Pagina 1 din 1
regulator turatie pr motoare brushless nelamurire
Postat 26 January 2009 - 10:57 AM
la regulatoarele de turatie pt brushless...e nevoie obligatoriu de card de programare??sau alta intrebare...cum se programeaza aceste regulatoare?....nu am mai avut pana acum niciunul pt brushless.salut!
Postat 26 January 2009 - 11:54 AM
Exista 2 variante de programare :
- cu card
- din telecomanda
Pentru a putea sa il programezi din telecomanda, trebuie sa aiba un manual care sa iti explice cum se face.
Daca nu ai manualul nu te apuca, decat daca este intr-o stare in care nu ai nimic de pierdut (nu merge).
Poti sa cauti manualul pe net daca stii producatorul regulatorului.
De obicei, programarea din telecomanda se face cu stick-ul de gaz si trebuie sa urmaresti optiunile prin
bip-urile scoase de esc prin intermediul motorului.
- cu card
- din telecomanda
Pentru a putea sa il programezi din telecomanda, trebuie sa aiba un manual care sa iti explice cum se face.
Daca nu ai manualul nu te apuca, decat daca este intr-o stare in care nu ai nimic de pierdut (nu merge).
Poti sa cauti manualul pe net daca stii producatorul regulatorului.
De obicei, programarea din telecomanda se face cu stick-ul de gaz si trebuie sa urmaresti optiunile prin
bip-urile scoase de esc prin intermediul motorului.
Postat 26 January 2009 - 12:23 PM
z_dorin, la Jan 26 2009, 10:57 AM, a spus:
la regulatoarele de turatie pt brushless...e nevoie obligatoriu de card de programare??sau alta intrebare...cum se programeaza aceste regulatoare?....nu am mai avut pana acum niciunul pt brushless.salut!
Daca ai pe cineva care stie sa faca asta mai mai bine apeleaza la el si in acelasi timp poti invata cum se face si stii pe viitor.Nu-i greu dar daca nu stii poti sa-l dai peste cap si nu ca nu se mai poate utiliza dar pina la urma tot cine stie va trebui sa-l repuna la cotele normale.
Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
Postat 29 January 2009 - 11:40 AM
daca nu ai instructiuni de programare pune aici denumire, tip etc. si/sau poze si incercam sa te ajutam
Postat 01 February 2009 - 10:08 AM
andreirosca1967, la Jan 29 2009, 12:40 PM, a spus:
daca nu ai instructiuni de programare pune aici denumire, tip etc. si/sau poze si incercam sa te ajutam
inca nu l-am cumparat...asteptam niste informatii ca sa stiu daca sa cumpar si card de programare sau nu...acum am inteles ca e nevoie si de acest card pt o mai simpla programare....ms de ajutor daca nu o sa ma descurc o sa va cer ajutorul.salut
Postat 18 February 2009 - 07:26 AM
Apropo de carduri de programare ....exista un card universal pentru mai multe ESC-uri (firme) sau fiecare firma care produce ESC-uri are cardul ei?
Multumesc!
Multumesc!
Postat 18 February 2009 - 07:42 AM
LivexG, la Feb 18 2009, 07:26 AM, a spus:
Apropo de carduri de programare ....exista un card universal pentru mai multe ESC-uri (firme) sau fiecare firma care produce ESC-uri are cardul ei?
Multumesc!
Multumesc!
In principiu fircare regulatorul cu cardul lui. Dar se poate observa, ca desii regulatoare sunt de enspe feluri, carduri nu gasesti decat de vreo 4-5 feluri. Vreau sa zic, ca multe regulatoare sunt compatibile intre ele. Un exemplu interesant: cardul Jeti Advance Plus este identic cu cardul HiModel seria FLY. Sau cu cardul de la HobbyWing poti programa multe alte regulatoare compatibile, vandute sub diferite denumiri.
Postat 18 February 2009 - 12:43 PM
Pai de fapt multe au acelasi fabricant, doar "branduirea" difera. La chargere e la fel, la receptoarele NE-dedicate la fel...
Bafta!
Costel
Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Acest topic e inchis