Modelism - RHC Forum: Ajutor instalare drivere SonyEricsson W810i. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Ajutor instalare drivere SonyEricsson W810i. Unele nelamuriri.

#1 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 16 January 2009 - 10:25 PM

Casca telefonului se aude foarte incet in timpul convorbirii, si cautand pe net o solutie care sa nu implice cheltuirea de bani, am dat peste drivere de sunet pentru acest telefon. Le-am downloadat, am luat si un program XS++ 3.1 cu ajutorul caruia am inteles ca se instaleaza aceste drivere, am instalat drivere de usb flash in calculator, singura problema e ca habar nu am cu se instaleaza driverele. Asadar, am ajuns la programul asta, XS++, am driverele pentru telefon, si driverele USB Flash necesare functionarii normale, si aici m-am oprit. Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor.

PS. Prefer sa nu-mi dati sfaturi daca nu ati facut asa ceva pana acum, telefonul se poate defecta serios daca gresesc ceva in procesul asta. Multumesc inca o data.
0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 17 January 2009 - 12:34 AM

Eu in locul tau as merge la un service, nu cred k ii asa de scump. Eu stiu pe cine va care a vrut sa instaleze un player video pe un Nokia 6300 si o bulit telefonul iremediabil.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 January 2009 - 12:47 AM

Am rezolvat problema, este extrem de simplu, daca intereseaza pe cineva o sa pun aici un tutorial cu pasii de urmat, pentru drivere si nu numai.
0

#4 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 17 January 2009 - 01:17 AM

ce mai poti sa faci e se cureti tifonul de la difuzor... am un SE M600i deja de 1 an si tot asa am patit... se auzea incet.... ... am desfacut carcasa si am dezlipit tifonul autoadeziv de pe difuzor, apoi l-am curatat bine cu o periuta de dinti umeda si l-am lipit la loc fara sa folosesc alte substante...(nu s-a distrus suprafata autoadeziva.....)

la service de telefoane mi s-a dat acest sfat si l-am urmat cu succes... tifonul are gaurele foarte mici si se umple usor cu praf imbibat in grasime.......in concluzie grasimea e un bun izolator fonic :rolleyes:

P.S. te-as intreba cum ai facut cu driverele (si la ce ti-au folosit) dar din pacate nu cred ca suntem compatibili... al meu are alt tip de soft (symbian uiq3)
aero
0

#5 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 January 2009 - 04:58 AM

La mine driverele au fost problema, se simte o diferenta de aprox. 50% fata de original.
0

#6 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 20 January 2009 - 10:15 PM

:( ma bucur ca ai rezolvat, singura ta problema va fi wsod (white screen of death) de acum :(, la mine incepuse sa se sune singur , asa ca va trebui sa te pregatesti de resoftare din 4 in 4 luni :(
0

#7 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 10:47 AM

Nu cred, din ce am citit pe forumuri de specialitate, driverele sunt stabile, nu creaza astfel de probleme, si cum la alte fisiere de sistem nu am umblat nu cred ca e o problema.
0

#8 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 21 January 2009 - 02:26 PM

ramane de vazut :D
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1