Faur Senior, la Jan 22 2009, 10:21 PM, a spus:
-Stim care sunt reglementarile la motoarele cu perii/clase, la brushles este asa :
1. 1/12 si Touring Modified = de la 3,5 in sus
2. Toring Stock, PRO 10 si 1/10 Off = de la 10,5 in sus
3. La 1/18 Mamba
-Sasiul de plastic la Stock duce deja la altceva, putem prinde o clasa separata pentru asta, cu specificarea expresa ca daca un pilot a realizat un anumit barem de clasificare, sa nu mai aiba dreptul sa alerge aici.
- Clasele de Stock sunt clasele cu cel mai mare numar de piloti tocmai datorita fiabilitatii materialelor si intretinerii usoare. Clasele de Stock se pot alerga cu motoare de 19 de 23 sau 27. Cu corespondentele lor de la brushles. Cea mai populara este cea de 23.
-Daca exista juniori care piloteaza mai bine decat seniorii, brava lor. Nu putem cere o clasa intermediara ca valoare, poate doar la 1/8 track unde stiti foarte bine ca exista acea +40. Este dreptul si la latitudinea fiecarui pilot sa alerge la clasa la care se stie cel mai bine pregatit. Un singur amendament : fiecare sportiv senior sau junior sa posede modelul personal. Au trecut vremurile cand un model costa o avere sau nu aveai de unde sa cumperi ! In toate competitiile serioase, nu mai vorbim de CN se face inmatricularea sasiului strict pe pilot.
-Ma bucur ca am ajuns sa discutam aceste probleme deschis, sunt convins ca ele nu vor duce decat la solutii constructive, aveti in mine cel mai bun coleg, pana se fluiera startul.......si dupa aceea.
Stima si consideratie,
faur senior
eu zic sa ramanem la 17 ture bineinteles cu un motor asemanator brushless...sunt mai multe considrenete usurinta in exploatare costuri reduse
la modfified nu vad de ce ar fi limita de 3,5 ca doar e modified...
neaparat lipo cu carcase dure aici nu se face rabat,dar trebuie gasita totusi o greutate minima a modelului ...in rest sunt de acord
idea modificarii regulamentului frmd este de a ajunge cu el la un nivel la care sa nu trebuiasaca sa schimbam masinile pentru campionatul national si aici ma refer la trecerea de la lipo la nimh de la private brusc ne terzim la nationala ca trebui e sa alergam la nimh alte centre de greutate alta stabiliatate alt raport samd
sper sa iasa ceva din asta ...din cate stiu eu intalnirea federatiei cu cluburile se face vinerea inainte de concurs ...o sa discut in bucuresti sa vad ce parere au cluburile despre aceasta si ce se poate face
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 23 January 2009 - 10:47 AM