Casca telefonului se aude foarte incet in timpul convorbirii, si cautand pe net o solutie care sa nu implice cheltuirea de bani, am dat peste drivere de sunet pentru acest telefon. Le-am downloadat, am luat si un program XS++ 3.1 cu ajutorul caruia am inteles ca se instaleaza aceste drivere, am instalat drivere de usb flash in calculator, singura problema e ca habar nu am cu se instaleaza driverele. Asadar, am ajuns la programul asta, XS++, am driverele pentru telefon, si driverele USB Flash necesare functionarii normale, si aici m-am oprit. Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor.
PS. Prefer sa nu-mi dati sfaturi daca nu ati facut asa ceva pana acum, telefonul se poate defecta serios daca gresesc ceva in procesul asta. Multumesc inca o data.
Pagina 1 din 1
Ajutor instalare drivere SonyEricsson W810i. Unele nelamuriri.
Postat 17 January 2009 - 12:34 AM
Eu in locul tau as merge la un service, nu cred k ii asa de scump. Eu stiu pe cine va care a vrut sa instaleze un player video pe un Nokia 6300 si o bulit telefonul iremediabil.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 17 January 2009 - 01:17 AM
ce mai poti sa faci e se cureti tifonul de la difuzor... am un SE M600i deja de 1 an si tot asa am patit... se auzea incet.... ... am desfacut carcasa si am dezlipit tifonul autoadeziv de pe difuzor, apoi l-am curatat bine cu o periuta de dinti umeda si l-am lipit la loc fara sa folosesc alte substante...(nu s-a distrus suprafata autoadeziva.....)
la service de telefoane mi s-a dat acest sfat si l-am urmat cu succes... tifonul are gaurele foarte mici si se umple usor cu praf imbibat in grasime.......in concluzie grasimea e un bun izolator fonic :rolleyes:
P.S. te-as intreba cum ai facut cu driverele (si la ce ti-au folosit) dar din pacate nu cred ca suntem compatibili... al meu are alt tip de soft (symbian uiq3)
la service de telefoane mi s-a dat acest sfat si l-am urmat cu succes... tifonul are gaurele foarte mici si se umple usor cu praf imbibat in grasime.......in concluzie grasimea e un bun izolator fonic :rolleyes:
P.S. te-as intreba cum ai facut cu driverele (si la ce ti-au folosit) dar din pacate nu cred ca suntem compatibili... al meu are alt tip de soft (symbian uiq3)
aero
Postat 20 January 2009 - 10:15 PM
:( ma bucur ca ai rezolvat, singura ta problema va fi wsod (white screen of death) de acum :(, la mine incepuse sa se sune singur , asa ca va trebui sa te pregatesti de resoftare din 4 in 4 luni :(
Postat 21 January 2009 - 02:26 PM
ramane de vazut :D
Arata acest topic
Pagina 1 din 1