in primul rand iti urez sa ai parte de aterizari cat mai placute.
Un motiv in plus sa ii asculti pe ceilalti si sa iei acumulatori (cu incarcator) pt. statie este si acela ca la camp nu vei avea priza...deci vei folosi acumulatorii, si e evident ca sunt mai rentabili decat sa schimbi jdemii de seturi de baterii.
Din proprie experienta iti spun ca un set de acumulatori de 2000mA tin statia in viata muuult. Eu am pana acum cam 1 ora de zbor facuta in vreo 4 weekenduri si am reincarcat acumulatorul avionului de vreo 5ori iar acumulatorii statiei doar prima data.
Din ceea ce scrie pe forum eu am tras concluzia ca principala "buba" la Cessna este ca zboara cam repede pt. un incepator. Si eu m-am uitat la Cessna apoi in urma unor sfaturi la altceva si pana la urma am primit cadou ce-am vrut.
ps. si eu am primit avionul (un Decathlon RTF) tot cadou de la sotie dar mai cumulat....adica si pt. Craciun si pt. cei 30 ani impliniti pe 30.12. Asculta de mine (ca sunt insurat vreo 5 ani)... fi gentelman cu fata si ai grija de ea in timpul saptamanii...ca in curand in weekend o sa fi ocupat.
edit. vad ca a mai scris cineva despre acumulatori si ti-a dat si preturi...eu am luat din ploiesti de la Winmark de la subsol doua seturi de incarcator+4 acc 2000mA cu 49.9 ron/set. Deci cu ~100 ron am cei 8 accu (Energizer) de 2000 mA si doua incarcatoare de perete astfel ca incarc toti acumulatorii in acelasi timp.
Bafta
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 22 January 2009 - 02:13 PM