Modelism - RHC Forum: Indrumari .. sfaturi pt. construirea unei barcute - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Indrumari .. sfaturi pt. construirea unei barcute multumesc anticipat

#1 Useril este offline   tetaNOS 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 13-July 08

Postat 16 July 2008 - 12:16 AM

Salut si bine v'am gasit
prima intrebare:
Am in posesie aceasta masinuta... si are o telecomanda gen pistol.. dar habar nu am cate canale are ( pt ca oricum nu ma pricep) etc.. ce are pe si stiu eu este un potentiometru de cautare a frecventei (cred) si inca unu de reglare a directiei masinutei... + acceleratia si stanga -dreapta
Acuma intrebare.. pot folosii aceasta telecomanda la barca care sper sa o construiesc???? sa stiu din start daca imi cumpar alta sau mere si asta..
aici este linkul.. sper sa nu fac reclama dar este din Usa
http://www.poncinihobbies.com/Carisma-McLa...-p/cis94668.htm
"Think globally, act locally"
0

#2 Useril este offline   mironov ion 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 17-May 08

Postat 16 July 2008 - 08:53 AM

salut....poate ca nu sunt in masura sa raspund dar daca nu am ce face.......trebuie sa te hotarasti ce anume vrei sa faci.barca poate fi din fibra sau din forex.daca o vrei din fibra o cumperi gata facuta(400 ron)i din forex trebuie sa iei materiale te duce mai ieftin dar iti ia doua saptamani.......
0

#3 Useril este offline   mironov ion 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 17-May 08

Postat 16 July 2008 - 09:00 AM

telecomanda nu merge folosita ar merge (cred)dar tre sa o modifici si nu cred ca stii...am si eu una si nu ma pricep mai bine o iei gata facuta.
0

#4 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 16 July 2008 - 02:29 PM

Cauta o telecomanda cu 4 canale.Cred ca telecomanda de la masinuta nici nu bate prea departe,poate cel mult 80-90m.Un E-fly daca vrei mai ieftina,chiar un sh.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#5 Useril este offline   tetaNOS 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 July 2008 - 03:41 PM

multumesc de raspunsuri....
masinuta este foarte bine facuta si cred ca e si de firma
https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI...RTN=90201&PIC=1
eu tin minte cand m'am jucat cu ea ca ducea mai mult de 100 m oricum maine o iau in parc sa stiu sigur....dar ce am citit pe net ca mere pe 27 mhz... nush daca e bine sau nu..
Barca o sa fie ceva ultra simplu . si facuta din materiale care le gasesc prin casa sau garaj (deocamdata nu fac din lemn sau plastic /fibra) pt ca vreau sa prin experienta.. o sa arate mai mult a pluta sau orice altceva dar numa barca normala nu ;)
Cred ca o sa cumpar o telecomanda pana la urma dar intrebare.. Telecomanda asta o mai pot folosii si la proiecte viitoare...??
app. vreau ca, carma barcii sa se faca din cele 2 motoare.. cum fac?
0

#6 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 16 July 2008 - 04:08 PM

poti folosi fara grija telecomanda respectiva, impreuna cu receptorul si servomecanismul din automodel. oricum e mai buna decat gunoaiele e-fly art-tech.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#7 Useril este offline   tetaNOS 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 July 2008 - 07:44 PM

Ok ms mult.. asa o sa fac.. dar...? astea's pe 7.2 volti.. si viitoarele motoare o sa fie pe 12.v.. cum o sa adaptez sau cum o sa fac?? in fine o sa vad eu..
AM gasit o COCA belea de barca... incredibila.. o sa pun si poze dar ideea mea o sa aibe mai mult ca sigur admiratori.
0

#8 Useril este offline   isanthes 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 99
  • Inregistrat: 01-October 08
  • Interests:comune

Postat 05 November 2008 - 06:14 PM

Asteptam pozele si continuarea.. ce ai mai lucrat, ce ai mai facut la barcuta.
Nu de alta, dar si eu doresc sa fac o barcuta tot dintr-o masinuta si citesc cu interes forumul si mai ales topicul tau, sfaturile care ti se dau.
Nu abandona, te rog! :lol:
0

#9 Useril este offline   iov.raul94 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 27 January 2009 - 11:01 PM

Salut:D
Sunt nou in domeniul navomodelismului si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu ceva planuri chituri schite sau orice....
Pentru inceput as fi foarte fericit daca as construi o barca cat de mica sau orice
Daca ma putetzi ajuta id-u meu de mess este iov.raul94
0

#10 Useril este offline   cpt.Aly 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 10-February 06

Postat 27 January 2009 - 11:24 PM

Salutare, pentru planuri poti intra in topicul deschis de Pacific adica aici http://www.rhc.ro/fo...showtopic=10761 .
Ca materiale de constructie poti folosi balsa, forex sau comatex eu personal nu am experienta cu ultimele doua deci nu ma pronunt.
Spune-ne ce anume te ar interesa sa construiesti barci cu vele sau cu motor, usoare sau mai complexe.

In legatura cu statia, cred ca o statie pistol ti ar fi de ajuns la navo nu ai nevoie de mai mult de 3 canale, asta daca esti sigur ca vrei sa ramai la navo, daca vrei ca pe viitor sa treci la aero, una cu 4 canale e suficienta pentru inceput

Stima.Alex
respecta si vei fi respectat
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu