Salut si bine v'am gasit
prima intrebare:
Am in posesie aceasta masinuta... si are o telecomanda gen pistol.. dar habar nu am cate canale are ( pt ca oricum nu ma pricep) etc.. ce are pe si stiu eu este un potentiometru de cautare a frecventei (cred) si inca unu de reglare a directiei masinutei... + acceleratia si stanga -dreapta
Acuma intrebare.. pot folosii aceasta telecomanda la barca care sper sa o construiesc???? sa stiu din start daca imi cumpar alta sau mere si asta..
aici este linkul.. sper sa nu fac reclama dar este din Usa
http://www.poncinihobbies.com/Carisma-McLa...-p/cis94668.htm
Pagina 1 din 1
Indrumari .. sfaturi pt. construirea unei barcute multumesc anticipat
Postat 16 July 2008 - 08:53 AM
salut....poate ca nu sunt in masura sa raspund dar daca nu am ce face.......trebuie sa te hotarasti ce anume vrei sa faci.barca poate fi din fibra sau din forex.daca o vrei din fibra o cumperi gata facuta(400 ron)i din forex trebuie sa iei materiale te duce mai ieftin dar iti ia doua saptamani.......
Postat 16 July 2008 - 03:41 PM
multumesc de raspunsuri....
masinuta este foarte bine facuta si cred ca e si de firma
https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI...RTN=90201&PIC=1
eu tin minte cand m'am jucat cu ea ca ducea mai mult de 100 m oricum maine o iau in parc sa stiu sigur....dar ce am citit pe net ca mere pe 27 mhz... nush daca e bine sau nu..
Barca o sa fie ceva ultra simplu . si facuta din materiale care le gasesc prin casa sau garaj (deocamdata nu fac din lemn sau plastic /fibra) pt ca vreau sa prin experienta.. o sa arate mai mult a pluta sau orice altceva dar numa barca normala nu ;)
Cred ca o sa cumpar o telecomanda pana la urma dar intrebare.. Telecomanda asta o mai pot folosii si la proiecte viitoare...??
app. vreau ca, carma barcii sa se faca din cele 2 motoare.. cum fac?
masinuta este foarte bine facuta si cred ca e si de firma
https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI...RTN=90201&PIC=1
eu tin minte cand m'am jucat cu ea ca ducea mai mult de 100 m oricum maine o iau in parc sa stiu sigur....dar ce am citit pe net ca mere pe 27 mhz... nush daca e bine sau nu..
Barca o sa fie ceva ultra simplu . si facuta din materiale care le gasesc prin casa sau garaj (deocamdata nu fac din lemn sau plastic /fibra) pt ca vreau sa prin experienta.. o sa arate mai mult a pluta sau orice altceva dar numa barca normala nu ;)
Cred ca o sa cumpar o telecomanda pana la urma dar intrebare.. Telecomanda asta o mai pot folosii si la proiecte viitoare...??
app. vreau ca, carma barcii sa se faca din cele 2 motoare.. cum fac?
"Think globally, act locally"
Postat 18 July 2008 - 07:44 PM
Ok ms mult.. asa o sa fac.. dar...? astea's pe 7.2 volti.. si viitoarele motoare o sa fie pe 12.v.. cum o sa adaptez sau cum o sa fac?? in fine o sa vad eu..
AM gasit o COCA belea de barca... incredibila.. o sa pun si poze dar ideea mea o sa aibe mai mult ca sigur admiratori.
AM gasit o COCA belea de barca... incredibila.. o sa pun si poze dar ideea mea o sa aibe mai mult ca sigur admiratori.
"Think globally, act locally"
Postat 27 January 2009 - 11:01 PM
Salut:D
Sunt nou in domeniul navomodelismului si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu ceva planuri chituri schite sau orice....
Pentru inceput as fi foarte fericit daca as construi o barca cat de mica sau orice
Daca ma putetzi ajuta id-u meu de mess este iov.raul94
Sunt nou in domeniul navomodelismului si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu ceva planuri chituri schite sau orice....
Pentru inceput as fi foarte fericit daca as construi o barca cat de mica sau orice
Daca ma putetzi ajuta id-u meu de mess este iov.raul94
Postat 27 January 2009 - 11:24 PM
Salutare, pentru planuri poti intra in topicul deschis de Pacific adica aici http://www.rhc.ro/fo...showtopic=10761 .
Ca materiale de constructie poti folosi balsa, forex sau comatex eu personal nu am experienta cu ultimele doua deci nu ma pronunt.
Spune-ne ce anume te ar interesa sa construiesti barci cu vele sau cu motor, usoare sau mai complexe.
In legatura cu statia, cred ca o statie pistol ti ar fi de ajuns la navo nu ai nevoie de mai mult de 3 canale, asta daca esti sigur ca vrei sa ramai la navo, daca vrei ca pe viitor sa treci la aero, una cu 4 canale e suficienta pentru inceput
Stima.Alex
Ca materiale de constructie poti folosi balsa, forex sau comatex eu personal nu am experienta cu ultimele doua deci nu ma pronunt.
Spune-ne ce anume te ar interesa sa construiesti barci cu vele sau cu motor, usoare sau mai complexe.
In legatura cu statia, cred ca o statie pistol ti ar fi de ajuns la navo nu ai nevoie de mai mult de 3 canale, asta daca esti sigur ca vrei sa ramai la navo, daca vrei ca pe viitor sa treci la aero, una cu 4 canale e suficienta pentru inceput
Stima.Alex
respecta si vei fi respectat
Arata acest topic
Pagina 1 din 1