Modelism - RHC Forum: Cel mai inportan lucru la un heli... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Cel mai inportan lucru la un heli... Telecomanda, elicopterul sau electronica elicopterului?

#1 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 06 February 2009 - 12:20 AM

Saluth
Vreau sa va pun cateva intrebati din cauza caci sunt cam incepator ... da nu pt mult timp
Ce este cel mai important lucru la un elicopter trecand peste faza cu experienta pilotul...
Telecomanda ? Este necesar daca vrei sa faci nebunii cu el sa ai o telecomanda precum dx7 sau futaba 7c ?
Servourile trebuie sa fie neaparat de firma ?(desi la servouri nu vreau sa le fac economie)(stiu ca trebuie neaparat digitale :rolleyes:)
Gyroscopul este absolut necesar futaba 401 sau merge si 240 ?
Echiparea elicopterului (align 450 V2) este destul cea stock sau ar mai trebui cateva componente in plus mai rezistente?
Am citit nu mai stiu pe care post caci bateriile sunt afecate daca le folosesti pe un elicopter.. este adevarat?daca nu le scazi puterea la sub 3.0V/celula ?
Cam la cate incarcari tin daca ai grija de ele ?
Care obiecte sunt absolut necesare pentru ce face de exemplu alan szabo...
Ce am intrebat mai sus sunt pt t rex 450 v2 si t rex 500
Vreau sa fac o usoara economie ca sa pot cumpara si niste piese de rezerva .

Sper ca ati inteles la ce ma refer : echiparea maxima cu un piculet mai putini bani ...
Multumesc anticipat
Stima
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#2 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 06 February 2009 - 12:38 AM

Vezi postareaBIGfoot, la Feb 6 2009, 12:20 AM, a spus:

Care obiecte sunt absolut necesare pentru ce face de exemplu alan szabo...

DX7 nu e suficienta. De la 9303 in sus.
401 nu e suficient. De la 611 in sus.
Daca e un heli de calitate n-o sa ai upgradeuri.
Packuri 25-30C. Niciodata sa nu scazi sub 3V/cel.
Servo digi dar nu orice. De la 9255 in sus.

Nu te amagii ca scoti heliul la cateva sute de euro.
www.redsky.ro
0

#3 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2009 - 01:46 AM

800E mie maximul care include si piesele de rezerva in caz de crash si bateriile.
Daca nu este ajuns voi ramane doar la telecomanda si anu viitor heliul , asta este , mai multi bani nu pot strange si asa ma voi chinui sai strag pe aia 800. Ma intreb Atunci cum alan szabo la toate elicopterele foloste dx7 ? nitro sau electric.
Am uitat sa precizez ca eu le iau la preturile de aici direct din magazin(fizic):
www.hobbyhobby.com/store
www.bigboyswithcooltoys.ca
aia 800E de fapt sunt 1300$ canadieni
mersi

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 06 February 2009 - 01:49 AM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#4 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 06 February 2009 - 08:36 AM

"care obiecte sunt absolut necesare pentru ce face de exemplu alan szabo..."

Raspuns: Alan Szabo
0

#5 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2009 - 10:02 AM

Vezi postareaBIGfoot, la Feb 6 2009, 12:20 AM, a spus:

Ce este cel mai important lucru la un elicopter trecand peste faza cu experienta pilotul...

Nu ma refeream la pilot ci la elicopter si era un simplu exemplu caci numai vreo 5 oameni pe toata planeta pot face ce face alan szabo....
Fly to live
Live to fly

0

#6 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 06 February 2009 - 11:25 AM

Ar fi mai bine intai sa fi in stare sa il tii in hover. Inainte de ati pune problema ce iti trebuie sa fii alan szabo...

mai e ceva care se cheama talent care poti sa il ai sau sa nu il ai.
Oamenii aia care zboara asa, au mult timp liber si multa rabdare.
De obicei au sponsori in spate sau magazine care ii sustin cu piese de schimb si toate cele.
De obicei acesti oameni, scot si bani masiv din chestia asta.
Alan Szabo scoate o gramada...si nu m-ar mira sa aiba si actiuni sau chiar proprietar
la un magazin/producator de elicoptere hobby.

Ia-ti ce iti permiti si in timp o sa poti sa iti faci upgrade de statie de elicopter, de electronica, etc.
E posibil sa constati pur si simplu ca nu poti sau nu poti face fata cu cheltuielile ulterioare, etc.
Daca nu ai si indemanare la mecanica sau nu esti priceput cu surubelnita sau alte scule necesare, nu faci nici o branza!

Spor la treaba
0

#7 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2009 - 02:48 PM

Mam nascut cu surubelnita in mana . De cand sunt mic tot desfaceam si puneam la loc lucruri. Am un lama v3 de marti si pana acum lam lovit de doar 2 ori din care una era eroare de pilot si cealalta incalecare de pale(vreo 30 baterii zburate). De tinut in hover pot fara probleme si cu acest lama si pe simulator(Realflight g4.5). Timp liber am cam vreo 4-5 ore pe zi excluzand sambata si duminica cand sunt total liber. Upgrade la statie nu stiu cum ai putea face ca o data ce iti iei de ex dx7 nici cum acea statie o sa devina cu 8 sau 9 canale ...
Dupa parerea mea talent am caci fac "acrobatie" cu cessna si faceam drifturi din prima zi cu hpi ul ...
Mersi de sfaturi :)

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 06 February 2009 - 02:51 PM

Fly to live
Live to fly

0

#8 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2009 - 08:22 PM

Inchid topicul pt ca mam decis sa iau la vara telecomanda (futaba 10c 2.4Ghz si 14ch reciver) si poate gyroscopul si alta data elicopterul propriu zis + servouri + baterii.
Se multumeste de reply uri ...
Fly to live
Live to fly

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu