6-18v 30A. Imi mai trebuiesc ceva servo dar nu stiu ce sa cumpar si nici de unde.
Azi sper sa termin si cuvele apoi am sa-i fac poze sa v-o arat sa-mi spuneti ce parere aveti si ce sistem de cuvare sa-i gasesc.
Multumesc pentru intelegere .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu